90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Cavan, Ireland
Добро утро Simple Smile

Савинче, какви са тез снимки дет' постваш ти мммм  Blush

Днес варива, мислех пак нахут ама много ще ми стане за трети пореден път...
ЗАкуска: фреш пъпеш, кафе
Обяд и вечеря: пюре от червена леща и  салата червено цвекло с моркови

Хубав ден на всички Wink

# 331
Здравейте, момчета!

Влизам, за да напиша едно предложение.

Какво ще кажете за среща на 25.04 (сряда) към 18,30 часа - кръчмата  в Младост 1  (Джораре) или Пици Фрици - Младост 1А ?

Разбира се това е само предложение. Който не е доволен от датата, часа и мястото да дава своите идеи, за да можем да се съберем повече хора   Wink

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 11:55 от Lorraine In The Rain

# 332
Здравейте и от мен!  bouquet
Вчера - успешен, първи плодов. Резултат след първата четворка -800гр., не е много, но е в правилната посока.

Днес:
з - 2 малки банана и кафе (черно, както винаги при мен)
о - омлет и салата от краставици
в - броколи със сирена и салата Снежанка

Снощи по нощите, умряла от глад, пак изрових цялата тема с рецептите, да търся гювеча на Нана77 ooooh!...картофите с ориз намерих, но гювеча не можах. Tired Някой може ли да ме "светне" за какво става въпрос и къде е рецептата Crazy Flutter...?

Успешна седмица на всички Peace

# 333
  • София
Здравейте, момчета!

Какво ще кажете за среща на 25.04 (сряда) към 18,30 часа - кръчмата  в Младост 1  (Джораре) ?

Разбира се това е само предложение. Който не е доволен от датата, часа и мястото да дава своите идеи, за да можем да се съберем повече хора   Wink

Пиши ме в кюпа Simple Smile))

# 334
Здравейте, момчета!

Какво ще кажете за среща на 25.04 (сряда) към 18,30 часа - кръчмата  в Младост 1  (Джораре) или Пици Фрици - Младост 1А ?

Аз също съм ЗА. В Пици Фрици има детска площадка. Резервация там мога да направя почти веднага. Но нека и останалите фиданки кажат  Hug

# 335
Успешно изкарах вчерашния плодов ден .
Менюто ми за днес:
з: банан
о: гръцка салата, бъркани яйца /успях да изям 1/3/
в: гръцка салата /половината количество/

# 336
  • София
Менюто ми за днес дотук

з - 1 банан и кафе
о - салата от 1 краставица, 1 домат, лук и сирене и кофичка заквасена сметана
в- пилешки бутчета в плик и зелена салата - поне това ми е намерението в момента  Grinning

# 337
аз пък хапнах 2 портокала и 90гр бадемки и сега съм доволна  Laughing

# 338
Леле момичета, то било голям кеф след плодов и воден да си хапнеш... Зксищаш се от по-малко и усещаш истинското удоволсвие от храната

# 339
Здравейте.

При мен почивката върви нормално. В събота ми беше плодов ден.

Днес:
з - банан, кафе с мед
о - картофи с лук, зелена салата
в - още не знам.

Хубав ден!

# 340
Ge4i1970 е, поне сега е ясна ситуацията от личен опит  Wink

Реших, че може и да няма отрицателен ефект, но не бях права!  Joy Нищо, за това опитах и написах резултата, за да знаят и останалите. Обаче съм в грешка плюса е 400 гр, а не 700 както бях написала сутринта.
Отивам да хапна боб със салата!   love001

# 341
Здравейте, момичета!
Режимна съм, но бях на гости няколко дни и не съм влизала в темата! Въпреки изкушенията на гостито нямам прегрешения. Някои забелязаха, че съм отслабнала, други не. Днес 23-ти ден - и имам само 2 кг минус, макар че дънките са ми широки Rolling Eyes
Мислех, че ще сваля 5-6-7 кг, ама не...До края на първи цикъл най-много 4 кг са станат. Така или иначе продължавам, режимът ми харесва. Ще послушам съвета на Нана да изместя вечерята още по-рано, ще гледам и обяда и вечерята да са еднакви, че дано да се размърда кантарът. Около мен що народ се втали с тази диета, само аз ли няма? Grinning
Лошото, че сле 10 дни и МЦ-то ще дойде, значи съвесем зле ще стане работата..
Хубав ден!

# 342
Аз днес съм на плодов:

З: кафе + половин ябълка (просто не можах да изям цяла - преядох  Laughing)
О: 2 банана + малко сурови ядки
В: банан или ябълка - каквото ми се дояде

Хубав ден мацки!  bouquet

# 343
Не успях да довърша преди малко.  Simple Smile Миналата седмица имах две смесени хранения и след едното качих 1 кг, но през плодовия отново го свалих. В сравнение с третия воден ден съм + 1,5 кг.  Confused Чувствам си доста подут и корема, но съм преди МЦ, вероятно затова.

# 344
  • Пловдив
След вчерашния ден на леща,днес си бях същите кг,по-добре така отколкото да съм на +.
Днес въглехидратен.
З-ябълка и 4-5 глътки кафе
О-кифла с шоколад
В-може би салата от домат и краставица и сладолед

А да ви питам:Днес във въглехидратен може ли да си овкуся салатата?

Общи условия

Активация на акаунт