Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 291
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
http://www.napolovina.com/offer.php?id=1891 Мнение за този салон и за офертата?

# 586
  • София
  В "ДЖУЛИЛЕНД" не бих припарила втори път. Празнувахме там рожден ден -  каките бяха безумно сърдити и безотговорни,през цялото време сами си гледахме децата. В темата за клубовете има още негативни мнения.

# 587
  • Sofia
  В "ДЖУЛИЛЕНД" не бих припарила втори път. Празнувахме там рожден ден -  каките бяха безумно сърдити и безотговорни,през цялото време сами си гледахме децата. В темата за клубовете има още негативни мнения.
Благодаря! Навреме споделяш-точно размишлявах дали пък да не ги пробваме.

# 588
  • София
Почистване на лаптоп и настолен компютър от Марк Системс - отлични, бързи и коректни. Има ефект от почистването. Препоръчвам.

# 589
Тъй като е много игодно, ще отидем някой ден ( като си дойдем ) и ще го видим как е и ще преценим дали да отиде и друг път Simple Smile  Благодаря много за споделената информация.  Simple Smile

# 590
Напоследък в темата се пише все по-малко.
Дали вече има повече разочоравани и отказали се от сайтовете за колективно пазаруване
или пък вече не ви се пише тук?

# 591
  • софия
Според мен повече или по-малко сме се разочаровали. Поне аз. В началото наистина имаше оферти. Сега просто представят нещо си. Предпочитам да отида и директно от търговец да си взема нещо, вместо хем да си мисли някой, че съм глупава, хем да си късам нервите, хем да се чусвтвам кофти.

Последно взех отново слънчеви очила на детето. И миналата година купувах от тази оптика, пак с оферта и съм доволна.

Поръчали сме и тази простотия за 1ви юни.Трябваше онзи ден да го доставят. Няма го. След празниците ще се разправям.

# 592
  • София

Поръчали сме и тази простотия за 1ви юни.Трябваше онзи ден да го доставят. Няма го. След празниците ще се разправям.

Сега го виждам .... в сайт.... в магазините, тип левче е около 10 лв.  Confused

Аз напоследък не намирам какво да си купя и затова не пиша. Всички сайтове пускат едно и също.... да не говорим, че цени с намаление няма.
Търся си почистване на зъбен камък, някой да е ходил тук http://niesme.bg/team.php?id=1816 ?

# 593
  • София
Дали вече има повече разочоравани и отказали се от сайтовете за колективно пазаруване

Като цяло понамалих доста закупуването на ваучери, защото няма интересни оферти. Прави ми впечатление, че предложенията за хапване в заведения вече почти без изключение предлагат някакво фиксирано меню, а не както преди избор на ястия с отстъпка. Престраших се да взема два ваучера за лятна занималня, но ще ги използваме през юни и тогава ще мога да споделя впечатления. Имам и неизползван ваучер за пици в Дон Домат, и това е. Чакам хубава оферта за кола маска на интим и цели крака, че ми се свидят парите да плащам пълната цена. Mr. Green

# 594
  • софия

.....
Ето поредният факт в подкрепа на това, което писах - опитват се да ни правят на балами. Аз не се заглеждам много в тези магазини и не съм обърнала внимание, че ги има. В понеделник ще се разправям да ми върнат парите. Да са го доставили, когато са казали Naughty (приятелче на детето има такъв и тя леко се впечатли. Иначе си е и изглежда точно като за левче.)

# 595
  • София

.....
Ето поредният факт в подкрепа на това, което писах - опитват се да ни правят на балами. Аз не се заглеждам много в тези магазини и не съм обърнала внимание, че ги има. В понеделник ще се разправям да ми върнат парите. Да са го доставили, когато са казали Naughty (приятелче на детето има такъв и тя леко се впечатли. Иначе си е и изглежда точно като за левче.)

Преди години бях купувала на моите...от софия прес. китайски са. еФтини си и изглеждат.... Tired

# 596
  • София

Като цяло понамалих доста закупуването на ваучери, защото няма интересни оферти.
И при мен е така.Напоследък нищо не ми хваща окото ,а всеки ден преглеждам новите предложения.

# 597
  • София
Току що се завръщам от класически масаж в Алфа медикаooooh! Отдавна не съм се разочаровала толкова много от масаж.  Stop Още повече ме изненадва това, че по спомен имаше много доволни от тях.

Първо откриването му за мен беше трудно - в един блок с много входове и заврънтулки и без никакви табели. Самият салон (или това, което видях от него) не е особено  приветлив. Бяхме аз и масажистът.  Whistling Заведе ме в една стаичка първо да съм си вземела пантофи и кърпа. Че не е ли негова работа да ми ги приготви в стаята за масаж?!  Crossing Arms Стаичката за масаж беше малка, студена и нуютна, с прозорче, от което взлизаше светлина и което нямаше щори. Обясни ми да се съблека и покрия с кърпата, след което излезе. При влизането, пропусна предварително да попита готова ли съм или не. След което започна най-смешният (ама не забавен, а жалък) масаж в живота ми.  hahaha По-скоро бих го нарекла размазване на маслото - хаотични и неориентирани движения, посядане на леглото до мен, разхождане ту от едната, ту от другата страна, без кокретен замисъл. Честно - по едно време щях да се разхиля поради комичната ситуация, в която се намирах. Нямах търпение да свърши това чудо,чак мислех да ми кажа да спре. Умрях от студ. Т. нар. "цялостен масаж" не включваше : стъпала, яка, деколте, нито лице или глава.  Stop Ооо, щях да забравя - по някое време се чу, че някой влезе и той ме остави да ходи да види кой е.  ooooh! Не стига, че не беше затъмнено, ами и музиката беше "чудна" - радио The Voice.  Joy Абе, комедия в три части! Не бих повторила никога! 2/10

П.П. Все още разсъждавам дали това е най-лошият ми масаж ЕВЪР  Laughing или е в Кинетик. Мерси, че ме изчетохте!

# 598
  • София
да се отчета за ресторант 21 в Лозенец. Всичко беше ок, само дето пропуснаха едната гарнитура. иначе бяха мили и храната беше вкусна......и ни стигна идеално за 3мта:))))

# 599
Да се отчета с два сполучливи ваучера - почистване и хидратация в Елида и боутек масаж в Акрос Магама. Те са от хвалените тук и има защо. Много съм доволна за пореден път.
Аз лично приключих с експериментите и хич не ми се пробват нови места. Намерих моите си дерматолози и козметици, харесах си маникюристка и си ги посещавам и без ваучери. Ако пуснат някоя оферта си се възползвам, разбира се Grinning

пп. Да помоля да ми припомните Милена, от коята всички бяха доволни в кой от салоните на Капанов работи.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт