Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 416
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Аз много добре знам къде се намира ул."Гурко" в София, но в сайта към тази оферта е дадена карта на с. Бусманци, където също има ул."Гурко".

Laughing Laughing Laughing Пу, оправили са фейл-а, изтървах да го видя в стария вариант! Цената не е най-ниската на света, но пък за 14 лв. двама си хапват и пийват доволно. Crazy

Последно, нали няма да ме пратят в Бусманци.. Пише си Гурко в центъра Laughing newsm78 hahaha

# 166

За Комфорт травел имаше лоши отзиви. Освен това като прясно опарена (от вчера) да кажа, че неделята ще е едно безкрайно пазаруване (както стана с нас, но с друга фирма), вместо да стоите в Истанбул до 14-16 часа както е с други фирми. За фирма Запрянов не съм чувала нищо. Питай в истанбулската тема.

Шушулче, има тема "На море в Гърция". Пробвай да попиташ за хотела. Като цена е добре.
Благодаря, ще погледна отзивите в темата за Истанбул! Ти с коя фирма си ходила?

# 167
  • София

За Комфорт травел имаше лоши отзиви. Освен това като прясно опарена (от вчера) да кажа, че неделята ще е едно безкрайно пазаруване (както стана с нас, но с друга фирма), вместо да стоите в Истанбул до 14-16 часа както е с други фирми. За фирма Запрянов не съм чувала нищо. Питай в истанбулската тема.

Шушулче, има тема "На море в Гърция". Пробвай да попиташ за хотела. Като цена е добре.
Благодаря, ще погледна отзивите в темата за Истанбул! Ти с коя фирма си ходила?

Oнзи ден бях с Ели Рос. Миналата година с Бутик. В посочената тема ще намериш много отговори.

А Бусманци още вчера го махнаха. Когато се опитвах да видя грешката, нямаше възможност да се отваря картата. Явно бяха махнали вече линка.

milasara, едва ли има софиянец, който да не знае къде е улица Гурко. Исках да кажа, че бирарията е близо до Централна поща.  Embarassed И цените не са надути специално за офертата. Такива са и в менюто.

# 168
От тази бирария имаше много недоволни от предишни оферти, но аз самата нямам лични впечатления

# 169
  • София
От тази бирария имаше много недоволни от предишни оферти, но аз самата нямам лични впечатления

Предишната оферта беше за тази до чешмите на банята (бившите Руини). Ние бяхме взели ваучери за бира с мезе, а не някакви ястия и ни хареса. Забележката ни беше само за салона за непушачи, който е в мазето до кухнята. Оплакваията бяха от сачове и други ястия. В тази на Гурко скоро не сме ходили. Преди няколко години беше добра, но скъпа.

# 170
  • София
http://ofertomat.bg/offers/view/842.html?a_aid=4ee5d3652a0f6  Някой ползвал ли е услугите на този салон и може ли да ми кажете как точно се тренира на това чудо и каква е продължителността на една тренировка?

ето и още нещо http://perfektina.com/Top-oferti-Ceni-Vaucheri-za-namalenie-5-pr … ~0~offer=10001563

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:11 от Петяя

# 171

Аз съм била и впечатленията са ми отлични. А за цените - те, БитБургер, Мърфи'с.. пъбове от този клас няма как да са по-евтини Rolling Eyes Да не кажа, че в обикновенни квартални пицарийки попадам на ребърца за 8-9 лв. Tired

# 172
Моля, ако срещнете оферта за торта от домашна сладкарница, пуснете линка. Искам да взема една малко торта за вкъщи да опитаме, че големи суперлативи има за вкуса им.

# 173
  • София
Моля, ако срещнете оферта за торта от домашна сладкарница, пуснете линка. Искам да взема една малко торта за вкъщи да опитаме, че големи суперлативи има за вкуса им.

Проверявай в napolovina.com. Там пускат ваучери. Аз досега не съм пропускала Simple Smile)) Много ги харесвам.

# 174
Привет   bouquet
Цял ден чета, чета и се ошашавих тотално. Търся оферта за 2-3 нощувки в планината (без Банско и околности). 90% от офертите обаче са до края на месец май, а на мен ми трябва за юни. Някой попадал ли е на нещо читаво и до към 150лв.? Благодаря предварително   bouquet

# 175
Здравейте!За първи път пиша в темата.Моля,ако някой е взел ваучер за уикенд в Бутик хотел Брюксел в Букурещ от сайта Далавера и го е посетил, или знае нещо да напише информация.Имам закупен такъв ваучер,но няма връзка с хотела и той най-вероятно е затворил.Във всички сайтове за директни резервации пише,че не може да бъдат направени  такива за никакъв период от време за напред.Говорих с Далавера преди да усетя каква е работата и те обещаха да се опитат да се свържат,обаче е ясно,че няма да успеят.В такъв случай връщат ли пари и как става това?Благодаря предварително!

# 176
  • София
Здравейте!За първи път пиша в темата.Моля,ако някой е взел ваучер за уикенд в Бутик хотел Брюксел в Букурещ от сайта Далавера и го е посетил, или знае нещо да напише информация.Имам закупен такъв ваучер,но няма връзка с хотела и той най-вероятно е затворил.Във всички сайтове за директни резервации пише,че не може да бъдат направени  такива за никакъв период от време за напред.Говорих с Далавера преди да усетя каква е работата и те обещаха да се опитат да се свържат,обаче е ясно,че няма да успеят.В такъв случай връщат ли пари и как става това?Благодаря предварително!

Продължавай да тормозиш далавера. Искай и писмени отговори. Не съм се сблъсквала, но според мен пиши и на КЗП.

# 177
  • софия

Предишната оферта беше за тази до чешмите на банята (бившите Руини). Ние бяхме взели ваучери за бира с мезе, а не някакви ястия и ни хареса. Забележката ни беше само за салона за непушачи, който е в мазето до кухнята. Оплакваията бяха от сачове и други ястия. В тази на Гурко скоро не сме ходили. Преди няколко години беше добра, но скъпа.
Аз бях писала точно за Гурко и сачовете, и обстановката в "залата" за непушачи Sick От тогава въобще не поглеждам тяхна оферта. И без пари няма да отида Naughty (а преди това сме ходили без ваучери ooooh!) За това и пропуснах офертата за Руините, нищо че ми е супер удобно.

# 178
  • София
Някой, който е използвал ваучера за мелбите Рафи, на ул. Ангел Кънчев може ли да каже колко време предварително се прави резервация? И въобще прави ли се?

# 179
  • софия
Някой, който е използвал ваучера за мелбите Рафи, на ул. Ангел Кънчев може ли да каже колко време предварително се прави резервация? И въобще прави ли се?
Аз. Писала съм. Не съм правила резервация предварително.

Общи условия

Активация на акаунт