90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
здравейте всички   bouquet
Не съм писала няколко дни, понеже бяхме на гости с приятеля ми на баща ми (но си бяхме режимни)!
Днес бяхме на плодчета - ягоди, ананас и банани.
Имам един въпрос към Нана  - моля те обясни ми подробно тук, или на лични, как и кога приемаш хуска и кога идва първия ефект. Имам огромен проблем с 00. Аз към 7 за 1ви път го изпих днес с 2 чаши вода и 20тина мин след това вечерях. Благодаря ти много предварително   bouquet
На новите успех и много минуси на всички Simple Smile

# 391
Понеже никой не казва нищо за срещата, май пак ще си се срещаме едни и същи ...
Тъй като ни е удобно в Младост пак ще сме там.

Среща на 25.04 (сряда) в Пици Фрици, Младост 1А, в 18,30 часа.

Засега са потвърдили Нана, Блеки, Гост-чето, Тинки ще я отвлечем от УНСС-то  Joy

Моля, ако някой друг иска да присъства да ми пише лично съобщение, за да може утре да направим резервация.

# 392
  • Пловдив
След вчерашния ден на леща,днес си бях същите кг,по-добре така отколкото да съм на +.
Днес въглехидратен.
З-ябълка и 4-5 глътки кафе
О-кифла с шоколад
В-може би салата от домат и краставица и сладолед

А да ви питам:Днес във въглехидратен може ли да си овкуся салатата?

Поправям си менюто,защото за вечеря ядох пак кифла с шоколад и малко сладолед,вместо салата както бях написала.

# 393
да се отчета след вчерашният обяд смесване на белтъци и вечеря с банички със сирене съм +200 гр без ходене до 00. нещо този хуск вече не действа на имам още малко и продължавам да го пия, ще трябва нещо друго да пробвам.
Днес меню: О- плодов (така ще направя след всяко смесване или голям ++++)
В- зелен боб.

Много минуси на всички!!!!

# 394
  • sofia
Савинка и Хари, благодаря за отговорите!   bouquet  Доста трудно ми е да закусвам, но си го налагам.Обикновено плод + чай с мед. Тази сутрин нямах никакво време! Не е за вярвяне,ама факт! Ще се постарая да съм изрядна! Тази вечер щерката ми преполови вечерята така,че съм  ок.
 Страшно ми липсват сладкишите и капучиното сутрин  Cry Така ми повдигаха настроението! Първият месец не ми липсваха,но колкото повече напредвам ,толкова повече мечтая.Трябва да е обратното  #2gunfire  Ох,споделих! Спокойна вечер на всички!

# 395
  • София
Имам един въпрос към Нана  - моля те обясни ми подробно тук, или на лични, как и кога приемаш хуска и кога идва първия ефект. Имам огромен проблем с 00. Аз към 7 за 1ви път го изпих днес с 2 чаши вода и 20тина мин след това вечерях. Благодаря ти много предварително   bouquet

Когато се пие хуск след това минимум 30 минути не се яде.
Две мерителни лъжички се разбъркват във водна чаша с вода и се изпива. След това се налива още една чаша вода.
Това се прави сутрин на гладно и привечер.

# 396
  • София
здравейте:)
днес плодов, малко зле водата върви...
иначе, 3 ябълки, 2 банана и 8 сушени сливи

хубава вечер на всички:)

# 397
ДВ Laughing Обядвах  днес миш-маш без сирене и вечеря шопска салата с Ементал и козе сирене. В Кауфланд има промоция на Ементал  Sunglasses А уж щях да карам на ВХ вечеря  ooooh! Но като видя такива сирена.... но пък и сладко ми се е дояло  ..... Thinking ooooh!
След вчерашния ден на леща,днес си бях същите кг,по-добре така отколкото да съм на +.
Днес въглехидратен.
З-ябълка и 4-5 глътки кафе
О-кифла с шоколад
В-може би салата от домат и краставица и сладолед

А да ви питам:Днес във въглехидратен може ли да си овкуся салатата?

Поправям си менюто,защото за вечеря ядох пак кифла с шоколад и малко сладолед,вместо салата както бях написала.
Във ВХ може да си овкусиш салатата. Но обядът трябва да е солен! А вечерята сладка! И ако не искаш сладка вечеря, тогава солена, завършваща с лента шоколад! Peace

# 398
  • ES
Момичета, като гледам тези зашеметяващи резултати (снимките в началото на темата), това с колко пъти по 90 дена сте ги свалили тези килограми?

# 399
Здравейте и от мен.
прибрах се ядосаха от университета, стоях права във влака, въобще чуден ден. Не се оплаквам обаче.
Ето и менюто
з- 2 бр. киви
0- ябълка(във влака)
в- шопска салата и айрян

Утре пак ще ям хубавия ми Гювеч за обяд и салата за вечеря  Blush
Рецептата я има в тема 182 ако не се лъжа, ама ще поровя или направо нана да я напише ако иска

# 400
При всеки е различно! Аз свалих 16кг от едно завъртане- Започнах 73кг, завърших 57 и сега си стоя около тях!

# 401
  • ES
Ами аз като съм до 19 ч на работа и после ходя на фитнес (не всеки ден) как ще вечерям преди 20 ч?

# 402
Ами аз като съм до 19 ч на работа и после ходя на фитнес (не всеки ден) как ще вечерям преди 20 ч?
преди фитнеса. Иначе начин няма. Яденето след 8 е забранено.

# 403
tinki_15, мерси мила, но Нана беше така добра да ми я даде на лични, обсъдихме подправките и техниките с нея Grinning Heart Eyes Peace...
Съжалявам за премеждията ти днес.
И на мен ми е нещо нервно и глава ме боли, че и храненето се объркА в последния момент...
Така или иначе, отчитам белтъчен:
з- два малки банана и кафе
о- омлет със салата краставици
в- вместо броколи със сирена, стана печено бутче с краставица..., а никак не ми се ядеше месо и сега ми е едно такова - никакво Tired ...
За утре не е ясно...мъжа ми иска боб, а аз ориз с грах...май ще направя и двете, нека има! Peace

Лека, момичета  bouquet

# 404
Здравейте на всички. Вече повече от седмица съм в почивка след 90ДД. Колко бързо минават дните... не е истина! Simple Smile Днес изкарах плодов ден - З:ябълка О: 2 банана В: ябълка. Чувствам се добре, макар и леко прегладняла вече  Laughing Утре денят ми ще е белтъчен, а в сряда мисля да е въглехидратен, но ще видим...
За 8 дена съм направила 2 плодови дни. Много ли ви се струват като за почивка или да продължавам да правя плодовите през 4 дена? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт