CLA препарати - мнения

• 31 223
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
Аз от както се помня от ученичка , дето се казва , си бях 56 кг, . И така си беше до преди четири години , когато надебелях с 14 кг за един месец , след стимулация на яйчниците . Останалите +4 кг. са след раждането. Та на гърбът си имам едни излишни 15, 17 кг, дето не се махат с нищо. С диетата на Дюкан ми блеснаха още здравословни проблеми. ............
 Аз си мисля ,че приемането на разните му добавки има по -скоро психологичен ефект - да не отидат на вятъра парите , дето си ги дал за закупуването им , ако ти мине мисълтта да се откажеш от стремежът си за отслабване.

# 31

ТОва не е съвсем така. Всъщност не малко хора имат проблем с метаболизма и каквото й да ядат, каквито и режими да спазват – не се получава. Има хора, които имат нужда да раздвижат метаболизма чрез добавки, като Кла или в комбинация с други съставки. Нещата са много индивидуални.

Мен лично не можеш ме убеди.  Peace   Прочети това,ще ти пусна и други линкове,ако желаеш. Необходима е твърда воля и упоритост.  Peace
                http://www.home-bodybuilder.com/features/136-metabolizam-i-kilogrami.html       

Линкът, който си ми дала, разказва за здрави хора. Аз имах предвид хора със заболявания. Имам роднина, който има проблем с метаболизма и има нужда от добавки, предписва му ги лекар. Аз не искам да те убеждавам, просто разказвам ситуации, с които съм се сблъсквала.

# 32
  • в колонките

Линкът, който си ми дала, разказва за здрави хора. Аз имах предвид хора със заболявания. Имам роднина, който има проблем с метаболизма и има нужда от добавки, предписва му ги лекар. Аз не искам да те убеждавам, просто разказвам ситуации, с които съм се сблъсквала.

Аз съм с хормонални проблеми и диабет. Peace.Ако изкараш за 1 месец поне на 1200-1400калории дневно и не отслабнеш ми се обади пак.Колкото и да е забавен метаболизма. И  по 30-40 мин/дневно поне ходене. Струва ми се,че липсва волята и за това се прибягва до спомагателни добавки,мислейки,че по някакъв начин ще помогнат. Добавки да се пият,когато човек спортува и изразходва енергия - да,съгласна съм,но да се чака само на добавките е смешно.Аз поне не вярвам. Peace

# 33
LUCKY14, ти купи ли си вече КЛА ? Какъв си избра ?

# 34
  • 2860 км северно от Екватора
Да купих си го от магазин от Варна,
 CLA softgels се казва, на Optimum Nutritions, 90 броя са и струва 36 лева, за един месец стига, аз пия  3 на ден .
Говорих с диетолог и ми каза, че е хубаво да се тренира, за да се повиши ефекта, аз го пия преди да изляза( вървя доста пеша).Внимавам с храната все пак, но не гладувам .Лично аз съм доволна определено с това метаболизма ми е и по бърз,  и  имам мотивация да се движа... smile3521

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:33 от LUCKY14

# 35

LUCKY14,и аз съм от Варна,би ли ми казала къде се намира магазина.И въпреки назидателния тон на някой от пишещите в темата(тема,която както ни обясниха на дълго и широко не ги вълнува,защото нямат проблеми с килограмите),да те помоля да ми дадеш съвет.  bouquet Дилемата ми е,дали 1200 мл. или по малка разсфасофка?Килцата ми са множко,за съжаление...Благодаря ти,предварително!  bouquet

# 36
Магазина не знам как се казва, като тръгнеш от макдрайв съм гранд мол там в уличката е само един магазин за спортни добавки, жената е много любезна ще ти обясни каквото те интересува .Ако искаш поръчай си от нета излиза по евтино даже .Теа питаше ако някой иска да се комбинира.
Какъвто и грамаж да вземеш максимума на ден е 4-5 грама имай в предвид че кла се съдържа и във храната която приемаш ;
и щом имаш много за сваляне, прави някаква физическа активност, помагай един вид ,то само с хапчета не става, ама без тях пък хич.
Успех Wink

# 37
LUCKY14,много ти благодаря за бързия отговор.  bouquet Разбрах къде е магазина,в петък ще намина.За спорт съм малко несериозна,но имам доста движение+качване и слизане до 8-ия етаж по стълби,ограничаване на мазно,пържено и сладко до минимум.Надявам се с малко помощ да имам по добър резултат. Simple Smile

# 38
Момичета, вие чисто Кла ли пиете? Аз от няколко седмици пия формула, в която освен кла има и л-карнитин и някакви билки. Комбинирам с малко спорт, ходене пеша до работа. Диета не спазвам и определено имам намаление на обиколките Simple Smile

# 39
Момичета, вие чисто Кла ли пиете? Аз от няколко седмици пия формула, в която освен кла има и л-карнитин и някакви билки. Комбинирам с малко спорт, ходене пеша до работа. Диета не спазвам и определено имам намаление на обиколките Simple Smile

Стахотно !   bouquet
А какъв е твоя препарат?

# 40

Стахотно !   bouquet
А какъв е твоя препарат?

Комбинирам два продукта: единия е за отслабване, а другия за горене на мазнини. На една и съща марка са Брилиант Лук. Предполагам, че могат да се пият и поотделно. Това, което аз чувствам е, че не ми се яде толкова, чувствам се по-енергична и издръжлива, освен това и косата ми стана по-блестяща и хубава  Shocked

# 41

Това, което аз чувствам е, че не ми се яде толкова, чувствам се по-енергична и издръжлива, освен това и косата ми стана по-блестяща и хубава  Shocked
Това е нормално, все пак приемаш хранителни добавки... Между другото и аз като свалям килограми съм по енергична, не знам какво е научното обяснение newsm78

# 42
  • София
Да купих си го от магазин от Варна,
 CLA softgels се казва, на Optimum Nutritions, 90 броя са и струва 36 лева, за един месец стига, аз пия  3 на ден .
Говорих с диетолог и ми каза, че е хубаво да се тренира, за да се повиши ефекта, аз го пия преди да изляза( вървя доста пеша).Внимавам с храната все пак, но не гладувам .Лично аз съм доволна определено с това метаболизма ми е и по бърз,  и  имам мотивация да се движа... smile3521

Лъки, има ли ефект КЛА-то при теб? Аз от днес започвам това: http://www.iherb.com/Natrol-Tonalin-CLA-1200-mg-90-Softgels/2254?at=0codeTEY867 пък ще видим. Към 15 кг. боря.

# 43
Има, аз преди месец го свърших или повече  newsm78 , като цяло резултатът е -5 кг,
 имам още толкова които искам да махна, но сега ям пъпеши, праскови като разпрана- това са много захари и пречи на свалянето .Ям и други неща, салати, месо не свалям и не тренирам нищо, то в тези жеги (винаги  имам извинение за мързела  hahaha)
Клато е хубаво като е сериозен човек има и резултати  Peace

# 44
  • София
Момичета,
може ли от аптека да се купи добър продукт, съдържащ CLA, освен витите? Моля, препоръчайте  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт