90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ако е без захар вероятно е за плодов кокосовото мляко.

Аааа значи не съм само аз мръзнала. Това е утшително донякъде.  Mr. Green От луната ще да е. И децата вампирясаха снощи - половината нощ ме държаха будна.  Joy Не знам за жегите, аз съм си зиморничава по принцип и никаква жега не ми пречи. Но студа ме убива направо.  ooooh!

# 181
Някой предлагаше страхотна рецепта за киноа. Моля да я напише или да ми я прати на лични. Интересуват ме и рецепти с амарант.

# 182
Така, след първата четворка - 2,100 оо дано продължавам така.
За днес:
З: банан
О: сирене в гювече с дом. сос и гъби със салатка
В: или половината или нещо друго

# 183
Здравейте,

Виждам че не само аз ще съм днес на фрешове Simple Smile Менюто за днес ще ми е 2 фреша от грейпфрут, 2 (поне) от портокал и 2 от моркови. Вчерашното меню ми беше:
закуска - ягоди
обяд - спагети с патладжани и маслини
вечеря - същото + шоколад

Реших от време на време да пиша менюто си, защото така може някой да вземе идея, за да разнообрази своето  Wink.

# 184
Здравейте момичета, вчера ми беше последния воден ден от 90ДД, следва последната четворка и после почивка. Остават ми едни 900гр. до поставената цел - 58кг.

Днес БД

З. ябълка
О. скумрия в доматен сос + зелена салата
В. същото
Хубав ден от мен и много минусчета  Laughing

# 185
Здравейте момичета, днес съм на бобови. Исках да попитам: За следобедна закуска по някое време ако огладнея, мога ли да ям плод или плодове се ядат само до 12 , без плодовия разбира се или е по-добре, след 3 - часова пауза пак нещо бобово? мерси предварително.

# 186
  • Sofia
Най-добре без никаква следобедна закуска. Ако съвсем много прериташ - 1 плод. В никакъв случай бобово.

# 187
Хм, по въпроса за следобедната закуска....:в книгата пише "Дневно имате най-малко четири хранения..." кое е четвъртото?

# 188
Хм, по въпроса за следобедната закуска....:в книгата пише "Дневно имате най-малко четири хранения..." кое е четвъртото?
И аз от там изхождам, дали е редно да е още едно хранене или просто плод, а и в книгата мисля, че пишеше, че плодовете са само до 12, без плодовия, но пак ще прочета.

# 189
Здравейте, момичета  bouquet.
Според това, което аз знам за режима, храненията са 4, в случай, че сутрин има две "закуски" - т.е., ако ставате много рано и закусвате плод към 6:30ч. примерно, бихте могли да "закусите" отново, пак с плод, към 9:30-10:00ч., следва обяд и вечеря спрямо деня и това прави максимум 4 хранения.

И да отчета днешния въглехидратен:
з- круша и кафе
о- домашен хляб, салата домати и 4-5 маслинки
в- домашен хляб и тиквички на скара + шоколада, разбира се Wink

Хубав ден на всички  Peace

# 190
  • София
Да, четвъртото хранене е по-скоро втора сутрешна плодова закуска, 2 часа след първата и 2 часа преди обяда.  Peace
За плодовете следобед го обсъждахме преди време - стигнахме до консенсус, че е по-добре зеленчук да се хапне, не плод, защото за плодовете навсякъде е посочено, че са до 12 часа в неплодовите дни.  Peace

# 191
  • На топло...
В моя превод също пише най-малко четири (втората закуска), най-добре 5 хранения на ден (същото е и в конспекта на списание "Рина"). Много пъти съм го писала.
За следобедна закуска обаче се предвижда зеленчук, с плодовете се приключва до обяд. Не ми се търси къде го превеждах Peace.

Ника, заедно сме писали Grinning.

# 192
  • sofia
Цвети, бобът ми го препоръчаха точно за разстройство.Аз го изпробвах върху дъщеря ми вече два пъти  и действа.Родата и тя така се лекува. Аз давам и пробиотици-Ентеросан ,за регулиране на стомахчето.За повръщането давам и кока кола,натриев цитрат, много течности.

# 193
Здравейте! Реших се да пробвам тази диета - днес ми е 3ти ден, ВХ. Имам няколко въпроса:
1. Към пицата мога ли да добавя майонеза?
2. Бутер банички със сладко добра комбинация ли е?
3. Преди пицата може да се яде зеленчук, нали?
Благодаря предварително!

# 194
аз днес си карам успешно плодовия ден и нямам никакво намерение да прегрешавам,даже и през акъла не ми минава  Naughty до момента 1 банан и 1 фреш, след малко пак плодче....
от сутринта нещо ми се вие свят и ми е кофти.... анемия + цикъл + плодове  #Crazy

утре ми е първи воден направо не ми се мисли  Crazy #Crazy ... кой ще плува утре с мен ?

Общи условия

Активация на акаунт