Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 324
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Взех си френската торта от Орхидея вчера. Мъжът ми каза, че е много вкусна. Аз понеже съм на диета, не съм пробвала. Чакам все още оферта от домашна сладкарница. Миналият път, докато се усетя, и офертата беше разграбена.  Crossing Arms

# 301
Благодаря много,  LAY-D   Simple Smile  Хубав ден и успех с перманентния грим

Мерси много и хубав ден и на теб Laughing Само да те предопредя,че се присетих...възможно е да имаш затруднения със свързването ,но карай настоятелно.Мадамата докато работи не вдига телефона!(което от една страна е добре),освен ако не са си намерили друг подход.По-лесно ми беше да я намеря към 6-7 вечерта.

# 302
  • София
Здравейте!

Признавам, че обикновено прескачам постовете за фризьорски услуги, но този път се колебая дали да не се възползвам. Търся отзиви за салон Style до мол Сердика. Попаднах само на 2 мнения - едното за сърбеж след сложена маска за коса, а другото може да се каже, че беше положително. Офертата, която ме интересува е за официална прическа, която и без това я искаме доста семпла и вярвам, че всеки фризьор ще се справи, но ме е страх от лошо отношение.

Друга оферта, която ми е на удобно място е салон Екатерина на ул. Кирил и Методий и Раковска. За него съвсем нищо не намерих.

Приемам и всякакви други предложения за изпитани места в района на центъра на прилични цени (Капанов на Стара планина не ми е по джоба на редовни цени  Wink).

Предварително благодаря!

Честит имен ден на именниците!   bouquet

# 303
Здравейте!

Признавам, че обикновено прескачам постовете за фризьорски услуги, но този път се колебая дали да не се възползвам. Търся отзиви за салон Style до мол Сердика. .....
Приемам и всякакви други предложения за изпитани места в района на центъра на прилични цени (Капанов на Стара планина не ми е по джоба на редовни цени  Wink).
Предварително благодаря!
За този не са добри отзивите, аз не бих рискувала  Peace На тази и на предната стр. има + мнения за 2 салона.

# 304
Аз ходих на "подстригване",не беше зле..но за официална прическа не бих рискувала..претупват  те набързо.....

# 305
  • Sofia
Здравейте!

Признавам, че обикновено прескачам постовете за фризьорски услуги, но този път се колебая дали да не се възползвам. Търся отзиви за салон Style до мол Сердика. Попаднах само на 2 мнения - едното за сърбеж след сложена маска за коса, а другото може да се каже, че беше положително. Офертата, която ме интересува е за официална прическа, която и без това я искаме доста семпла и вярвам, че всеки фризьор ще се справи, но ме е страх от лошо отношение.

Друга оферта, която ми е на удобно място е салон Екатерина на ул. Кирил и Методий и Раковска. За него съвсем нищо не намерих.

Предварително благодаря!

Мърлява работа, не ходи изобщо.

# 306
  • София
  Искам отново да си побутна въпроса за салон Арис. Имат обяви в почти всички сайтове за колективно пазаруване. Никой ли не е ходил?

# 307
  • София
Много ви благодаря, момичета!   bouquet  Търсенето продължава.  Laughing

# 308
  • София близо до Витоша
http://tunko.bg/offers/Manikyur-s-Shellac-s-2-dekoratzii-ot-stud … mesto-27-lv-.html

привет , споделете мнение за този салон .

# 309
http://piperki.bg/offer/id-711/Подстригване___Кичури___Измиване_ … аска___Сешоар.htm
Някой има ли впечатления за този салон?

И да споделя мнение за химическо чистене "Аква прес" (Тъй като имаше негативни мнения по-нагоре в темата) - ползвах два ваучера и занесох 4 костюма на мъжа ми - ами много съм доволна, и от отношението и от качеството. Става въпрос за химическото в Манастирски ливади.

# 310
Направих поръчка от Колектива за гъби Рейши. Плащането ми трябваше да е чрез Easy Pay. Днес като отидох в клон на ЦКБ да платя излиза невъзможност за плащане . Опитвам се да се свържа с Колектива на посочения телефон, но никой не ми отговаря. Някой имал ли  е подобен проблем?

# 311
  • София
Направих поръчка от Колектива за гъби Рейши. Плащането ми трябваше да е чрез Easy Pay. Днес като отидох в клон на ЦКБ да платя излиза невъзможност за плащане . Опитвам се да се свържа с Колектива на посочения телефон, но никой не ми отговаря. Някой имал ли  е подобен проблем?

На мен ми се е случвало два пъти в клон на банка да не излиза номера за плащане, а на обикновена каса на easy pay си излиза.

# 312
Ех, няма ли някой да пусне ваучери за сенници и тенти за тераси?  Laughing 

Както предстои лятото сигурно доста хора се оглеждат и чудят.

# 313
Томбола с награди има  Тук  в http://namaleno.bg

# 314
  • София
Ех, няма ли някой да пусне ваучери за сенници и тенти за тераси?  Laughing 

Както предстои лятото сигурно доста хора се оглеждат и чудят.
И аз искам ваучер за тента  Grinning !

Общи условия

Активация на акаунт