90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Чудесно! Значи днес ми е първи ден. Grinning
Това ми е пръв опит на тази диета, дано да успея!

З: чисто кафе
О: пилешка гърда + салата (краставица, домат, чушка, пресен лук). Салатата овкусена със зехтин, сол, пресен лимонов сок, малко черен пипер. И малко лютеница хапнах.
В: същото както обяда, само че свинска пържола (само чисто месо без мазнини) вместо пилешко.

От утре вече ще почна да вкарвам плодове за закуска, днес просто не ми се ядеше нищо сутринта.
Фики,пилешката гърда и салатата добре ама лютеницата не се яде в белтъчен а във въглехидратен,защото в нея има захар, за свинската пържола добре ама по-добре беше за вечеря пилешка а за обяд свинска според мен,че е по-лекичка.....Плодовете сутрин за задължителни PeaceУспех! Hug

# 301
ооопс,кой ме изпревари,Нана добро утро:)  bouquet
Аз съм станала вече и с мъжа ми отиваме да тичаме,снощи бяхме на гости,не съм била нережимна,но хапнах малко по-късно,отколкото трябваше Embarassed
Днес варива мисля да е
З-портокал
О-картофена салата и зелена салата
В-картофена салата
Лек и хубав ден на всички!

# 302
Добро утро,

Без кантар съм вече седмица и днес имам намерение да си купя! Година и половина се качвам всяка сутрин и сега ми едно такова.....тягово! Иначе режимът си върви, днес съм на варива, а менюто е З: ябълка, О и В: сърми от лапад!

Хубав и слънчев ден на всички!  bouquet

# 303
  • Sofia
Добро утро! Днес - 200 гр., мноого скромно, ама колкото-толкова. Да си отчета вчерашното меню (почивно):
з - банан
о - сметана и сирене;
в - ягоди със сметана и захар и уж сладолед, ама от децата едвам се доредих до 1-2 хапки.  Joy
Днес ще го мисля по-късно.

Заповядайте по едно кафенце с гарнитура (за стимул  Mr. Green)

# 304
Днес кантарът показа +1,6кг  #Cussing out Нещо не разбирам или кантара е развален или след варива се надувам като балон.... Ужасена съм просто дано да е грешка в кантара....

# 305
Добро утро и от мен!Днес втори ВОДЕН,много се гордея със себе си,щом стигнах до тук значи ще успея до края(че и по-нататък)На всички успех в диетуването и лек и прекрасен ден!

# 306
Добро утро   bouquet  Днес - 300 гр след белтъчен, чака ме бобов - ориз на савина  (нали той се хапваше чист с малко краставичка)  newsm78

# 307
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Здравейте момичета.
Изкарах едно завъртване и днес белтъчен. Тази сутрин се теглих - 800 грама. За мен този резултат направо е фантастика, защото аз съм от типа хора, които много трудно качват и свалят килограми.
Още по-щастлива, защото  усещам намаляване на сантиметри. Това за мен е истинската цел.
Днес З-две кивита; О-печено сирене+ салата от домати, печен пипер и патладжан, лук и мноооого магданоз. В- охлюви с чесън и лимон или скумрия на скара, което е по-вероятно.
Успешна седмица на всички и много минусчета  от мен.

Един въпрос милички. Мога ли сутрин да закусвам лимони. Той като плод или като добавка на салати?
Същото се отнася за портокали и грейпфрути ли?
Благодаря.

# 308
1ви успешен воден ден.

след като си качих 2 кг от свалените преди мц-то, за тази четвоерка + 1ви воден ден съм си отново 64кг, смисъл общо 5кг за 1ви цикъл... това е добър резултат знам, но свалям едни килограми, които си връщам по врееме на мц и така, и при вас ли е така??  newsm78

обаче цяла нощ не съм мигнала , защотот ми се гадеше и сутринта ми започна с повръщане на вода и още ми е зле  Sick нз от какво, може би защотот тъкмо започнах след едномесечна почивк а нови противозачатъчни и стомахът ми се е подразнил на гладно ....  Sick Sick Sick Sick

# 309
  • DE
Добро утро!

И при мен днес -300гр отново, надявам се само, че това си е сваляне, а не просто игра на кантара... Остават ми 2 четворки до крач и май ще се постарая максимално, а пък ще спра да се тегля, че да не се отчайвам Simple Smile и току виж след 8 дена повече изчезнало

Днес белтъци. Хладилника ми е доста пуст, така че ям каквото има...Ще е зелена салата и кашкавал за обяд и вечеря.

Лек ден   bouquet

# 310
Добро утро!
След плодов съм - 700гр. и отново видях на кантара 6 (69,600гр)  newsm44
Днес съм на белтъчни
з: кафе и банан
О: кисело мляко
В: кюфтета на скара със салата
Успешна седмица на всички и много минуси Simple Smile

# 311
Добро утро! Момичета, шкембе-чорба за режима НЕ СТАВА! След вчерашния БЕЛТЪЧЕН ден съм +700 гр. Тази чорбичка ще я хапвам понякога, след като сваля килограмите, които съм определила!!!

Днес съм на варива и още не съм решила какво ще хапвам, но най-вероятно ще е боб или печени картофи и салата!
Успешен ден и успешна седмица на всички.

# 312
Добро утро и от мен. Днес съм + 800 след вчера. Нищо днес съм на белтъци и утре ще паднат!хм.
Пожелавам ви хубав ден!  bouquet

# 313
  • Пловдив
Добро утро! Днес съм + 1 кг  #Cussing out Надявам се да е от това, че чакам МЦ, а не от лещата вчера, защото и преди съм яла леща в ден варива, но не качвах. Днес на въглехидрати Simple Smile
закуска - банан
обяд - пита
вечеря - курабийки и ако не забравя черния шоколад

# 314
pam4i, лимоните можеш да си ги ядеш за закуска, стига да не ти е кисело.И за подправка за салата стават.Грейпфрути и портокали също за закуска.Само че или само едното, или само другото.В плодовите дни можеш да си ги смесваш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт