Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 360
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на сладкия Дани! Да е здрав и щастлив! Джуфче, ти нещо не си влизала скоро. Весел ви празник! Дано не е валяло дъжд при вас..И кажи как върви нощното спане на Дани.
Честит рожден ден на Фифо! Да е здрав и много да радва мама и тати. Весело празнуване. Дано споделите добри резултати от вчера.
честит рожден ден и на Вики! Да е здрава и късмета да я съпътства!
Честит рожден ден и на порасналата Соник! Да е здрава и безгрижна!
Мариетке, пропуснала съм ходещите крачета, че ти публикува точно преди мен. А честито!
Нели, бая си се измъчила с превоза.
По темата за колите, ние също сме с две, голямо перо са си, но за нас е невъзможно друго придвижване. Има ли кола в сервиза, аз съм като болна. Преди често са ме будалкали, като видят жена и задължително смятат, че нищо не разбира и трябва да я излъжат.. , та трябваше да се заслушвам и по автомобилни теми, но все още ми е останало лошо чувство.
Браво за резултатите на В.
Утре ще ходим до яслата да видим всичко наред ли е с нашите събрани документи.

# 631
  • София
Ами, няма как да напиша форума, защото е против правилата на този. Не крия нищо. Не злоупотребявам с нищо. Просто обичам да пиша във форуми /и пиша в доста/ и понеже ни вълнуват едни и същи неща, защото дечицата са на една възраст и реших да пиша и тук. Ако наистина по някакъв начин преча и ставам неприятна и досадна, извинете  Embarassed.  Аз не бих искала да се намъквам така.
Кола - карам на мъжа ми, но в краен случай, когато се налага.
Може ли някой да ме посъветва за подарък на бебче за кръщене? Не съм от най-близките до бебето роднини, но дали има нещо, което задължително се подарява на кръщене?

# 632
Добър вечер... почти на финала, но да честитя сладурските ни рожденици

nbirthday  Честит Рожден Ден на Фифолино, Дани и Викито! Бъдете живи и здрави дечица, за радост на вашите страхотни майки! Бъдете будни и весели, щури и игриви! Весел празник на всички! newsm59

Да отметна аз, каквото съм запомнила, че съм го оставила от 18ч отворен този форум, сега преди да го изкъпя попрочетох, да видим какво е останало в главата.

Мариети, честити ходещи крачета на Мариска. (имам чувството, че честитих, ама знам ли.....)

Лусиндо,
ти Утепа рибата пак с тоз пост, че и пак въпроси разни. Браво на Венцулини за изследванията. Нали знаеш, че винаги ти повеждаш тайфата към разните му там изследвания и не знам си кво. Смятай, че сме на консултация чак на 30-ти, тогаЗ ще ми дадат направления и т.н. Пък кога ще съберем пишУ  и да се занесем е друг въпрос. Юни месец до срещата ще имам резултати дет се вика.
Аз като нямам кола съм като болна. Свикнала съм и тВа си е. Аз в автобус с количка не съм се качвала. (Само във Виена веднъж в автобус и в метро, но то не е сравнимо с тукашните автобуси). Когато нямам кола съм се возила веднъж в такси и го държах в мен, ама то голямо любопитство, голямо чудо- трудна работа. И това е без количката, само с него. Напоследък нали каръщината ни удари и карам една седмица кола, 2 седмици в бокса, та си ходех пеша. Ако пък трябваше нещо наложително, вземах ако мога на баща ми,ако не- ходя пеша. То живеем почти на центъра, та се стига навсякъде пеша.  
Ти пък как така ти тежи В.? Аз пък почти навсякъде мъкна Максито с мен. Даже до магазина ходим да пазарим пеша. Подпирам го там на рафта пред касиерката (той стига колкото да му се вижда главата)  като се хване и те започват да му се хилят и правят физиономии и става една голяма забава. Смее се като репичка Simple Smile  И по банки сме ходили и по магазини, и пеша У МОЛ-а. Онзи ден пеша обикаляме (хванат за една ръка) и трябваше да мерим едни сандали, няма такъв филм. Пръснахме се по земята като.... ми няма как да го обуя аз тоз сандал, ако не е седнал Simple Smile Та така, весело е с него Simple Smile
Отплеснах се.....

СпасДиди, радвам се, че се завърна душко златна! Весел празник на мИриндето утре!

Мария, много сте хубави и тримата. А Валето е супер готин! Браво за празника!

Шенка,
за предпазването, идея си нямам. Бяхгледала мин.година някакви ултразвукови джаджи, дето се слагат на количката, да предпазва... Но нещо не им вярвам.  Тук още комари няма, или не стоим до толкова късно да ги усетим, но за кърлежи...... има, но не са ни улучвали.
Не знам дали ще продължаваш, но успех с отбиванет на Али.

Нандисима, честита ти пораснала Соник! Весел празник ви желая!
Елфун, честит ти пораснал Вико! Да ти е жив и здрав и много палав  Mr. Green (на патерички)

Даная, това със сгъване на столче за кола не ми звучи супер надеждно. Има съвсем обикновени и Несгъваеми столчета, които лесно можеш да пренасяш и да слагаш колана. Аз бих предпочела да е комфортен и сигурен.

Марте, браво на Кики и Вики! УСпех на Вики с математиката Simple Smile

За Максимката- човекът от днес е с прическа. Беше на фризьор човека, добре се представи, исках да снимам повече, но трябваше все пак и да го занимавам някак. Тъпо щеше да е фризьорката да се занимава с него, аз да си снимам Simple Smile Занимава- имам предвид да играем с играчки и топки. Сега наистина си е като пораснало момченце. На мен много повече ми харесва така. А и за един ден забелязах, че има голяма разлика. Той супер много се изпотява  и все му е топло и все беше мокра тази коса зад ушите, а няма да ви кавам в какъв вид се събуждаше (Айнщайн ряпа да яде!)  Mr. Green
Друго, гледам за прохождането говорите.... Ми не знам защо не се пуска това моето дете. От повече от 2 месеца ходи, вече повече от месец ходи почти сам, хванал едно пръстче, но не иска сам и това е. Не го и карам де, на мен ми стига че ходи нормално за една ръка- така можем да стигнем до магазина, да обиколим квартала, да стигнем до колата. Поне вече не се налага да го нося. Това ми е достатъчно. Аз и затова исках така да ходи на една ръка, за да не нося теЗ 12 кила Simple Smile

# 633
Честито на днешните рожденници!
Да са живи и здрави,усмихнати и игриви!

Шени когато тръгвах за Нигерия купих на Марти гривни против гадинки.Да обаче ефект никакъв(на местните комари) и веднага беше нахапан.Та от там му купих местно мазило(бебешко) с което нямахме никакъв проблем.Една вечер обаче го забравих и го намазах с Чико(една приятелка ми беше дала) и беше жестоко нахапан!Явно нашите препарати не действаха на комарите там.Сега съм се заредила с това мазило и се надявам и тук да действа така безотказно.

Луси с Марти без кола никъде не тръгвам.Но то и с кола си е приключение.Онзи ден първо до банката го разходих,после до доктора за бележки за кухня и ясла,но трябваше да купувам разни картони,та ходих до книжарница,в нея нямаше всичко и обикалях за друга(с 11 килограмовия Марти на ръце).Ядски ми се ходеше до тоалетна,а бях и неразположена.Влязох в едно кафе и с него в тоалетната-чантата на земята,детето отгоре и така.(в самолета беше още по-вълнуваща тая операция hahaha).Тамън свърших с доктора,намърдах Марти в столчето и си отдъхнах.Тръгнах и 100 метра по-надолу се сетих,че не взех бележката за кухнята ooooh! ааааайде пак сваляй дете!
Браво за добрите изследвания!

Марте
браво на децата! Hug
Лече Ели добре се е ориентирала!

Ние май вече се отбихме!От 3 дена не съм го кърмила,той не иска.А миналата нощ за първи път спа цяла нощ!От 9 до 8.Голям кеф!Дано започне по-често да се случва.
По този повод-сега трябва ли да правя нещо,например да изцеждам.Напрежение не усещам

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 23:32 от Tedy

# 634
Не мога да пиша . . . пекаааааааааааа!!! . . . Фурната плющи яко цяла вечер!!!  Joy Сори, момичета - видях че ме споменавате-значи сте ме чели или нещо ме питате, но нямам време.  Embarassed
Пишман готвачка съм - пиша права и гледам ония ми ти мъфини!!!  Shocked Едните - шоколадови с течен център са излезли от гнездата, текът и приближават заплашително към мен!!!  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Така че, ще ме извините, но не мога да чета назад.

Влязох, честно заради зетааааааааааааа!!!  Mr. Green
Фифо,  Hug  Hug  Hug да си жив и здрав, да радваш милата си майчица!!! Да растеш силен и голям мъж, късметът винаги да бъде с теб!!! И да ядеш повече спанак, че да имаш сила да носиш дебелото кърначе - жена ти!!!  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ НА ДЖЕЙ И ДАНИ НА ЛУФИСЧЕТО!!! Да са живи и здрави порасналите ви сладки дечица и да пълнят сърцата ви с любов!!!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО НА НОВА МАМА!!! Да носи само радост в живота ви!

ЧЕСТИТА ПОРАСНАЛА КАКА СОНИК!!! Да расте все такава хубавица и да слуша малката сестрица!!!  Hug

Луска, браво за добрите резултати! Най-важното съм прочела, знам си аз!!!  Hug

# 635
Честит рожден ден на Вики и Дани! Бъдете здрави и щастливи, дечица!

Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания - да ви се върнат стократно!  Hug Hug Hug Фифо ви праща много целувки, но най-вече на Ириндичка!   bouquet

# 636

Гери, честит първи рожден ден на Еди! Честит първи празник за теб, миличка! Нека Еди да бъде твоята опора и радост в живота, повод за щастие, радост и гордост!

СпасДиди, изпече ли мъфините? Наздраве за теб и цялото ви семейство за първия рожден ден на малката прекрасна наденичка Ирина! Пожелавам и от цялото си сърце да наследи на мама доброто настроение и чувство за хумор, да умее да заразява другите с позитивизъм и настроение! Нека да ви бъде здрава и красива!

A_val, не тъжи за варицелата, не унивай за пропуснатия ден! Нека всички дни за вас бъдат празнични и от тук насетне без болести и неприятности! Честит празник за теб и цялото ви семейство и разбира се най-вече за малката красива рожденичка Ани!

Поли, честит празник и на теб и твоето семейство! Честит първи рожден ден на малката принцеса с приказно име- Тияна! Здраве, радост, късмет и любов на всички пожелавам!

Весело посрещане на така чакания РД на всички днешни рожденици!
Едно голямо НАЗДРАВЕ на всички  cheers

bdbaloni

# 637
  • при палмите и алигаторите,FL
Сколасах и аз да драсна два-три реда

Благодаря ви момичета за милите думи и хубавите пожелания за моето пораснало момиченце Hug Hug Hug

До сега надувах/разбирай помпах/ балони за съботния празник. Имаме три чувала надути овързани балони, приготвих торбата с посудата, и съм изпекла блатовете, намазани са с крем и стягат в хАладилника. Те това ми е цялата организация за празника, а ще в събота сутрин, така че утре ще ми се стъжни...........

Спасдиди, да земеш да наминеш насам да загрееш и моята фурна с тез ми ти мъфини, ако земеш и Наденичката, може да си правят компания с КИфтето hahaha

Соничка е почти доволна от днешният ден, получи ролери, нова рокля и кукла русалка. Почти защото като я взех от у-ще ме попита защо няма днес да  ѝ празнуваме РД, та се наложи пак да се обясняваме колко е два дни, е поне мисля че ме разбра че няма да остане без празник.

Лусиндова, бравос за добрите резултати на Венцулин, да го нацелуваш по голата главица от нас. Heart EyesПо въпроса за колата ние сме с две, тук просто няма друг начин, но тук са автоматик и карането е песен, даже и по телефона е разрешено да си говориш. В Бг си бяхме с една кола, аз навремето със Соничка овършавах цяла София с количката, по банки, общини, данъчни, къде ли не съм я мъкнала, но живеехме около центъра и ходех предимно пеша, ма то и детето ме слушаше и си кротуваше га го возех.

Марте, поздравления за Вики и Кики и на теб като техен родител, успяла си да ги подготвиш и да им изградиш самочувствие за да се представят достойно  bouquet

Муши, покажи го тоз новопостирган Макси да му се порадваме Simple Smile

Виоленца, не знам да има нещо задължително като подарък за кръщене, само кръстниците подаряват кръстче. Избери нещо което ти се струва подходящо за възраст на детето и няма да сгрешиш, сигурна съм Hug. А и да не забравя, имаш прекрасна малка кукла, много е сладка с тези къдрици. по повод това че косата ти се е изправила по време на бременността и аз имам една позната, при нея този феномен се получи след втората бременност.

Бубе, аз прощапулката направих, когато Моник предпочиташе да върви през по голямата част на деня, пак лазеше, но ходенето преобладаваше.
Хемоглобина на Моник беше над нормата за възрастта, при все че яде месо два-три пъти в седмицата, а жълтък още по малко, може би това че още суче активно е повлияло.

Даная, аз съм я подхванала тая торта, от сега си личи че нема да е баш т'ва дето требе да е , ама да видим..........

Мариетка, честити ви ходещи крачета Hug. Ти отиде в Бургас да си почиваш, ама съвсем те занема, кажи как върви плажът, пък хапни и една цаца с биричка заради мен, че тука цаца нЕма Mr. Green

Елфи сватя, добре завърнала се  Hug, с интерес ще чакам да видя тортата и за малкото зълве Рая Heart Eyes

Мили, бравос за яслата, аз преди бях против ранното пускане, преди 2 и половина годинки, но сега май си променям мнението, много по бързо свикват и май не плачат толкова малките душанки.

Обувки, хич не знам кой номер носи, щот още не съм купувала, ходи си с чорапите детето  Whistling

Зъбно разстояние, не знам да има, може и да има, може и да Нема, щом не съм го забелезала нИ се притеснявам Naughty

Комари и други гадини, миналата година не съм я мазала с нищо. ще видим тази година как ще е, тук има много и всякакви гадове дето хапят, та в краен случай ще купим нещо, ама какво точно не знам newsm78

изписах се сега отивам да спя newsm46

ПП Абе, къде е Херич

# 638

Честит първи рожден ден на

чаровника Еди

винаги усмихнатата красавица Ани

прекрасната щастливка мИринда

приказната красавица Тияна

сладура Кирил

За вас мили мами
Весел празник!

# 639
Добро утро, момичета!
Признавам без бой, че не съм чела назад, но нямам време!
Първо да честитя рождените дни на нашите астрални близначета Еди, ИринДичка, Тиана, Кирил, Маргарита. Нека са много весели и щастливи, здрави и усмихнати, и им пожелавам едно спокойно незабравимо детство.
Второ, да почерпя виртуално с тортичка - ние няма да имаме днес парти, защото малката е с температура освен обрива, и цяла нощ не сме спали - само рев и на ръце, но кой е казал, че е лесно да си Майка?

И пускам две снимки - преди и след....

# 640

Честит първи рожден ден на

чаровника Еди

винаги усмихнатата красавица Ани

прекрасната щастливка мИринда

приказната красавица Тияна

сладура Кирил

За вас мили мами
Весел празник!

Ще открадна,Джиджи,мерси за хубавия пост   bouquet
 Аз съм от тези,които крадат всеки ден и изневеряват след обяд,защото го искам набързо.

СпасДиди,чакаме виртуални мъфини и скара.

Нанди,дано се получи твоята торта,моята беше пълен провал на външен вид ,но доста вкусна,ядоха я направо с лъжицата от формата,хахаха:)После да покажеш снимки.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 09:17 от danaq_lv

# 641
Честит 1-ви Рожден Ден на Едуард,Ирина,Анна,Тияна,Кирил и Маргарита!!!Да сте живи и здрави,и мноого весели и послушни!!!Да растете безгрижно и животът ви да е изпълнен само с хубави емоции!!!

# 642
 bigdance2  newsm18   Party Time    ura    bigdance2  newsm18   Party Time   ura   bigdance2  newsm18  Party Time
Честит Рожден Ден на Едика, Анито, Ириндето, Тиянка и Кирил!
Бъдете живи и здрави мили дечица; много радост в детските очи и безгрижни дни; веселие и щуротии!
Весел празник и на страхотните ви майки!
newsm59 newsm67  Gift  nbirthday newsm59  newsm67   Gift  nbirthday newsm59 newsm67   Gift

# 643
# 644
[color=red]Честит рожден ден на Еди, Тиянка, Ани, Ириндето, Маргарита и Кирил! Много да са здравички и усмихнати! [/color]Весели празници на семействата!да се получи празника, така както сте го планирали!
Авал,да се оправя детенце по-бързо и да празнувате и вие! Много е сладка Ани.
Гого йога ще става, умира от смях като се висне с главата надолу.
Мушенце, много си смела. Уф и аз бях така, ама синето голямо предизвикателство ми се яви Mr. Green
Луси, преди повече ми тежеше сина, ама сега като че ли съм позаякнала. Но всъщност аз не смея да го разнасям на големи разстояния на ръце. Винаги имаме количка.
Нанди, малко ми е тъжна тази цялата работа, ама дано да се климатизира добре там.
Да ви кажа погледнах яслата, който ми беше най-удобна от околовръстното, приемат само с 10плюс точки. Никога няма да можем да се прехвърлим там.
Спасидиди, много е забавно покрай теб. Grinning
Тони, много добре звучи това как си хапва Нико сам, ама за нас е невъзможно на този етап. Давам му храна в ръчичка и той я хвърля на пода, лъжицата също. Лапа си само играчките. Даже като намери нещо странно, не го лапа, което ме устройва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт