Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 350
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Привет!
Здравейтеее Simple Smile
Бисквитка, може да ми викате Вили Simple Smile Как се справяш с това "залепяне"? Яна също постоянно се държи за мен и си търка лицето я в панталона ми, я в полата... Не мога да свърша нищичко. Само киселее и така идва при мен. Започва да се дърпа и от непознати и пак да се крие в мен. Попринцип винаги съм я давала на всички да я гушкат, оставяла съм я и на приятелки в парка за малко и на бабите да я гледат... не знам що станаха така нещата. А още по-кофти е, че мъжа ми се дразни и смята, че съм я разглезила и не иска да разбере, че това е така, защото за нея аз сега съм "всичко". Не знам.. надявам се да превъзмогнем тези неща и ако имаш някой "трик" - ще се радвам да разкажеш Simple Smile

"Трик" май няма.   33uu Гушкам си я, иначе следва реееееввв:) И то до захлас. Правя разни неща - прибирам, готвя и т.н. само когато е в настроение да ме гледа - в столчето за хранене или се е заиграла с нещо. Аз съм на мнение, че все някога този период ще мине...Кога - не ми е ясно. Но някой ден определено ще ми е мъчно за тези моменти Heart Eyes Иначе тя е много контактно дете - закача се с непознати, играе с други деца, гушка се в други хора...Висенето по рачолите ми го отдавам на това, че има нужда от контакт с хора и т.к. аз реално я гледам с помощта само на баща и - докато го няма е залепена за мен, а като се върне той от работа - се редуваме кой да я гушка Simple Smile
Иначе и на мен като Лусито ми "тежи" да я нося - моето дете е от по - слабите - на 11м и половина беше 8,5000 кг, обаче вярвате ли ми, имам чувството, че ще ми се счупи кръстът, толкова ме боли. Нооо, като нямам избор си го нося и това е Crazy
Такаа, Луси, браво за резултатите на В.  Hug
Ние сме с една кола (щото аз от мързел нямам книжка.) С дребната в автобус не съм била, но в метро - няколко пъти, не е нищо страшно, стига станцията да има асансьор. В такси съм се качала 2-3 пъти - стои си в мен. Тя и в нашата кола там си стои, просто в столчето повече от 15 мин не може да изкара Sad И да ви кажа, винаги съм обвинявала хората, чиито деца се возят извън столчето, но ето сега, аз не мога да сложа моето детет там...Просто ще ес цената на рев до захлас...Моля се само да не ние се случва нищо, много ме е страх като тръгнем на път Praynig
Растояние между зъбите имаме и ние, но аз не се притеснявам, виж ММ е друга бира, от сега се вайка за това  Joy
И от кога се каня да пиша за офталмолога - беше на 3 месеца кто я заведох, забелязах че очите и са различно притворени (или отворени) и това се обостря след поставяне на ваксина. Откриха и слабо далекогледство, което може и да се коригира с времето, препоръчаха след годинката да я заведм пак, а окончателно тази диагноза може да се потвърди след 2-3 год. възраст. Казаха да я ограничавам от ТВ(което и правя), от лоша светлина и т.н. При нас го има и наследственият фактор - аз съ късогледа и с астигматизъм, а ММ е с далекогледство.
Хоуп - какво стана с вашия преглед? А багажа стегна ли го Hug
И накрая - много хубави Максим и Ани. В тази връзка Бубе - на Ралфи много му пораснал перчемът - май не го отбелязах ooooh! И много се е разхубавил Hug
ЧРД, Соник! Порастни здрава, умна и красива Hug
И ЧРД на Едуард,Ирина,Анна,Тияна,Кирил - мили деца, пожелавам ви да растете здрави, да имате прекрасно, безгрижно детство, а по натаък и прекрасен, пълноценен живот. Честит празник и на Гери, Алекс, А_вал, Поли и Катрина   bouquet

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 10:53 от Бисквитка

# 646
  • София
Честит рожден ден на патеричка на сладката Соничка!Да е жива и здрава и да порасне голямо и умно момиче за радост на мама и тати! newsm59 newsm18 Two Hearts  party023
Честит първи рожден ден на днешните ни сладурковци:
Еди-неустоимият чаровник,

Ани-черната перла,

Ириндето- малкат вкусна наденичка.

Тиянка-сладуранка,

Кирил-порасналият мъж,

и на цветенцето-Маргаритка!
[/color]

Бъдете живи и здрави дечица и Господ да бди на вас!
Ние: Вики с 20 точки по математика-максималният брой! bowuu Hug
Маги-все още със синьо на бузата- имаме още някой друг ден да ни мине! Peace
Кики: В очакване дядо да даде снимките от тържеството и да се похвали на всички какъв е танциор! Hug

# 647
  • на североизток

Честит първи рожденден на Еди, Ани, Тияна, Кирил и Ириндичка! Бъдете живи и здрави и много, много щастливи!

Гери, a_val, Поли, Кати, Спасдиди, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави, да ви носят много радост! Весел празник!

Честит празник и на кака Соник! Да е жива и здрава и много лъчезарна!

Макси и Ани са прекрасни Heart Eyes

Бисквитка
, аз също съм в чуденка как ще се пазим от кърлежите и комарите. За големите съм ползвала различни мазила, но със съмнителен ефект.

Луси, браво за изследванията. Ния направихме изследванията на Ния за годинката - питай какво те интересува.

За гушкането
- като скачени съдове сме. Тъй като Ния не може все още да върви често я нося и вече почти не си усещам кръста Crazy Не дава на друг да я гушка, понякога дори и на баща си се цупи. Надявам се скоро да отмине и това.

За отбиването
- вчера не сме се кърмили цял ден - прие го спокойно, изпи си млякото сутринта и вечерта и спа не по-различно от предишните нощи. Аз също не усещам напрежение в гърдите и се надявам и занапред да е така.

За разстоянието
между зъбите - и Ния има, но не ме притеснява. По мои наблюдения повечето малки деца са така.

a_val, бързо изкарване на шарката Hug

Марте, браво на Вики и на Кики!

# 648
  • София
И сега-специален поздрав:
"  Щъркелова вест  

С огромно удоволствие искам да ви съобщя,че нашата скъпа ГЕРИ С. е дала живот на своето момченце ЕДУАРД днес на 11 май в 14:45 ч. Малкият принц е с мерки 3.800 и 53 см.
Раждането е минало напълно нормално,с малко вътрешни и външни шевчета,а мама Гери звучеше страхотно  

Да й е жив и здрав малкия-голям Еди и много да слуша и радва мама и тати!!!"

Написала го е Елфи на 11.05 2011 г. в 15.46 часа
"
Една кокона още в отбора - Иринка на spasdidi  2800, 49 см, в 14.36 ч. )"

Написал го Женка в 17.30 часа на 11.05 2011 г.
"  Щъркелова вест  

Днес в 11:51 ч. A_VAL  е станала горда мама на прекрасна дъщеричка АННА с мерките 3.900 и 51 см.-планирано секцио.Мама вече е добре и поздравява всички МАЙ-чета  !!!  

Да и е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!"

Написала го е Елфи на 11.05.2011 г. в 20.43 часа!
"И с малко закъснение да ви съобщя подробностите за katrina85.

Катрина85 е родила своят прекрасен син в 2:13 сутринта с мерките 2.700 и 48 см -вагинално.
"
Написано от Елфи на 11.05 2011 г. в 23.42часа!
"ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ
Вчера в 21.00 Полита е станала мама на малката принцеса Тияна. 3350гр. 50см"

Написала го е Теди на 12.05 2011 г. в 08.56 часа!

# 649
Честит първи рожденден на Еди, Ани, Тияна, Кирил и Ириндичка!  Heart Eyes  bouquet Hug

# 650
Честит рожден ден на Любимата на нашето  сърце - Ирина, на страхотния Еди, на прекрасната Тияна, на милата Ани и на юнака Кирил! Да им е весело и безгрижно, щастливо и усмихнато!

# 651
Честит 1-ви Рожден Ден на Еди,Иринче,Ани,Тияна и Кирил
  Мили дечица,пожелавам ви цялото щастие на света!
Мили майки,нека порасналите слънчица ви носят само радост и любов!
   Да почвам да се оплаквам,че край няма вече това нашето TiredПразника ни е пред провал.Двете семейства,с които щяхме да празнуваме ни отказаха в последния момент,ММ е на работа утре и затова ще празнуваме в неделя-бАбешки,а не бЕбешки рожден ден Confused Оправданията на приятелите ни са си основателни-слава Богу не са здравословни,но ми стана суперкриво Cry
   Освен това свеки ми се направи на интересна и зверски ме вбеси #Cussing out

# 652
Макси е много сладък.
За кърлежите и комарите, нямам представа, Фенистил за ухапано от комар, но не знам дали става за тази възраст. От пчели и оси също ме е страх за детето.
Днес и аз не съм в особено настроение,  но Зу май от нас най-вече зависи настроението на празника. Дано успееш да се разведриш и насладиш, защото това ще бъде първия рожден ден на Ралица и трябва да си спомняш само хубавото. Hug

# 653
  • гр. София
Здравейте и от нас.

Нашето празнество беше днес. Мина чудесно и рожденника се представи блестящо - само гледаше малко учудено. Важното е, че не плака и се веселиха всички с него.
Ето малко снимки от купона :

# 654
  • София
Честит рожден ден на ИринДa, Еди, Ани, Тияна, Кирил!.

Да сте много здрави, весели, усмихнати и да имате най-прекрасното безгрижно детство!

# 655
Ха,добър вечер!

Сигурно вече си помислихте,че днес ще се отървете от мен и безкрайно дългите ми постове....,но не сте познали Mr. Green Всъщност ще ви зарадвам само с едно - ще бъда кратка Joy

Нелке,не мога да не те отбележа душицо златна Laughing Много се смях с твоите улични неволи...ама и ти си една описателна хахаха  Hug

Галке
,не моА се сетя за кви столчета сгъваеми говориш newsm78 То изобщо има ли таквоЗ чудо Thinking

Бубе,лесно ли взеха кръв от вената на Ралфи?Аз съм много параноична на тая тема и онзи ден като ми казаха да дава вена за изследване на креатинин и знаеш ли кво бързо подскочих и казах,че се отказвам от самоинициативната си проверка Mr. Green Кви са резултатите от желязото?А кво е това олово,дай малко повече инфо Naughty

Мушето
и Тедката и те не изостават в "купона" по улиците  hahaha Хмм,то сигурно и аз като разправям на някой отстрани му е смешно,но елате да ме видите мене как сменям сто води докато се прибера вкъщи Crazy Mr. Green

Алекс,изядохте ли мъфините hahaha Чакаме те да ни вкараш във филма тези дни...то на ваш РД няма смисъл да ни каниш,определено след описанието ти,ще си мислим,че сме били част от партито Wink Hug

Нандисимо,ако направиш тая ми ти торта...ще се оженя за теб  hahaha Уникално яко изглежда,не знам на вкус как ще е,но даже я показах на ММ ей така между другото  Mr. Green(все пак работи в сладкарски цех сума време Mr. Green)

Мили,все забравям да ти честитя за яслата Hug А Гоголино е голяма терца,с тия ми ти сини очи ще има да те върти на малкия си пръст Wink

Еее,Шени,изпревари ме Wink Точно щях да те питам дали води Али на офталмолог(защото си спомням,че имаше такова притеснение доста отдавна) и какво се е оказало в крайна сметка.И още нещо,предният път те забелязах,че много избирателно четеш hahaha Отговори ми на похвалата за прекрасната ти торта,но не каза защо аджеба сега пускаш документи за отпуска по майчинство за отглеждане на дете до 2 год. newsm78

Марте,казах ли ти,че Вики няма да те разочарова Naughty Все пак е Лъв Mr. Green

Зази,първо се надявам резултатите на Ния да са добри Praynig и второ - предимно ме интересуват хемоглобин,еритроцити и левкоцити  Peace Вие желязо правили ли сте newsm78

Зууу,миличка,не се коси  Hug Ще празнувате с който е там,в крайна сметка това е РД на Ралюндера и няма как да не си щастлива Naughty А свека - убий я с камъни да не се мъчи Twisted Evil  hahaha

И сега да честитя на многобройните ни рождениковчета днес Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИ,МИРИНДИЧКА,ТИАНКА,АНИ И КИРИЛ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНИ И ПРЕКРАСНИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ,УМНИ И БУДНИ ДЕЦА!

Геринце,надявам се купонът да е на ниво и утре те чакаме със всякакъв маТРиал Hug
Поли,чакаме снимки на прекрасната Тиана Hug

Скъпи майчета,да са ви живи и здрави дечицата и очакваме от утре да ни завали снимков материал и разкази за добре прекарани празненства Hug

П.П.Аз май леко ви лъзнах по паркета Mr. Green Кратко,кратко...колко да е кратко Crazy
П.П.П.Само аз ли се изчерпах откъм пожелания за малчовците Thinking Честно,на три места ми идва много,а не обичам да се повтарям Mr. Green

# 656
Добър вечер и от нас Simple Smile

Честит Рожден Ден на Еди, Ириндичка, Тияна, Ани и Кирил. Растете здрави и безгрижни, мили дечица, за радост на вашите родители Гери, spasdidi, Полита, A_val и Катрина85.

Аз се надявам за хубаво време утре, щот празника е заплануван на открито. Ама такъв дъжд се изля във ВТ, че малко ме съмнява. Стискайте палци  fingerscrossed Скоро тия дни ще се отчета със снимков материал на рожденичката, тортата, поканите и т.н и т.н.  Grinning

# 657
 newsm59. Нямам време, нямам и сили за форума тия дни пак.. викам ще ме забравите или ще се разсърдите..
Шени, за кърлежите пръскам по краката и ръцете с едно пръскало на Ханзапласт, дано има ефект. Гривните не са ефективни хич, не си давайте парите просто, няма смисъл.
За отбиването и гърдите - като се увеличи пак мастната тъкан, за сметка на жлезистата (която е била до момента с кърменето повече), пак има шанс да се върне старото положение. Та - след година-две-три..
За друго ако има и сте ме питали - питайте пак  Mr. Green
РД го мисля тия дни, ще видя накрая какво ще измисля.. Торта аз ще правя, бях показала коя, само украсата ще си я взема готова. Сашко е избрал нещо за брат си - от Колите - Маккуин светкавицата ще е, другото мое дело Simple Smile
Като стана дума за баткото - ще бъде в предучилищна от тази година, та приключваме с градината му официално.
Митко на ясла не са го приели, но и да бяха само щях да мисля някакви схеми как хем да не ходи, хем да си пази мястото (и хем да не плащам разбира се Crazy).
Купих нови сандали на Митко, на Примиджи, 45 лв. След 11 дневно носене бяха започнали да се разлепят. Занесох ги вчера да видя дали ще ми го признаят това за гаранция.. и казаха след седмица, че ще ги отремонтират цитирам.. Та не знам, дано ги направят, че много ме доядя. А иначе са суперски и Митко щрапа вече много с тях. Прощапулник трябва да направим скоро, ходи вече сам и вчера и днес е обродил де що има, много се кефи.
Ааа, ето и аз да питам нещо. Вашите катерят ли се? Митко освен на пейки навън, вкъщи се катери навсякъде - диван, столове, масата.. А и откакто ходи сам ми е много трудно, щото не го чувам и изведнъж се изтъпанва пред мен. Преди лесно беше тупур тупур, цапа цапа с ръцете.. чуваше се, а сегаааа...
И последно - изгорих на сестра ми някакъв нов панталон, който ми го беше оставила да го мина на машината.. Сложила го на една лампа отгоре, аз пускам лампата и след малко почва да ми мирише нещо. Огледах всичко наоколо.. не видях какво гори, ама усещам.. А точно бях правила пуканки, ама ми миришеше на друго. И в крайна сметка тя си го видя как пуши и много ме доядя. Та надали ще ми поиска скоро нещо Confused

# 658
  • До морето :)
Честит рожден ден на Любимата на нашето  сърце - Ирина, на страхотния Еди, на прекрасната Тияна, на милата Ани и на юнака Кирил! Да им е весело и безгрижно, щастливо и усмихнато!

Да крадна, че много ми се спи!

Да споделя, че днес ходих да дарявам кръв и ме отхвърлиха  Confused С ММ скандали вкъщи, защото не иска да ме кара, за себе си съм нямала, на хората съм тръгнала да давам. А то наистина трябва за един роднина. Ама на него какво му дреме, нали той даде, а мен ме заеба вкъщи с детето?!  Crossing Arms Та след немалък скандал ме закара в кръводарителския център. Първо - не можело, детето ми било малко, трябвало поне 2 години да има. Както й да е, направиха компромис за това. Второ - поне 6 месеца трябвало да са минали от както съм спряла да кърмя, защото (забележете) щяла да ми спре кърмата. Ама тя вече е спряла!!!! И тука компромис. И тъкмо се запътих да ме бодат и решиха да ми измерят кръвното. Само дето не ме набиха, преди да ме изпратят да си ходя. 60/90  Mr. Green Това не го преглътнаха и не дадох кръв. А такова желание имах.  Crossing Arms И добре, че ММ не си изпълни заканата, защото той като ходил и питал и за мен, но те казали, че няма да ме одобрят (заради първите 2 причини), но аз на него не му вярвам. Той е способен да ме излъже, само и само да не ида, да дам. Та заканата беше, че ако не ме одобрят, ще се прибирам пеша да вкъщи. Е, смили се над мен човека и ме качи пак в колата.  hahaha

# 659
  • при палмите и алигаторите,FL

Да са  ни живи и здрави най-прекрасните слънчица, нашите майски деца!

Ей това предлагам за заглавие на следващата ни тема Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИ,МИРИНДИЧКА,ТИАНКА,АНИ И КИРИЛ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНИ И ПРЕКРАСНИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ,УМНИ И БУДНИ ДЕЦА!

Геринце,надявам се купонът да е на ниво и утре те чакаме със всякакъв маТРиал Hug
Поли,чакаме снимки на прекрасната Тиана Hug

Скъпи майчета,да са ви живи и здрави дечицата и очакваме от утре да ни завали снимков материал и разкази за добре прекарани празненства Hug

ПП Лусиндова, много си трудна за крадене, бърсах, трих Mr. Green

Бегам че имам още да приготвям, утре снимков матрЯл и от нас за вас bowuu

Общи условия

Активация на акаунт