Втора бледа черта на теста за бременност?

• 531 011
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 3 285
И аз си мислех, още вчера да си направя още 1, но се отказах. Другата седмица в някой от работните дни трябва да отида в някоя лаборатория, за да се види дали нараства ЧГХ. От друга страна надеждите ми се попарват от болките в кръста и стомаха и чувството, че всеки момент, ще настъпи менстриация.

ЧХГ се изследва на 48 часа, за да е най-коректно пресмятането дали нараства правилно. Няма ли работеща лаборатория, в която може да отидеш утре ?

# 3 286
Наистина стойността е много ниска за такова закъснение. Единият вариант е да е нормална бременност и да си имала много късна овулация, т.е. закъснението да е по-малко. Другият вариант е да е биохимична бременност. Повторният кръвен тест, който трябва да направиш след 48-72 часа, ще даде яснота. Ако е биохимична бременност, до няколко дни ще ти дойде.

# 3 287
Благодаря ви за отговорите! Simple Smile) Силно се надявам да е варианта с по-късната овулация и да се е получило.. Утре, ще се опитам да намеря работеща лаборатория, ако не, ще пробвам с обикновен тест. Пък в крайна сметка каквото стане. Само се надявам да няма някакъв проблем.

# 3 288
  • София
Аз съм втрещена от тази лекарка! На 2.01 каза да идеш. Защо? Защото я мързи да работи по празниците ли!?
Вълкова, стискам палци всичко да се развива нормално Simple Smile Ако имаш възможност смени въпросната лекарка.
Ти сериозно ли?
Дори лекарите имат работно време!  Празниците са празници за всички!

# 3 289
Аз съм втрещена от тази лекарка! На 2.01 каза да идеш. Защо? Защото я мързи да работи по празниците ли!?
Вълкова, стискам палци всичко да се развива нормално Simple Smile Ако имаш възможност смени въпросната лекарка.
Ти сериозно ли?
Дори лекарите имат работно време!  Празниците са празници за всички!

Абсолютно съм сериозна! Нямам против лекарите да почиват и да ползват отпуска, но в такъв случай могат да насочат пациента към заместващ лекар или друг добър специалист. Момичето е било на преглед на 20.12, а до 2.01 са 2 седмици. И в случая говорим за неустановена бременност, но положителен резултат от кръвното изследване. Най-малкото е могла да посъветва потребителката да го повтори след 48 часа, защото каква информация й носи тази единствена стойност ?

П.С. Прочетох си горния коментар и разбирам защо съм те подразнила. Нямам предвид, че я мързи жената, ако е в отпуска - има това право. Лично аз не бих чакала2 седмици в подобна ситуация.

# 3 290
  • София
Ами по празниците има спешни кабинети. Там няма какво да те насочват. Да можело е да я прати на втори тест, но за другото не съм съгласна.
Дразня се от това, че все се мисли, че лекарите са длъжни да са на разположение 24/7.

# 3 291
Ами по празниците има спешни кабинети. Там няма какво да те насочват. Да можело е да я прати на втори тест, но за другото не съм съгласна.
Дразня се от това, че все се мисли, че лекарите са длъжни да са на разположение 24/7.

Нямам това предвид. Разбира се, че лекарите имат право на почивка. Лош израз съм употребила. Просто е ужасно очеизвадно, че въпросния вторичен преглед е насрочен за след празниците, а би било редно да се проследи какво се случва междувременно. Лично аз не бих стояла в подобна ситуация 2 седмици, само защото са празници Simple Smile Лекарката нека е в отпуска, но организмът на потребителката не е Simple Smile

# 3 292
Здравейте момичета:) Днес не успях да сваря лаборатория, но си купих тест и вече мога да кажа, че е положителен:)) Втората чертичка си е доста по-ясно изразено от четвъртък. От вчера вечерта гърдите ми станаха болезнени, все още ме наболяват яйчниците и всичката храна ми се струва пресолена. Чувствам глад, но нищо не ми е вкусно. И от 3 дни едвам дочакам да стане 21.30 и съм заспала 😀 Сега остава да си чакам до 2ри за прегледа и да се надявам, че всичко, ще е наред. Утре мисля да поднеса като коледен подарък теста на моя приятел Simple Smile)

# 3 293
Здравейте момичета:) Днес не успях да сваря лаборатория, но си купих тест и вече мога да кажа, че е положителен:)) Втората чертичка си е доста по-ясно изразено от четвъртък. От вчера вечерта гърдите ми станаха болезнени, все още ме наболяват яйчниците и всичката храна ми се струва пресолена. Чувствам глад, но нищо не ми е вкусно. И от 3 дни едвам дочакам да стане 21.30 и съм заспала 😀 Сега остава да си чакам до 2ри за прегледа и да се надявам, че всичко, ще е наред. Утре мисля да поднеса като коледен подарък теста на моя приятел Simple Smile)

Прекрасно! Точно като по филмите ще е с положителния тест под елхата! Пиши след прегледа!
Весели празници и много положителни тестчета е темата!

# 3 294

Здравейте. Накратко, след миссед през юли месец, 3 месеца почивка и фоликуларна киста, която спукахме, сега от два месеца отново опитваме за бебче. Овулация засякох на 6.12 - 17 ден от цикъла. Ако от тогава смятам 14 дни лутеална фаза, трябваше да ми дойде към 22-23.12, но уви няма нищо. Тестовете са отрицателни, но днес видях бледа чертичка, след оказаното време обаче. Видях я след около 2 часа, а кога се е появила не знам. Знам, че вероятно е изпарителна и теста е невалиден, но надеждата умира последна. На някоя от вас случвало ли и се е да и отчете след оказано време или след  по-голямо закъснение да има положителен тест. Ще се опитам да отида на кръвен утре, че да не го мисля, въпреки че не вярвам да е положителен. Имам леки бодежи в яйчниците, но не като при цикъл и кръста ме боли, иначе други симптоми нямам. Няма напрегнати гърди като миналия път, нито замайване и прилошаване. Вие какво мислите?

# 3 295
  • София
Всеки път на престо имам черта няколко часа след като го направя. Не е валиден.
Ако си бременна и е минало достатъчно време, чертата ще се появи до 10-та минута
Ако не ти дойде още няколко дни или след е хубаво да видите дали пак няма киста, от такава може да ти закъснява пак.

# 3 296
Всеки път на престо имам черта няколко часа след като го направя. Не е валиден.
Ако си бременна и е минало достатъчно време, чертата ще се появи до 10-та минута

И аз така прочетох за Престо, повече няма да си купувам, само подхранват надеждите ми, а вероятно не съм бременна.

# 3 297
  • София
Часове след направата, на мен всички тестове ми показват черти Simple Smile
Те просто са едни лакмуси, които като изсъхнат хубаво им се вижда отбелязъка на чертата. Нищо му няма на теста, важното е да се гледа не повече от 10мин.
Била съм 2 пъти бременна за кратко и винаги са ми отчитали доста рано и на доста по-малко чхг от 20 (както е дадено на листовката), просто си го гледай 10мин и ако няма черта е отрицателен.

# 3 298
Часове след направата, на мен всички тестове ми показват черти Simple Smile
Те просто са едни лакмуси, които като изсъхнат хубаво им се вижда отбелязъка на чертата. Нищо му няма на теста, важното е да се гледа не повече от 10мин.
Била съм 2 пъти бременна за кратко и винаги са ми отчитали доста рано и на доста по-малко чхг от 20 (както е дадено на листовката), просто си го гледай 10мин и ако няма черта е отрицателен.

При мен миналия път си отчете точно в деня на цикъла, но за съжаление спря да се развива в 7 г. с. Правиха ми и кюртаж и имам чувството, че нещата оттогава се объркаха,но явно ще трябва да отида на лекар, защото може пак да е задържан фоликул.

# 3 299
  • София
Тестовете са филтърни хартийки напоени с реактив (в случая в една зона.
С лакмус се определя киселинността!

Общи условия

Активация на акаунт