Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 384
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Честита 1-ва годинка на Маски,Ния и Андреа
Мили,дечица,пожелавам ви много здраве,любовта да е вечен спътник в живота ви,за да успявате във всичко
Скъпи майки,пожелавам ви сълзи от радост и гордост, усмивки и щастие от любов
Честит Рожден Ден  на Елена и Никол-малко на патерички Embarassed
СпасИдиди Hug Hug Hug
 Ралица тези дни и пощуряла-катери се,слиза от дивана,пищи,крещи.Обели си носа,за капак тази сутрин е с хрема и ще ходим на спешен Tired
 Много хубави торти и дечица видях-браво момичета,майсторки на торти има доста в нашата тема  bouquet
ДеСимонка-свекито е за разстрел пред стоя #2gunfire Mr. Green

# 466
  • София
Честита първа годинка на сладките ни Максим, Ния и Андрея!Бъдете живи и здрави дечица, винаги усмихнати и палави, устремени към утрешния ден! newsm59  bigdance2 newsm38 Two Hearts Tada txtloves

Нелили: Елена е прекрасна- нежна и усмихната както винаги!  bouquet
Десимонка: Ако някой постриже Маги без разрешение ще го обръсна гола глава!!! #Cussing out #2gunfire
Микровълнова: В нея стерилизирам и претоплям вода, но пюретата ги топля на водна баня-и аз не знам защо newsm78

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 10:52 от jenajena

# 467
Честит рожден ден на Ния, Максим и Андрея! Да растат здрави и безгрижни! Весел празник на семействата!
Мариетка, благодаря ти, че попита, по-добре е обрива, намазах го със Судокрем както каза и взехме нови памперси, трети вид за 10 дни. А аз все взимам от най-големите. Имам чувството, че само ти ме четеш. Hug  bouquet
Десимонка, много кофти.. и ми е познато честно казано, но сега се борим да подобряваме отношенията.
Микровълновата я ползвам за затопляне на ядене, за чай и мляко само на котлон, ама той е много бърз.

# 468
milly, щях да ти пиша за обрива на Нико и съм забравила. ooooh! Той имаше зловещ обрив на свивките на крачетата отпред - точно където минават ластиците на памперса. Вероятно се беше изринал от памперси, които са произведени в арабска република. Водих го на дерматолог, изписа кремчета разни...с какво ли и друго не го мазах, промивки с лайка и калиев перманганат и нищо не помогна. Близо месец стоя зачервен и на флюски подуто... ако единия ден е по-малък обрива на следващия пламва зловещо. В чудо се бях видяла и памперсите сменях и по голо дупе го държах 3 дни поред и с обикновени пелени беше и какво ли не - и не изчезва. Тогава просто го оставих без да го мажа с нищо. Само го измивах с вода и го подсушавах добре с кърпа преди да му сложа памперс и за седмица просто обрива изчезна.

Та, ако мислиш, че е добра идея, може да опиташ да го държиш сух  за няколко дни и да видиш дали ще се повлияе обрива от това. Peace

# 469
честит рожден ден на Макси и Ния!!!  Hug Heart Eyes
Желая им безгрижно детство изпълнено само с радост и усмивки,весел празник на всички!!!

Днес се чуствам по щастлива от деня в който я родих,защото гледам усмивката и на лицето(а тогава я видях за мн кратко) Благодаря на всички от сърце за пожеланията за Андреа  Hug  

стягаме се за голямо парти днес,Варна е слънчева за мое щастие... Simple Smile

# 470
  • Варна
newsm59 Честит Първи Рожден Ден на Макси, Андреа и Ния  newsm59
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, палави и много любознателни деца!

Честит празник, Муше, Зайче и Зази!
Специално на Зази искам да пожелая всички проблеми и тревоги да са останали зад гърба им и малката сладуранка да расте здраво и все така слънчево дете!   bouquet  bouquet  bouquet

Ауу Дани с джапанки  Mr. Green ах как искам да му изям босите крака  Mr. Green Сега като го видях се сетих, че ние пък си имаме цял бански  Mr. Green Ама нЕмаме още джапанки  Laughing

# 471
  • София
И сега, специално за за рожденниците:
"ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА  

ТАЗИ СУТРИН В 8.30 СЕ РОДИ МАКСИМ НА МАМА МУШЕНЦЕ С МЕРКИТЕ 3.750КГ И 52 СМ.
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ, НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!"

Написала го е мама ГериСян на 05.05 2011 г. в 09.37 ч.
"ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА ОТ ЗАЙЧЕ  ,

ЧЕСТИТА НЕКА БЪДЕ АНДРЕА, НА МАМА ЗАЙЧЕ!!! ГОСПОЖИЦАТА Е ГОЛЯМА 3.250КГ И Е 50 СМ. РАЖДАНЕТО Е ПЛАНУВАНО СЕКЦИО! МАМА Е ДОБРЕ, ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СИ ВИДИ ВСЕКИ МОМЕНТ БЕБКА, МНОГО Е ЩАСТЛИВА... ВСЕ ОЩЕ ИЗЛИЗА ОТ УПОЙКА!"
Пак от мама Гери на 05,05 2011 г. в 10.58 ч.
"    НАПИСАНОТО ПО - ДОЛУ НЕ Е ОТ СОБСТВЕНИКА НА ТОЯ ПРОФИЛ    

ЩЪРКЕЛОВА НОВИНА ОТ БРАДАТИЯ ЩЪРКЕЛ- ТАТКОТО
ТАЗИ СУТРИН В 9,30 ZAZKA СЕ СДОБИ СЪС СТЕФАНИЯ,  3 200 ГР. 52 СМ. "

Най-прекрасно поднесената новина от Брадартия щъркел(таткото bowuu) на 05.05 2011 г. в 15.42 ч.

# 472
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Честит рожден ден на прекрасните майски дечица, които празнуват днес! Да са ви живи и здрави, много усмихнати и истински щастливи.Мислех да не ви развалям настроението, но ми е страшна мъка на сърцето и искам да споделя. Днес излязоха резултатите от детските ясли. Както се сещате : не сме приети. В това време доста познати майки от квартала ми се похвалиха, че техните деца са приети. Стана ми мъчно. С какво моето дететнце е по-малко от тях. "Били направили нещата по другия начин". Ами много хубаво! Имащите възможност плащат, а другите, които имат истинска нужда от това, нямат възможност. Мъчно ми стана, че едва ли не, моето дететнце е втора ръка. Седя тука и цял ден плача... Сигурно ще ви се види смешно, но се чувствам адски подтисната и смачкана. И най-вече може би заради това, че не мога да осигуря на детето си това, което искам. Къде да отида, на кого да платя?! Да ги причаквам пред вратите ли? Цял живот моето семейство е живяло тук, плащало е данъци, трудило се е и сега излиза, че тези които са придошли имат повече предимства пред мен /НЕ ИСКАМ ДА РАЗРАЗЯВАМ ВОЙНА СОФИЯ-ОСТАНАЛИ БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ - не съм такава, а и целта не ми е това/. Както и да е... Оплаках се и отивам да ближа рани. Още веднъж съжалявам, че съм развалила настроението на някой.

# 473
мила violenzaa-моля те не се ядасвай за неща,които не зависят от теб HugЗа съжаление нещата в нашата държава стоят по този начин и не-не са виновни майките,че дават подкупи,а държавата,че няма закони или има,но те не се спазват,защото всичко остава безнаказано.
  Аз също бях решила да подавам документи за ясла,но точно поради причините,които си споделила се отказах.Нямам възможност да дам под масата,а и не е редно.Ще се справяме както можем.Да трудно е,но не е невъзможно.Не плачи,а погледни детенцето-единственото важно е то да е щастливо.Сигурна съм,че ще намерите решение.Много прегръдки от нас Hug Hug Hug

# 474
  • До морето :)
newsm59 Честит Първи Рожден Ден на Макси, Андреа и Ния  newsm59
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, палави и много любознателни деца!

Честит празник, Муше, Зайче и Зази!
Специално на Зази искам да пожелая всички проблеми и тревоги да са останали зад гърба им и малката сладуранка да расте здраво и все така слънчево дете!   bouquet  bouquet  bouquet

Ауу Дани с джапанки  Mr. Green ах как искам да му изям босите крака  Mr. Green Сега като го видях се сетих, че ние пък си имаме цял бански  Mr. Green Ама нЕмаме още джапанки  Laughing

СПЕЦИАЛНО: ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИРИНДА НАДЕНИЧКАТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УСМИНАТА  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ИРИНА НА ДРУЗИ И МИРОСЛАВ НА МИШЛЕНА

ДеСимонка, аз също предлагам да обръснеш свеки гола глава  Mr. Green

violenzaa , много мъчно ми стана. Наистина с тези ясли е много глупаво. С какво едно дете е повече от друго.

Нанди, добре, че е кротичка Моника  Hug

Спасдиди, много неприятно е това с голямата ти дъщеричка. Стискам палци на Иринда да й се е разминало.  Hug Целувки и прегръдки от нас

# 475
I`m here...again Sunglasses

Ами да ви захващам Mr. Green

Нелли - прекрасна Елена,прекрасно семейство,прекрасно парти Heart Eyes Времето не ви е пощадило вчера,но е видно,че не е успяло да ви развали празника Hug

Поли
- приятна почивка(ти сигурно вече печеш д-то някъде,ама моА ли те пропусна Wink И другият път не я мисли толкова малката кукла,ще оцелее и без теб Wink Hug

Джиджи - честит ви прощъпулник!Тортата с обувките е невероятно творение Heart Eyes А плажуващия чаровник е страОтен Hug

Тони - леле,кога ги направихте 12 зъба Shocked Ние все още сме наполовина и съм почти смазана,а до 20(толкова ли бяха Thinking),може да ме отпишете от темата Mr. Green

Нандисима - само още веднъж да съм чула,че си забравила любимата ми мишелинка...то е ясно,че ти нЕма да дойдеш,но аз имам интерес да се домъкна до там и да си я взема Laughing

Марте - В. и послушен - мисля,че двете думи са взаимоизключващи се  Naughty Промяна след първия РД - нихт Naughty,дерзайте до втория Mr. Green
Абе Мартенце,гледам че никой не се е престрашил да попита,но на мен ми е адски интересно - би ли споделила какво е направила Хохихо за теб,че мира не ми дава Wink(казвала ли съм ви,че четвъртото ми име е Gossip Girl) Mr. Green
И още нещо към теб Wink Нещо по въпросът за извличане на стволови клетки от млечен зъб Thinking(може и на лични Peace)

Галке - честит ви прощъпулник още веднъж и викам ако нямаш работа тия дни да минеш да извъртиш и у нас една такава пита с крак...ама аз искам с два Laughing

Мариетке - стискай зъби,мила моя Hug Такава ще е нашата,да сме я мислили по-овреме Naughty Вземай хомеопатията,както са те посъветвали и се моли да не става по-зле Peace (нали ми помниш оная картинка У фейса Mr. Green)

Алекс - не мога да ти опиша колко се зарадвах като те видях кукнала при нас Hug ,но това за Хашимотото,не беше добро...Как го открихте,имаше ли някакви притеснения,оплаквания на каката newsm78 Доста е високо ТСХ-то Whistling Знаеш,че Л-тироксина и Еутирокса вършат работа,но най-добре се посъветвайте с добър ендокринолог Peace Стискам палци Ириндето да е ок и поне този зор да ти отмине от главата Praynig Знам,че ни ти е до това,но пусни някоя снимка на Мириндата,че ми липсва малкия Римски папа Laughing

Геринце - къФ цвят направи веждите бе Thinking Ти нали си руса,те сигурно и те са руси,а сега какви са newsm78

Елджуфис - пробвах те дали ме четеш Wink Hug

Нелке
- не ми минавай с номера,че си много заета и много учена Mr. Green Да наминаваш насам,че ще се разправяме с тебе Naughty Каква триколка си харесала за Ели Thinking БТВ,аз мноУ аресах тази в Комсед...колко ли струва newsm78(от рекламата по ТВ-то)

Шени
- е,ти сега ме уби Mr. Green Кви документи си подавала сега,защо сега???Моята счетоводителка каза,че ще ги подаваме юни месец,защото тогава се обработва документацията за май,а реално терминът ми беше 05.05. Naughty Ти по какъв повод сега подаваш newsm78
Аз тези дни ще ходя за детските да подавам,защото те се подавали в месеца,в който си пуснал за първи път Peace
Към теб имам още едно нещо - тортата ти е перфектна Heart Eyes (рядко употребявам точно тази дума Wink)
И в тази връзка - В. яде от собствената си торта,защото майка му колкото и да е зла,за яденето ограничения няма Naughty,а Мариската беше култова - Мариетката ѝ слага в устата парченце от нашата торта и само се чува едно "ммммм....",умряхме от смях Laughing

Петинка - микровълнова за В. - абсурд Naughty Излишно е да обяснявам защо Peace

Десимонка - верно ли свеки е подстригала малката Shocked Е,щях да откача Close Леле,чак аз се вбесих(то на мен малко ми трябва Wink) Предполагам,че Симонка е все така прекрасна и косата ще порастне бързо,но въпросът е принципен и те разбирам чудесно Naughty

Бубе - идейна си,не моА ти го отрека Wink Hug

Сума - едното предложение на Нандисимата(това,което Буба го е постнала),е мноУ куул Heart Eyes Предполагам,че има голям избор и вярвам,че ще направиш най-добрия Wink

Мария
- браво за успеха с млечните продукти Peace

Жени - ква е хавата в Сандански newsm78 МноУ ме радва това градче...чисто,спретнато,спокойно...далеч от снобарията на големия град Mr. Green

Хоупова - бързо оздравяване на цялото семейство Hug

За В. - имахме някои интересни случки тези дни,примерно онзи ден за пореден път се намърда в моето легло(спалня) и както си спим,чувам размрънкване и кво да видя - паднал между спалнята и гардероба,но тъй като там съм оставила супер малко място точно поради тази причина,се заклещил там Joy Скачам аз веднага,обаче хем ми е смешно,хем ми се спи ужасяващо и не моА го измъкна и си викам ако дръпна спалнята от единия край,той ще се изтресе на теракота,ако не я дръпна - ще си остане заклещен там (което не беше лоша идея)Joy Joy Joy В крайна сметка го измъкнах по начин,който самата аз не помня hahaha
Мога да кажа,че има някакъв напредък в прохождането,въпреки че на единия ден ми се вижда много стабилен и си викам трябва да стягам питата,а на другия кълчи кълки  Mr. Green По същият начин е със спането - една вечер спи цяла вечер непробудно почти,на другата - още към 1 е готов за нашествие на моето легло Twisted Evil Лошото е,че последните няколко вечери се заредиха от първия тип Mr. Green Съответно като спи при мен всичко е точно,а като остане сам за цяла вечер в кошарата на сутринта е опикан целия(дали не му става студено като е сам newsm78)
Абсолютно същото се отнася и за това как протичат дните ни като цяло - на единия ден е като ангелче,почти нямам ядове с него,това не означава,че мога да си свърша нещо,но поне не досажда,а на другия - жална ми майка Mr. Green Брейй,"близнак" да го бях родила,нямаше да е такава работата Mr. Green
Тормозът от никненето на зъбите продължава,всичко се слага в устата,постоянно се рие вътре и в общи линии в това отношение ще си го изтеглим докрай Whistling
На РД на В. моя много близка приятелка Hug,му подари от тия влакчетата,на които сядаш и буташ с крачета за да се придвижваш и това ми ти влакче нали има едни копченца и като ги натиснеш издават звукът на влака като се движи и аз всеки път като го натисне му викам "пуф-паф" и той от няколко дни ама толкова сладко казва "пу-па" Heart Eyes

Сега леко лоши новини от изследванията,които пуснахме днес ooooh!
Хемоглобинът и неговите производни,отново са ниски - ХБ-112,което за тази възраст е ниска стойност Tired Ще се наложи среща с хематолог,защото се оказва,че Малтофер-а,който приемахме не е дал никакъв резултат.Изследванията ни от преди 6 месеца и сега са 1:1 Whistling
Възможно е да става въпрос за наследствена анемия или просто да се търси друг начин за набавяне на желязо Peace Започвам жълтъкът Naughty

И както казах по-горе - винаги има и по-лошо Mr. Green Оказва се,че с урината нещата не са ок и още в лабораторията ми казаха,че резултатите не са добри и да се посъветвам с лекар Sad Имаме левкоцити в урината(по-голям брой от нормалния) и следи от белтък ooooh! Ще пускаме контролна урина и ако там нещата не са ок,минаваме на посявки и ... ходене по мъките Tired

Следващата седмица още от сега съм си я определила като медицинска седмица Mr. Green

Имаме си нова прическа Wink За лИбИпитните - У фейсо Naughty

След всичко това,смятам че е редно да завърша с честитките,за да повдигнем малко духа Simple Smile

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ,МАКСИ И АНДРЕА!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МИЛИ ДЕЦА,БЪДЕТЕ РАДОСТ ЗА ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ!
Hug Hug Hug

Зази,за вас празниците продължават,пълен напред от мен Hug

Мушеее,весел празник и на вас и чакам да избухнеш с торта Wink Hug

(тази дата ми е голяма слабост...това беше определеният термин за В. Heart Eyes)

П.П.И не забравяйте,че вие ме предизвикахте с този пост Wink
П.П.П.Ако не съм отразила някой,да ме прощава,просто не ми е симпатичен Mr. Green (шегувам се Wink)
П.П.П.Закрих ли темата newsm78 Mr. Green

# 476
Здравейте момичета,

Честит Рожден Ден на нашия морски приятел и нашата морска фея !
Честит празник и на милите ви майчици, които толкова много обичам и прегръщам, защото ги чувствам толкова близки и посестрими!
Да са ви живи и здрави дечицата, да греят както майско слънце грее, да бъдат здрави, да бъдат щастливи и много усмихнати! Целувам ви силно и вас и малките ангелчета!!!!

Честит Рожден Ден на борбеното момиченце и на нейната смела и силна мама Зази!!! Силно ви прегръщам и ви пожелавам много късмет занапред и всичко лошо да остане зад гърба ви!!!! Весел Празник!!!

За тебе мамо Мими, мамо Краси, мамо Зази -

Честит Имен Ден на нашето астрално близначе !!!
Да ти е живо и здраво името, мило дете, да го носиш с много късмет и здраве!!!!

Люска, така ме разсмя с тая случка със Венци и заклещването  hahaha
Колкото до веждите, ми руса, руса, ама тъмно руса, тааа те незнам с кво ги маза козметичката, много яки станаха, по така се виждат по тъмнички. А бе убавичка съм си  Mr. Green Blush

Джидже, ще го изям Дани - много готин, а колко пораснал само... ще го изпапкам!  Hug

Хайде до по-късно...  Mr. Green, че ЕдиСян се включи  Mr. Green

# 477
  • Варна

По същият начин е със спането - една вечер спи цяла вечер непробудно почти,на другата - още към 1 е готов за нашествие на моето легло Twisted Evil

И да не съм те чула повече да се оплакваш! Аз откога си мечтая за една такава нощ ама нъцки...
Колко са ви левкоцитите?

П.П. Новата прическа на В. е скандална  Mr. Green

# 478
  • София
ДВ!Пак аз: Mr. Green
Лусинда: Радвам се, че пак си в кондиция и пишеш дълги постове!!!
Първо, за Венцулини-много съжалявам, че пак имате ядове с изследванията! Надявам се да не е нищо сериозно Praynig Hug Колкото до послушанието-не си права bowuuОт написаното си личи, че вече има дни и нощи, в които сте добре! Peace
Сега да ти отговоря на въпросите:
1.Защо ми трябваше килимче- само за РД на Маги( иначе у нас няма къде да го ползвам), защото в  кафе-клубчето в което ще празнуваме няма условия за толкова малки деца за игра. Мислех да го купя и да го постеля там, но се оказа, че за да е достатъчно голямо и удобно ми трябват едни излишни 30-40 лв. Хохихо видяла моите въпроси и веднага ми писа на лични, че има такива килимчета с цифри и то 2 и ми ги подарява от сърце! Peace HugТя живее съвсем наблизо и има магазинче почти срещу нас. На другия ден се срещнахме за първи път ( и то случайно!!! Shocked), тя ме позна и ми каза, че вече килимчетата ме чакат в магазина!!! newsm51 newsm10 Благодаря и от сърце за помощта и за вниманието!!! Hug И да не забравя най-важното: Адашчето ни Магдалена е невероятно красиво детенце Heart Eyes Да и е жива и здрава!!! Peace
2. Повдигнала си много интересен и актуален въпрос за стволовите клетки

-ще ти отговоря тук, защото предполагам, че има и други любопитни bowuu
От няколко години насам нашите деца имат и втори шанс за извличане на стволови клетки (макар и по-малко на брой) освен при раждането! Това са млечните детски зъби и мъдреците(евентуално). От млечните най-ценни са резците и кучешките зъби! В тях съществуват около 20 вида стволови клетки! Вече находчиви фирми предлагат съхранението им в специални банки след екстракция (изваждане след леко разклащане) т.е. това става във възрастта между 5 и 10-11 г., когато е естественият период на смяна на тези зъби! До тук добре и много лесно звучи, но сега идва големият въпрос- за какво могат да се използват после?????
 Държа дълбоко да подчертая, че все още използването им е експериментално и е обект на дълбоки изследвания и проучвания, което не значи, че след 20 г. няма да е практика да се използват! Peace
Най-общо насоките са следните:А. Да се използват за лекуване на увредени зъби или да се създават нови зъби от тях, чрез разтежни фактори bowuu Това за сега звучи налудничево, но вече е постигнато експериментално...май някой ден, вместо да правя зъби ще се наложи да ги садя от стволови клетки ooooh! #Crazy
Б. За лечение на много, много общи заболявания на организма (напр. диабет, инфаркти, инсулти, някои костни заболявания и т.н.) Най-общо, идеята е,че стволовата клетка е недиференцирана (първична) и от нея принципно би трябвало да могат да се образуват почти всички видове човешки клетки - следователно възможностите са неограничени! Peace Hug
Моят съвет: Това е бъдещето на медицината и ако можете-не се колебайте, а го направете! Банка за сега има в Гърция до колкото ми е известно, но какви са сумите за съхранение не знам! До 5-6 г. възраст на децата имате достатъчно време да премислите bowuu Peace Hug
Извинете за дългия пост! Praynig Hug

# 479
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ,МАКСИ И АНДРЕА!!!
[/pre][/size]

Луси,питката ще я врътна,ама трябва и ММ да прави крачетата,нашата беше с едно краче,щото той се опасяваше ,че другото няма да стане еднакво.
Умрях си от смях на твой гръб за заклещения В. ,че дори си го представих.
ЗА изследванията много неприятно,освен да пожелая една успешна мед.седмица.
В. е страхотен с новата фризура.

И като казах фризура,ДеСимонка,потресена съм от твойто свеки.

Плажуващият Дани е много сладък,а джапанките са супер.

Много мила постъпка на Хохихо   bouquet

Мариетка,да топнеш дупето в морето и за мен веднъж!!!   grinning039

За нас-кво да кажа,освен,че Мариела има супер тъпа патка за майка.Вчера,когато системата за яслите,вече беше заключена,тръгвам аз да проучвам ОДЗ-то дет ни е на първо място и с ужасТ разбирам,че то не било в Овча Купел,ами в Горна Баня,дето по-далеч от най-далеч за нас .Идеше ми да  #2gunfire Banghead Banghead Banghead #Sniper ама не само себе си ,ами и ММ,щото му показвам аз две градини да се ориентира дали са ни удобни и той вика"все тая,едната е от едната страна на булеварда,другата е от другата страна,ама видял недовидял,да си гледа тъпия филм" и аз сляпо му вярвам.
Та отварям днес системата и гледам мойта хубостница е ПРИЕТА  по първо желание,на първо класиране в ГОРНА БАНЯ и ми идеше да се отхапя отзад,защото ние там няма смисъл да я записваме,защото е непосилно  и защото си проиграх картите на първо класиране,и защото прецаках някое друго дете
Така,че скъпа Виоленца,много съжалявам за вас ,и аз днес цял ден подсмърчам от мъка,но ще се борим за второ класиране.А държавата ни...ами скапана е и "Не е луд,тоя дето яде баницата,ами тоя дето му я дава" , ама честно Ви казвам ако има накой и аз ще дам подкуп,стига да е в рамките на нормалното,защото частната ясла е 450 лв на месец все пак(това в отговор на въпроса на Гери от преди няколко поста).

П.П. Мариела е взела моя широк крак и днес неможахме да и купин пролетно-летни сандалки  Cry Cry мрън ,много  куц ден.

П.П.Забравих да отбележа семейната,празнична снимка на Нели,Иле е страхотна с този тоалет:)

Общи условия

Активация на акаунт