Честит рожден ден на Фифо! Да е здрав и много да радва мама и тати. Весело празнуване. Дано споделите добри резултати от вчера.
честит рожден ден и на Вики! Да е здрава и късмета да я съпътства!
Честит рожден ден и на порасналата Соник! Да е здрава и безгрижна!
Мариетке, пропуснала съм ходещите крачета, че ти публикува точно преди мен. А честито!
Нели, бая си се измъчила с превоза.
По темата за колите, ние също сме с две, голямо перо са си, но за нас е невъзможно друго придвижване. Има ли кола в сервиза, аз съм като болна. Преди често са ме будалкали, като видят жена и задължително смятат, че нищо не разбира и трябва да я излъжат.. , та трябваше да се заслушвам и по автомобилни теми, но все още ми е останало лошо чувство.
Браво за резултатите на В.
Утре ще ходим до яслата да видим всичко наред ли е с нашите събрани документи.

И по банки сме ходили и по магазини, и пеша У МОЛ-а. Онзи ден пеша обикаляме (хванат за една ръка) и трябваше да мерим едни сандали, няма такъв филм. Пръснахме се по земята като.... ми няма как да го обуя аз тоз сандал, ако не е седнал
).Тамън свърших с доктора,намърдах Марти в столчето и си отдъхнах.Тръгнах и 100 метра по-надолу се сетих,че не взех бележката за кухнята
ааааайде пак сваляй дете!
Сори, момичета - видях че ме споменавате-значи сте ме чели или нещо ме питате, но нямам време.

По въпроса за колата ние сме с две, тук просто няма друг начин, но тук са автоматик и карането е песен, даже и по телефона е разрешено да си говориш. В Бг си бяхме с една кола, аз навремето със Соничка овършавах цяла София с количката, по банки, общини, данъчни, къде ли не съм я мъкнала, но живеехме около центъра и ходех предимно пеша, ма то и детето ме слушаше и си кротуваше га го возех.