90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
мерси  руми  Hug   не че изгарям от желание но пък и един ден  няма да ми навреди  Wink

# 361
  • sofia
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос .Нали бях спряла за малко диетата и по ваша препоръка я поднових като започнах от деня,който ми се пада по план.Надявам се да съм разбрала правилно.Сега по план водния се пада на 27.04.Но с прекъснатите дни нямам 28 дни на диета.Така ли остава или да продължа,  докато направя и този цикъл 28 дни и тогава воден? Съвсем се замотах! Иначе след тази четворка -1кг., което ме радва.
Днес:
о-салатка и кашкавалче
в-1/2 обяда

# 362
  • Sofia
Пепс, защо не си закусвала? Направи си го водния, когато ти се пада - на 27.
Да си отчета днешното меню:
з - ябълка
о - зелева салата с 3 кебапчета
в - 1 кисело мляко, 1 малка сметана и мляко с нес кафе  Joy

# 363
Не мога да повярвам, че намерих актуални коментари.  Grinning Аз почвам диетата от 1ви май. Имам някой въпроси. Дали ще може да питам опитните по темата?  Grinning Много съм надъхана да я спазвам стриктно и да слабея с нея. Успеееех!   bouquet

# 364
  • Sofia
Питай, за това е темата.  Laughing

# 365
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения?
И аз от днес съм режима :
з - ябълка
о - млечна салата и плочка сирене
в - сирене и зелена салатка
Само с водата съм назад, но има още време да си наваксам.

# 366
По колко пъти на ден се храните?Активиа може ли да се яде белтъчния ден?Вечерята задължително ли е да е като обяда? За колко време поява да се вижда резултата? Въглехидратния ден палачинки и кексове могат ли да се ядът ако са направени с мляко и яйца? Могат ли да си пият натурални сокове или само фрешове?Пържени картофи не могат да се ядът и 90-те дни, нали? Cry Благодаря предварително! Simple Smile

# 367
  • София
По колко пъти на ден се храните?Активиа може ли да се яде белтъчния ден?Вечерята задължително ли е да е като обяда? За колко време поява да се вижда резултата? Въглехидратния ден палачинки и кексове могат ли да се ядът ако са направени с мляко и яйца? Могат ли да си пият натурални сокове или само фрешове?Пържени картофи не могат да се ядът и 90-те дни, нали? Cry Благодаря предварително! Simple Smile

1. Яде се три пъти на ден и само в плодовия пет пъти.
2. Само натурална Активия.
3. Желателно е.
4. Зависи от това колко имаш да сваляш и колко си стриктна-
5. Може, но по 1 палачинка или 1-2 парчета кекс.
6. Натурални сокове не може.
7. Не е препоръчително да се яде пържено.

Идеята на режима е да си смениш отношението към храната и да се храниш по здравословно. Така че пържено, газирано, т.нар натурални сокове и активии са всичко друго, но не и полезни.

# 368
  • Варна
Аз само да добавя по точка 5, че  са за вечеря през въглехидратния ден Peace
И добре дошли!  bouquet

# 369
Да попитам и аз: авокадото като плод ли го броите или зеленчук, хапва ми се гуакамоле, правилно ли е ако го броя за салата в някой от дните  newsm78 Отчет за днес:
З - 2 ябълки;
О - домати с ориз;
В - домати с ориз+салата марули

# 370
Много ти благодаря nana77   bouquet . Аз имам да свалям около 10кг , но няма да се оплача и ако сваля повече!   Grinning

# 371
Благодаря на nana77 и на Pattence за съветите за лютеницата. Тази, която купувам е Хорцето и със сигурност има захар в нея; за в бъдеще ще я хапвам само във въглехидратни дни.
И съм съгласна, че беше по-добре свинско на обед и пилешко за вечеря, ама ще знам за следващия път; добре поне, че свинското беше колкото половината на дланта ми и много крехко.

Днес: варива
З: една ябълка
О: кафяв ориз с гъби + салата маруля с един домат
В: същото като обяда

# 372
Здравейте днес ми е въглехидратен ден, вчера беше бобов и го прекарах доста оскъдно, закуска- ябълка и за обяд и вечеря си разделих една малка кофичка царевица на пара. Днес: закуска- банан, обяд- половин пакетче бисквити Тук и чаша сок, вечеря- другата половина от бисквитките и сок Grinning. Не съм се теглила тази седмица, но усещам че съм свалила, сряда ще се претегля и се надявам да има поне - 2 кг  Rolling Eyes

# 373
Може би ще се повторя но искам да попитам в ден за варива може ли да се яде царевичка не кочан ами обикновенна?От зеленчуковите миксове?

# 374
Хайде още една на клона... Laughing   започвам от 66, 400 кг.
Днес белтъчен:  З - кафенце голо... Cry, + ягодки ... О и  В - пиле със салатка, но на вечеря 1/2 от обяда... Да видим с водата как ще се справя,че пия много малко вода...

Общи условия

Активация на акаунт