Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 393
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia

Тaня67
Моля Ви споделете линк с т.нар. истанбулска тема:)
Благодаря предварително Hug

# 151
  • Sofia
Моля за мнение за това http://napolovina.com/offer.php?id=1685

# 152
  • София
Ха, Цъфс, ама на теб ти допадна ли в Алма Морели?  newsm78
Ха- ха, ами май така излиза... Mr. Green От любопитство отворих офертата и се замислих, че впечатлението като цяло ми е положително, прииска ми се пак да си почина на кушетката на тъмно и на тиха музичка, а лелята може да е шемет, ама е по- скоро приятна. Усещането на кожата също беше ОК и имаше ефект. Та, цялостното чуство може би е- ще пробвам пак  Peace
Ама ако сега запиша стандартно почистване, след 2 седмици дали е ОК да ида при лелята на терапия? М?  newsm78
То и аз не съм с отрицателно впечатление, но по-скоро няма да повторя. Според мен 2 седмици след стандартно почистване са ОК. Peace

# 153
http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/ekskluzivno-edn … data1=&data2=

Какво мислите за тази оферта?
Заинтригува ме и разпали интереса ми за това че едногодишния абонамент е толкова изгоден и дава сертификати, всъщност какво ви е мнението за този ABA English сертификат.
Струва ли си според вас, защото на мен сякаш ме съмнява и не ми изглежда нещо ценно и високо приложимо, вие как мислите?
Това нещо като онлайн курса на "Кабината" ли е? Някой запознат ли е?

# 154
# 155
  • София

Искат резервация 3 дни предварително!  Shocked  Ще ги пропусна.  Sad

# 156
  • Sofia
Добро утро! Да сте виждали отзиви за Работилница за красота Хармония http://www.bezplaten.bg/oferta-121-kola-maska-na-cialo-tialo-za- … vmesto-90-lv.html ?
Питай и ще ти бъде отговорено.  hahaha

И да споделя малко впечатления:
Боутек масаж - точни, коректни, а и масажът се оказа резултатен - 10/10
Домашната сладкарница.... Моля при нови ваучери първият съзрял да информира! Сън не ме лови, откакто съзрях целувчената им торта! 10/10
Хим. чистене Аква Прес в Младост. По-голяма грубиянка от служителката не съм срещала, озверяла от факта, че хората си носят дрехите при тях. Все пак ще изчакам да си взема дрехите и тогава ще давам оценки.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 21:43 от noshtna_ptica

# 157
  • София

В Бусманци е. Поне така се вижда на картата.

# 158
  • Sofia
Хим. чистене Аква Прес в Младост. По-голяма грубиянка от служителката не съм срещала, озверяла от факта, че хората си носят дрехите при тях. Все пак ще изчакам да си взема дрехите и тогава ще давам оценки.
Само 1 уточнение- грубиянката е собственичката.Следя с интерес тази оферта, пускат оферти във всички сайтове- досега доволен клиент май няма. Moите дрехи  ги върнаха без да са ги чистили- директно ги дадох на друго химическо.И това след 10 дни чакане, защото поръчките с ваучер се изпълняваха между редовните.

# 159
  • Sofia
.....Потопете се в обстановката на бирария Варщайнер, намираща се в центъра на София, достъпна за всеки клиент от всеки край на града.......... + карта на Бусманци  Shocked

BettyRubble, уплаши ме. Надявах се поне да ги изчистят, иначе защо я търпях?
Честно казано, толкова груб човек не съм виждала и помислих, че е болна. Поисках да се изчистят за 3 дни, както е написано в офертата, но тя го прие за каприз. Освен това й обърнах внимание върху едно петно, но тя каза, че ако го търкат, може да побелее цялата дреха. А дрехата е фирмена, има си етикетчета с всичко написано.  Попитах да не ми изгубят коланчетата, а тя: - Ами вземевзимайте си ги и си ги перете!  #Crazy Наистина помислих, че не е добре и се поуплаших...
/Новогодишната им украса си стоеше още, или пък са се подготвили вече за 2013-та/

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 22:36 от noshtna_ptica

# 160
  • София
.....Потопете се в обстановката на бирария Варщайнер, намираща се в центъра на София, достъпна за всеки клиент от всеки край на града.......... + карта на Бусманци  Shocked

В Бусманци е. Поне така се вижда на картата.

Улица Гурко не е в Бусманци.  Laughing Близо до Централна поща е. На мен никаква карта не ми се отваря. Simple Smile

# 161
  • София
Аз много добре знам къде се намира ул."Гурко" в София, но в сайта към тази оферта е дадена карта на с. Бусманци, където също има ул."Гурко".

# 162
Здравейте ,някой може ли да ми предложи изпитан фризьор в Люлин-или наблизо,че от проби вече на нищо не приличам.А скоро и прическа на булка ще правим,та не ми се иска да рискуваме. Hug

# 163
  • София
Бирарията е на Гурко до М-во на транспорта, явно някой набързо е постнал местонахождението на другата улица в Бусманци.
Но яко са се поуляли с цената без намаление. Grinning

# 164
Извинете, грешка

Общи условия

Активация на акаунт