Честит първи рожден ден на Раличка и Герганка!!!
Честито и на другите рожденичета!!!
Към всички дечица и техните родители отправям най-сърдечни пожелания за радост, много усмихнати и красиви мигове!
Да ги отгледате с много топлина и да ги превърнете в истински хора!!!
Мариети,благодаря за поста

Луси,има такива "столчета",аз бях открила за хранене,но Нанди помогна и с такива за кола,можеби ще вземем да тестваме,само дето май закона в БГ непозволява дете да се вози на предната седалка на такава възраст,но и това ще прочета.
Ралфи много е порастнал ,Бубе,ти каза че неискаш да го постригваш,ама не му ли влиза тоя бретон в очичките.
СпасДиди,чакаме снимки..а за мъфините как ти завиждам,аз от много време искам да правя,ама още не съм купила формите.
За катеренето-Мариела се качва само по стълбите-пълзейки или крачейки,и по пързалкитем,нашата спалня и идва височка и и е необходима помощ.

, ама здраве да е, някое друго бебе ще спинка в него блаженно някой ден)
. А и никой не ми е виновен, шофьорската ми книжка събира прах в едно чекмедже. Изкарах курса още като бях на 17, майка ме накара на сила, защото вуйчо ми е инструктор и беше удобно точно тогава да карам при него. Докато карах курса бях се ентусиазирала, но баща ми каза, че няма да ми даде да карам докато не навърша 18 и не си взема официално документа. Ама докато стана на 18 мина половин година и малкото ентусиазъм който бях получила да шофирам се изпари и така до ден днешен, само се каня да науча наново.
И ако може някой да ми прати паролата от албума в снимка.бг, че не мога да видя колко пораснала е Ирката, а майка и качва снимките само там. Отдавна не и е оставало време да покаже някоя и в фейса 

Случвали са ми се кви ли не чудесии и много добре те разбирам как се чувстваш,определено Господ е бил с вас и добре,че всичко е минало само със стрес 
(щях да разсъждавам по темата...ама айде друг път,че ще стане много искрено и лично
Нашата е от дървените с решетките и му е супер удобно,а още преди време в СЗ го забелязах как се набира с крачета И по сгъваемата

ММ си дойде и преди малко дооправи тортата,щото аз нещо не се справих.Каквато такава,ще я ядем.Ще ви я покажа утре обаче не ме критикувайте много,че ми е за пръв път 
, но пак си направихме малко празненство. РД беше заплануван за навън, на открито в един детски кът, който се намира в парк - с идеята всички да си щъкат на воля. Е, да ама не. От сутринта такива дъждове бяха във ВТ, че нямам думи, вземахме тортата в най-големия дъжд, но пък оцеля. Можеше да влезем вътре в детския кът, но се оказа че има и още рождени дни и се оказа много тясно. Та в крайна сметка празненството беше в нас, преместихме всичко в последния момент, абе чудо беше. Първия РД ще се запомни определено като много изпълнен с адреналин 

Страхотен е и какви мускули прави