, Алекс
, Катрин
, Полита
!!!!

И в такъв случай е важно дали производството е под шапката на някоя голяма фирма, която следи за качеството или са просто обикновено китайско производство, където вероятността за олово в боите нараства многократно!) и латексови (или по-скоро фасагенови) бои и е силно отровно, канцерогеннно и влияещо на репродуктивните качества и умствените способности при децата.

Чашите бяха жестоки, жалко, че така стана, но друг е въпросът- през дези няколко дни/седмица докато излезе тази информация детето ми пиеше САМО от тях....Съответно вероятността да е погъллнал част от кадмия е голяма 

Толкова хубави думи и поздрави за моята МиринДа-стана ми много мило наистина. То аз сега съм в едно ревливо състояние - целия ден все ми се пореваваше малко и сега се довърших за лека нощ!
Пълзеше със снежно бял чорапогащник, с фръцлива рокля и китка в главата! Като едно попово прасе ровеше по тревата, градината, лехите с лалетата, по цимента! Ако някой се оптиваше да я премести - пищи, не се трае!

Някак излъчването им е като на големи, сега се замислих, много странно наистина 

Невероятно детенце-просто нямам думи колко е пораснал!
Колкото до тортите-едната вече я коментирах, но и другата е много хубава!
Харесва ми новаторския ти подход в окрасяването. Така се оказахте с най-оригинално окрасените торти! 

Гушни го от нас 

Препоръчани теми