Бисквитка, може да ми викате Вили
Как се справяш с това "залепяне"? Яна също постоянно се държи за мен и си търка лицето я в панталона ми, я в полата... Не мога да свърша нищичко. Само киселее и така идва при мен. Започва да се дърпа и от непознати и пак да се крие в мен. Попринцип винаги съм я давала на всички да я гушкат, оставяла съм я и на приятелки в парка за малко и на бабите да я гледат... не знам що станаха така нещата. А още по-кофти е, че мъжа ми се дразни и смята, че съм я разглезила и не иска да разбере, че това е така, защото за нея аз сега съм "всичко". Не знам.. надявам се да превъзмогнем тези неща и ако имаш някой "трик" - ще се радвам да разкажеш 
"Трик" май няма.
Гушкам си я, иначе следва реееееввв:) И то до захлас. Правя разни неща - прибирам, готвя и т.н. само когато е в настроение да ме гледа - в столчето за хранене или се е заиграла с нещо. Аз съм на мнение, че все някога този период ще мине...Кога - не ми е ясно. Но някой ден определено ще ми е мъчно за тези моменти
Иначе тя е много контактно дете - закача се с непознати, играе с други деца, гушка се в други хора...Висенето по рачолите ми го отдавам на това, че има нужда от контакт с хора и т.к. аз реално я гледам с помощта само на баща и - докато го няма е залепена за мен, а като се върне той от работа - се редуваме кой да я гушка 
Иначе и на мен като Лусито ми "тежи" да я нося - моето дете е от по - слабите - на 11м и половина беше 8,5000 кг, обаче вярвате ли ми, имам чувството, че ще ми се счупи кръстът, толкова ме боли. Нооо, като нямам избор си го нося и това е

Такаа, Луси, браво за резултатите на В.

Ние сме с една кола (щото аз от мързел нямам книжка.) С дребната в автобус не съм била, но в метро - няколко пъти, не е нищо страшно, стига станцията да има асансьор. В такси съм се качала 2-3 пъти - стои си в мен. Тя и в нашата кола там си стои, просто в столчето повече от 15 мин не може да изкара
И да ви кажа, винаги съм обвинявала хората, чиито деца се возят извън столчето, но ето сега, аз не мога да сложа моето детет там...Просто ще ес цената на рев до захлас...Моля се само да не ние се случва нищо, много ме е страх като тръгнем на път 
Растояние между зъбите имаме и ние, но аз не се притеснявам, виж ММ е друга бира, от сега се вайка за това

И от кога се каня да пиша за офталмолога - беше на 3 месеца кто я заведох, забелязах че очите и са различно притворени (или отворени) и това се обостря след поставяне на ваксина. Откриха и слабо далекогледство, което може и да се коригира с времето, препоръчаха след годинката да я заведм пак, а окончателно тази диагноза може да се потвърди след 2-3 год. възраст. Казаха да я ограничавам от ТВ(което и правя), от лоша светлина и т.н. При нас го има и наследственият фактор - аз съ късогледа и с астигматизъм, а ММ е с далекогледство.
Хоуп - какво стана с вашия преглед? А багажа стегна ли го

И накрая - много хубави Максим и Ани. В тази връзка Бубе - на Ралфи много му пораснал перчемът - май не го отбелязах
И много се е разхубавил 
ЧРД, Соник! Порастни здрава, умна и красива

И ЧРД на Едуард,Ирина,Анна,Тияна,Кирил - мили деца, пожелавам ви да растете здрави, да имате прекрасно, безгрижно детство, а по натаък и прекрасен, пълноценен живот. Честит празник и на Гери, Алекс, А_вал, Поли и Катрина

Празника ни е пред провал.Двете семейства,с които щяхме да празнуваме ни отказаха в последния момент,ММ е на работа утре и затова ще празнуваме в неделя-бАбешки,а не бЕбешки рожден ден
То изобщо има ли таквоЗ чудо 

Хмм,то сигурно и аз като разправям на някой отстрани му е смешно,но елате да ме видите мене как сменям сто води докато се прибера вкъщи
Скоро тия дни ще се отчета със снимков материал на рожденичката, тортата, поканите и т.н и т.н. 
Та след немалък скандал ме закара в кръводарителския център. Първо - не можело, детето ми било малко, трябвало поне 2 години да има. Както й да е, направиха компромис за това. Второ - поне 6 месеца трябвало да са минали от както съм спряла да кърмя, защото (забележете) щяла да ми спре кърмата.