:hug Искам да публикувам тук снимки, ама все не остава време...

(рядко употребявам точно тази дума
)
Благодаря ти! А думата и аз я употребявам много рядко, та оценявам този и всички други подобни комплименти подобаващо 

Не знам как си решила, че жребият прави детето ти втора ръка човек, или пък че не можеш да му осигуриш това, което трябва
Това е система, измислена уж за да е всичко честно и почтено, но ощетени винаги ще има. И сега с риск да ме намразиш - и ние сме от придошлите, живеем тук, плащаме си реалните данъци и осигуровки, но и нашето дете няма шанс да влезе в ясла. И съм се примирила с това. Пожелавам ти да се освободи място за малката Яна или пък да намериш друга възможност, която да те удовлетворява 

Искам и аз, ама скорооооооо
А торта за Сиянието - винаги!!! 
, защото и аз съм чела за рведите от ползването и...За бебето притоплям на водна баня 
Стискайте палци да няма много рев. Мисля, че е време да се отказва от кърменето, но тя е толкова пристрастена, че не знам дали ще усшея да я отбия без драми 
Както и на бебетата Гого на Милли и Геритата на Мери Лу и Дени
На всички пожелавам много здраве!

...Освен това вече се катери по дивана - първо се качва на шезлонга си и оттам се прехвърля на дивана
Е, почти винаги нещата се получават с моя помощ, но поне действа в конструктивна, а не в деструктивна насока

Честито на всички, които са приети. Аз не мразя /бисквитке/ тези, които са влезлиииии, не ме разбирайте погрешно. Стана ми мъчно просто, може би защото всички около нас ги приеха/по "втория" начин/, а пък нас не. Но стига вече с темата, защото става скучно, но ви благодаря за подкрепата - и определено ми стана по-добре. Ако си остана вкъщи с Яна от септември - ще й правим братче или сестриче
Всяко зло - за добро.
/.

-то не знам дали е вече за хвалба........ ама аз да си кажа

Почиваш ли си?
Та ако някой има любимо местенце и хотелче, може да ми даде жокерче
Плюс това и с тати бихме бирички
Видяхме се с племенницата на Мариса, която е на 7 месеца
Вечерта изпратихме тати на влакчето.
Та си бяхме цял ден сами с Марисчето, а апартамента не е изобщо обезопасен и където пипне прави бели. Затова гледах пак да сме цял ден навън - без крака останах. За днес им е простено на бабата и дядото, нооооо от утре.... няма аз да им гледам внучката я!
Не ме питайте как съм опазила Мариса да не пипа и колко мокри кърпи съм изхабила за 3 часа път 
, тааа отделих малко време за темичката. 

Ще е извинявате.
Ама ако смята всеки месец да ми прави такъв маратон 

Ти до кога си тука?
Миткало голямо ще е моето дете 
Препоръчани теми