Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 332
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,имам нужда от помощ.Преди няколко дни си харесах една оферта от сайт за колективно пазаруване,но сега не се сещам точно в кой от всичките я видях. Офертата беше за тези сутиени който наподобяват спортни сутиени- три броя в бял,телесен и черен цвят.Мисля,че и по тв дълго време ги рекламираха.Та молбата ми е ако някой се сеща или си ги е поръчал да ми припомни от кой сайт бяха,че вече се замайх да ги търся по всички.

# 646
  • София
ето ги! По ключова дума излизат веднага във Всички оферти  Wink

# 647
Много ти благодаря Milena

# 648
Отдавна не съм писала, защото май отдавна не съм си купувала ваучери. Преди няколко дни, обаче, подарих на приятелка за рождения ден Терапия в салон Енигма: http://www.zadrujno.bg/2229/terapia-bliasuk-botox-kolagen-grija-lice.aspx

Супер намазаната терапия е продължила 20 минути. Приятелката ми каза, че е имало време само колкото да сложат продукта и да го махнат почти веднага. Общо взето не звучеше доволна и съжалявам, че не и избрах нещо друго.

# 649
хотел Валентино Добринище пак са пуснали оферта.
Миналата година си взех ваучер , обадих  се да запазя места и специално попитах дали става въпрос за хотела с полянката отпред както е на снимката, за да играят децата.
Всичко точно, но като пристигнахме се оказа, че места там нямало и ни предложиха другия хотел, който  на една улица до реката.
Много некоректни се оказаха.

# 650
  • София
Питах, питах дали някой има впечатления от фризьорката Диди Славова на пл. Славейков и като никой не ми отговори, рискувах. Много съм доволна!!! Оценявам я с 10/10. Мисля, че офертата ѝ е още актуална. Изключително изгодна.

# 651
  • София
Здравейте, Дами,
Моля, за СПЕШНОТО ви мнение относно офертите за  кетъринг от 100-те хапки на веселия готвач. В търсачката не излиза нищо. Ще съм ви искрено благодарна.

# 652
  • София-Младост
Питах, питах дали някой има впечатления от фризьорката Диди Славова на пл. Славейков и като никой не ми отговори, рискувах. Много съм доволна!!! Оценявам я с 10/10. Мисля, че офертата ѝ е още актуална. Изключително изгодна.
Ще рискувам и аз тогава Simple Smile

# 653
  • София
Някой с впечатления от масажа в този салон Pixy Spa Center. Искам да взема за подарък, ще се радвам на споделен опит. Благодаря!

# 654
  • София
Някой с впечатления от масажа в този салон Pixy Spa Center. Искам да взема за подарък, ще се радвам на споделен опит. Благодаря!

Не съм била там на масаж, но доколкото знам ги прави собственикът, който е кинезитерапевт.

# 655

Честно да ви кажа, аз ходих зимата там на масаж.
Салона е в подземната част на блока, беше доста хладно.
Имах ваучер за 1-часов масаж, но мн набързо ме претупа и на 35 мин. бях готова.

# 656
  • София
Благодаря за споделено! Засега се отказах, измислих друг подарък Simple Smile

# 657
  • София
Момичета, някой да е ползвал екскурзия/почивка от колективни сайтове с агенция ТРАВЕЛХЪБ?  Simple Smile

Самоцитирам се  Laughing Ровя из нета и пак харесах сделка на агенция ТРАВЕЛХЪБ. Пускат постоянно оферти, а не мога да намеря дори един отзив за тях  Shocked Пък не са малко пари и се чудя  Tired

# 658
  • София
След предишните ми притеснения за Miss Beauty все пак си взех нов ваучер за кола маска. Wink Идва ми тъкмо навреме. Laughing

# 659
  • София
червена точна за лапни.бг за дето ми се обадиха да ме подсетят да си използвам ваучера че изтичал /е, аз го бях използвала вече/ и черна точка за тънко.бг- не може да се плаща директно с кредитна карта а ти изисква нек'ви регистрации и през epay, easypay и тн. Голяма тъпотия!

Общи условия

Активация на акаунт