90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Светлица, и аз съм така, трудно ми е, но гледам да внимавам да съм режимна. Като минаха няколко дни и влязох в ритъм. Иначе самата дума "почивка" ми действаше разхайтващо.  ooooh!

# 31
  • Sofia
Това за витамините хич не го вярвам аз. Дето било по-хубаво да са от храната, вместо но хапчета. Врели-некипели. Витаминът си е витамин, все едно и също съединение. От къде ще го набавиш на организма му е все тая, важното е да е достатъчно. А в храната, която ядем един господ знае колко витамини има и дали изобщо има. Несезонни плодове и зеленчуци, обработвани кой знае с какво, съхранявани кой знае колко и как и накрая и термично обработени някои.... то нищо не остава от витамините. Смятала съм, че за да си набавиш вит.С примерно от храната, ако си пушач трябва да ядеш по 2-3 кг цитруси на ден. За нужния калции на зряла жена или бременна - към кило сирене дневно... Е, няма как да стане. Така че пийте си витамините - по-добре на хапчета, отколкото никакви.
П.С. Извинявам се за отклонението.

# 32
  • до моите любими хора
Ау, и кво искаш да кажеш, че сега не съм уникална ли?  Crossing Arms
А моля ти се. Естествено, че си уникална но мисля че съм чела че си правила дюканския калкулатор и ти е показал 76-75 кг а ти ги беше достигнала. Пък и повечето коментирате, че той е доста реален. И за това казах, че ще си уникална за пореден път първо че кг ще ти станат под тази летва и после, че ще си свалила над 60 кг което не вярвам някой да го е правил и най-вече да го е задържал. smile3521
Моля те, всичко беше казано с най-мили чувства и пожелания пък ако успееш и 5-ца да видиш ще ме накараш да дойда до София да ти се поклоня лично newsm81
Въпреки, че Пловдив ми е по-близо и може да те издебна другия път като идваш насам да видя това чудо Бабс на живо но облечена в уникалните панталони  Peace
Нана  newsm20

# 33
  • Mars Hotel
Ясно е, че ще се борим.  Laughing Само че хранителни навици, които са градени 30 години, трудно се изтриват за три месеца.

# 34
  • София
Ау, и кво искаш да кажеш, че сега не съм уникална ли?  Crossing Arms
А моля ти се. Естествено, че си уникална но мисля че съм чела че си правила дюканския калкулатор и ти е показал 76-75 кг а ти ги беше достигнала. Пък и повечето коментирате, че той е доста реален. И за това казах, че ще си уникална за пореден път първо че кг ще ти станат под тази летва и после, че ще си свалила над 60 кг което не вярвам някой да го е правил и най-вече да го е задържал. smile3521
Моля те, всичко беше казано с най-мили чувства и пожелания пък ако успееш и 5-ца да видиш ще ме накараш да дойда до София да ти се поклоня лично newsm81

Хахахаха, абе дете щураво, аз ако видя 5-ца на другия ден ще ме закопаят. Не това е целта на занятието  Grinning
Да, Дюканският калкулатор ми показа 75-76 кг, аз и затова казах, че това завъртане не е за да отслабвам още  Wink

Другият път в Пловдив ще е през май месец  Simple Smile Wink

Светлица, все от някъде трябва да се започне  Hug

# 35
  • София
Светлица, да ти вдъхна малко успокоение - и при мен така се получи сега, чак малко се същисах.  Peace Първите дни на почивката всеки ден качвах, стигнах до +2 кг. След първия почивен плодов, дето ги съчетавам с прословутата луна, всичко изчезна и от тогава не съм качвала повече от кило. Явно и организма малко се обърква първоначално. Но пък и някакво лека вариране в теглото е неизбежно, то и гърчавите го имат, ама повечето не знаят, щото не се следят всеки ден като нас.  Hug

# 36
И аз тук Laughing
Руми и аз съм анемична,за съжаление с храната трудно се вдига хемоглобина.Единствено с таблетки желязо се спасявах навремето от припадъци.Скоро не съм правила кръвни,трябва да видя и аз на къде съм Laughing
Аз хапнах ябълка
О-печено пиле,салата марули и една шопска без сирене.Наистина с по-голямо количество салата се хапва по-малко от основното Wink
В-ще е любимата ми салата айсберг с чери доматчета,кашкавал и кисело мляко Laughing
Не можах да  вредя място на риба тон,другия път Laughing
Най-важното е,че си влизам въввсички дрехи и съм супер щастлива. Laughing

# 37
Хайде и аз в новата тема! Тинки, благодаря!  bouquet

# 38
Привет на всички! Аз съм в почивка, но днес си карам режимен белтъчен ден! З: банан О: пилешко филе + салатка от домати, краставици и маруля В: таратор + сирене и кашкавал  Peace
Имам въпрос - през почивката могат ли да се смесват 2 вида белтъци (например месо и сирене)? Simple Smile

# 39
  • Пловдив
Момичета,искам да ви питам за вечеря имам едно парче торта,от вчера стои за днес,но и макарони ми се хапват.Дали може да хапна малко пълнозърнести макарони и парчето торта или да ям само тортата?

# 40
In4ety, НЕ! Забранено е - много лоша комбинация е.

# 41
Мацки, чета, че някои от вас имат проблем с отделянето. Аз нямам, даже в плодовия съм по 4-5 пъти във ВЦ-то, но имам голям проблем с подуването на корема и газовете. Имах го преди режима, имам го и сега (25 ден). Успявала съм да се справя само като взимам Линекс Форте. Пробвала съм и да гладувам цял ден-само вода и неподсладен чай и пак се подувам...

# 42
Здравейте, фиданки! Hug
Записвам се, но не съм нова в темата...през 2010 ми беше първия опит, но прекъснах тогава, когато Нана почваше, та се разминахме за малко Hug. През цялото време хвърлям по едно око в темата, а днес започнах режима заедно с ММ.
Няма да ви натоварвам с въпроси, по-скоро искам да се отчитам, за да не се разхайтвам прекалено, че имам такава склонност ooooh!.
Та днес:
з- ягоди
о- печени бутчета със зелена салата
в- същото

Относно часовете м/у храненията и объркването, което става -  момичетата четат, че храненията са основно две (обяд и вечеря според деня), пък едновременно с това са през 4 чАса (в белтъчен) и през 3 във варива и въглехидрати. Тези часове са взети от теорията на разделното хранене и са свързани с времето, необходимо за усвояване на съответната храна, те са само ориентировъчни за нашия режим. Т.е., ако обядвате в 12:30-13:00ч. и вечеряте в 19:00-19:30ч., няма как да нарушите часовете и по-скоро няма нужда да им обръщате внимание...пак казвам - те са ориентировъчни, ако някога ви се случи да "обядвате" в 15:00ч., примерно в белтъчен, да знаете, че не може да вечеряте преди 19:00ч., но такъв късен обяд нито е препоръчителен, нито е ежедневие.
Извинявам се, ако съм била досадна, но на пръв поглед, ако човек сега се запознава с режима, почва да се чуди, през часове ли да се храни или само два пъти дневно. Thinking

Привет на познатите Фиданки  bouquet  bouquet  bouquet...радвам се да ви видя, независимо дали ще се сетите за мен или не Wink Hug!

Приятна вечер, момичета Peace...

# 43
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Много се радвам, че има още някой, на който днес му е първи ден.
Аз за сега се чувствам много добре. Не изпитвам глад. Около 19 часа смятам да вечерям също яйца със зелена салата.
Пак се извинявам, но моля ви да ме светнете относно маслините. Благодаря предварително.

# 44
Привет от мен Simple Smile
На финалната права съм Simple Smile
Остават ми 8-9 дена до края Simple Smile Още се чудя дали да правя последния воден ден, защото от предните 2 забелязах, че това което сваля през водните си го качвам през следващите 3 дена Simple Smile
Задържането при мен явно ще си върви до края Simple Smile Но съм доволен като цяло. Сваленото тегло се колебае между 15-16кг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт