Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 138
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 180
При първата ми бременност също беше така бледа втората чертичка , но сега толкова от давна я чакам , че ми се стори чак невероятно. Според вас кога мога да ида на лекар ?😊

# 3 181
Честито!
Изчакай 10 дни закъснение и отивай на преглед.

# 3 182
Помогнете ми закъснява ми 3 дни и втората черта ми е по бледа от другата,имам ли положителен резултат,аз си го обяснявам с това че хормона не ми е толкова наситен в урината! Моля помохнете ми!

# 3 183
Бременна си, честито!

# 3 184
А защо е по бледа чертата имате ли си идея!

# 3 185
  • София
Нормално е. В такъв ранен етап хормона е с по-ниска стойност и с времето нараства.

# 3 186
Помогнете ми закъснява ми 3 дни и втората черта ми е по бледа от другата,имам ли положителен резултат,аз си го обяснявам с това че хормона не ми е толкова наситен в урината! Моля помохнете ми!
Честито и от мен!! Simple Smile))

# 3 187
Значи имам повод за радост!От много време опитваме да имаме второ детенце и затова ме е страх да се зарадвам като видях така бледа втора черта!Дано всичко да е наред!

# 3 188
  • София
Имате едно дете, а указанията на теста за бременност не можете да прочетете.

# 3 189
На указанията по принцип не уточняват наситеността на чертата ... дори съм чела на някакъв тест : Ако чертата е светла , повторете теста !

Чертата на жената не е от най-бледите , но какво лошо има да попита тук . Нали за това е темата ... има снимки на други тестове с черти по-наситени от тази даже !

# 3 190
Ето я моята „бледа” черта (поне беше бледа преди 9 дни).
На 11 ден от закъснението изглежда по-ярка от контролната.

# 3 191
Ето я моята „бледа” черта (поне беше бледа преди 9 дни).
На 11 ден от закъснението изглежда по-ярка от контролната.
Радваме се с теб 😍

# 3 192
Вижте,нищо лошо не съм попитала,това че имам дете,не означава че и с него резултата от теста ми е изглеждал по същия начин!Не ми се е случвало затова попитах,никъде не пише колко наситена трябва да е чартата.И не съм само аз която съм попитала за това нещо!

# 3 193
Точно това е идеята-на тестовете не пише колко трябва да е наситена чертата, защото наситеността няма значение. На тях пише: 1 черта- отрицателен, 2 черти-положителен. Това означава, че видиш ли втора черта, значи е положителен. А наситеността на чертичката зависи от етапа на бременността. В по-ранната бременност ЧХГ е в по-малко количество и съответно чертата е по-бледа.

# 3 194
  • София
Да, ама то така е много сложно Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт