Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 357
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От кога статии по вестниците са сигурен източник?  Shocked Точно вестниците бъкат от примери, доказващи, че следва да се четат с много резерви! За платени материали срещу това или онова не ми се отваря дума въобще.

При фиш педикюра няма риск да кръвнете (рибките обработват САМО мъртвите клетки, нямат зъби, не са пирани все пак! Laughing А с отворена рана не биха ви допуснали.), за да се съзадат предпоставки за СПИН и хепатит, елементарно е. Всъщност този риск е абсолютно реален само за стандартните маникюр и педикюр, както вече е станало дума. Гъбичките са заплаха, но се пускат едни специални лампи (както в операционните) и водата постоянно циркулира посредством помпа през филтри. И не, не работя в такъв бизнес, но го ползвам от създаването му и в първия салон "pf" знам как са организирани нещата!  Wink

Потрисам се от лекотата, с която хората бълват легенди без да се замислят! Но това обяснява защо в нашата страна е мега лесно да бутнеш стадото в коя да е посока - тук драскачите са институция и всеки псевдо-журналист може да съсипе бизнес, ако някой му даде дребни левчета, стига полета на фантазиите му да излезе в някой вестник...

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 07:23 от ivonska

# 121
  • София
И също искам да ви кажа, че цитирането на специалисти е много популярна ПиАр практика (много от вас и сами го знаят), а морала на доста от тях не би ги спрял срещу хонорар или екскурзия до Бразилия да кажат, че този или онзи продукт на голям мултинационален концерн е много полезен и препоръчителен, даже профилактира рак! Същото се поръчва с обратен знак... Тоест, имайте едно наум, когато четете препоръки в тази или онази посока.  Peace

ПП. Простете лиричните ми отклонения, но ми се стори важно...

# 122
Въпрос
как процедирате, когато поръчвате стока - примерно това
http://www.zadrujno.bg/2116/gladka-koja-systema-epilirane-domashni-uslovia.aspx
 Ако реша да го поръчвам, ваучера е 7 лв, кога се доплаща за доставката, как се прави самата поръчка

# 123
"Рисковете “са малки, но не могат да бъдат напълно изключени”, се казва в доклад на Агенцията за здравна защита на Острова. Според нея хората с диабет, псориазис и отслабена имунна система са особено уязвими и трябва да избягват подобен вид услуги."

Доколкото прочетох Агенцията за  за здравна защита го е установила......,но това си е личен избор.Аз  нямам куража да отида на такава процедура.И за мен е дълг (като съвестен човек)да го споделя и с другите  хора..А  вече всеки сам си решава.Хубава седмица пожелавам на всички smile3525 smile3525

# 124
  • София
"Рисковете “са малки, но не могат да бъдат напълно изключени”, се казва в доклад на Агенцията за здравна защита на Острова. Според нея хората с диабет, псориазис и отслабена имунна система са особено уязвими и трябва да избягват подобен вид услуги."

Доколкото прочетох Агенцията за  за здравна защита го е установила......,но това си е личен избор.Аз  нямам куража да отида на такава процедура.И за мен е дълг (като съвестен човек)да го споделя и с другите  хора..А  вече всеки сам си решава.Хубава седмица пожелавам на всички smile3525 smile3525

Така погледнато, и чаша чай в заведение с лоша хигиена би могла да се превърне в биологична бомба... Няма да подценявам интелигентността ти за да обяснявам подробно как и защо, чувала си за другия хепатит, марка А.  Mr. Green

# 125
Има  голяма разлика между хепатит А ,хепатит B и С  Laughing.Но и аз няма  да  засягам Вашата интелегентност GrinningТози форум е направен за да споделяме мнения и никой неможе да ми отнеме правотода го правя....Ще се радвам да запазваме добрия тон..но това пак опира до интелект и възпитание.. hahahaХубав ден!

# 126
Някой възползвал ли се е от офертите за маникюр в салон Деа-Младост?

# 127
  • София-в сърцата на моите деца
А как ходите на зъболекар? Като и там рискът от заразяване  е не по-малък newsm78Достатъчно големи хора сме ,за да си поеме всекисам отговорността, а не да се поддава на слухове и статии!нали знаете как е най-лесно да се убие муха и политик:?  С вестник Peace

# 128
  • София
А как ходите на зъболекар? Като и там рискът от заразяване  е не по-малък newsm78Достатъчно големи хора сме ,за да си поеме всекисам отговорността, а не да се поддава на слухове и статии!нали знаете как е най-лесно да се убие муха и политик:?  С вестник Peace

Разбира се, че е така! Но не само зъболекаря, а всеки обикновен маникюр и педикюр са високо рискови, но не вярвам някой да сe въздържа от тях, просто внимаваме къде ходим - съвсем същото е и при фиш педикюра...

# 129
Здравейте,
процедурата с рибките е много приятна,има ефект и напълно безопасна.PF Fish SPA е ново модерно студио за красота и SPA.Ваните са специални,водата се пречиства чрез постоянно циркулиране  в  системата за филтриране.Има и много хигиенни изисквания ,които клиентите спазват.Екипът на студиото постоянно следи и се грижи за комфорта и добрата хигиена на клиентите и на рибките Simple Smile

# 130
Пак да питам

Въпрос
 Ако реша да го поръчвам, ваучера е 7 лв, кога се доплаща за доставката, как се прави самата поръчка

# 131
  • София
и аз тук да ви следя
напоследък хич не съм доволна от ваучерите които използвах
останах с белези от почистването в miss beauty
а пък в Аилин бюти вместо асиметричен бритон ми направи стандартен   Rolling Eyes
п.с тези дни си взех 2 ваучера за Американски балет- Шехерезада в Операта и Пещерния човек в НДК

# 132
  • София
Някой чакаше Дон Домат в Младост 3:
http://great.bg/вземете-четири-малки-пици-три-средни-или-две-големи3.html
Вчера бяхме в новия Дон Домат в Младост 1 и много ми хареса. Пиците /според мен/ бяха по-добри от тези в Младост 3.

# 133
  • София
Пак да питам

Въпрос

Обикновено поръчката се прави по мейл, в който пишеш данните от ваучера и мястото, до което искаш да ти доставят стоката (офис на Еконт или адрес). Плащаш доставката при получаване на стоката.

# 134
Да похваля екипа на Далавера.
Писах коментар относно малоумната козметичка от BONIC, която ме посини и обезобрази (описах подробно случая в предишната тема), и те се свързаха веднага с мен, помолиха да опиша случая.
След като подробно им го описах, те се свързали и със салона, козметичката "нямала обяснение" за случая.
Поднесоха ми извинение и казаха, че повече няма да пускат оферти за кола маска от този салон.
Радвам се, че има комуникация и се взимат мерки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт