Използвам части от мнението на Нелли, че горе долу се покрива с моетооо
дано ви изпишат в сряда 
Зазка много се радвам за добрите резултати

. Дай повече подробности, какви са блатовете , какъв фондан ползва , какви кремове ? Аз нали съм на тази вълна и много ме интересува 
Иии само да кажа, че явно пеперудите са много популярни, и на нашата торта ще има, чудя се как точно да ги комбинирам с Мечо Пух, но ще го измисля 

Така..снощи ми пристигна роклята за РД и какво да видя - на етикета пше 6-9 месеца Направо изтръпнах ви казвам,...ММ звъни на сестра си да я пита защо така и се оказва,че тя я е купила според килограмите и ръста на малката...Облякоме роклята - ми става и бе
Стига и до коленете, добре е в раменете, не и виси...Само че ще и стои така още максимум месец-два и после ще и е малка, но карай ще го преживея 
Сега освен че мисля за тортата, правя и украшения за коса...за моето дете и едно "почти мое", на което ще хдим на рожден ден

Марте - радвам се че всичко е наред

Бубе, ще вдинем тост за Ралфи и още как
А защо отказват - повечето с мотив пътуване - седмицата има само 3 работни дни и много работещи си пускат отпуска и почиват по - дълго...Но си права, че е много неприятно де...Абе който дойде, в края на краищата важното е че ще има хора, които ще ни уважат и съм сигурна, че ще си изкараме добре
Само времето да е хубаво 
Хайде усмихнат ден от мен!

Рафаел е същата поразяваща ръка и трябва да имам три ръце, за да успея хем да го опазя, хем да снимам 
Т не е вдигал...
.
А мамите да правят питката