Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 887
  • 721
  •   1
Отговори
# 345

Набързо...

ЧРД на НИКИ на Сима! Прекрасен ден, изпълнен с много емоции, подаръци и веселба им пожалавам! А на Ники пожелания за здраве, добър апетит, късмет и щастливи детски игри  Hug

Муше, стискам палци Макси да е напълно здрав за РД! Дори и да не е, имай предвид, че ако започнеш лечение сега, ще има достатъчно време да е добре, пък дори и да накашля малко или да има други остатъчни симптоми до РД! Не веднъж Габ е посрещал РД на антибиотик...Важното е ако е било вирус в началото да е овладян и да не е заразен за останалите дечица!

Шенка, как направи тази торта?! Та тя е напълно професионална?! Направо съм в шок какви неща творите!!! Невероятни!
кажи детайлите ти ли ги прави и дизайнът твой ли е или гледа от някъде, просто е невероятно, аз такова нещо не мога да измисля!  #Crazy

Виоленза, поканите са веднъж!  Crazy Колко на брой си направила?

За нас- Тортата, която поръчахме от сайт с много висока репутация и ужасно високи цени не дойде!  #Crazy Поради  някаква си причина, която, разбира се мен слабо ме вълнува не са я дали на куриерите и аз днес няма да я получа за да я украсявам  newsm45
С много разправии по телефона се договорихме за доставка утре рано сутринта, но с това дете не знам дали ще имам време да я правя на самия ден!  Confused

Стискайте палци за добра развръзка, че много съм им набрала на тия кретени!  #2gunfire

# 346
Честит рожден ден на всички малки,сладки рожденничета,които пропуснах!  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам,гледам,ами те наш'те деца най-хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шенка,е как не се е получила тортата,бе?!Аз онемях!Голяма хубост,ей!!!

Миличките мишленца Ники,Макси и всички други болни да оздравяват бързо Praynig Praynig Praynig

Ние ходихме за две нощувки до Медвен.Е,този път нямам никакви забележки(освен гадни 500-600м неасвалтиран път до комплекса).Препоръчвам ви това местенце:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3201
Разкошна природа и чист въздух!

Едната вечер Инчето вдигна температура и не сме мигнали,ама това е друга тема...

Жени,сподели моля те какво помага при кърмените бебета,дето се будят по 123456778 пъти на нощ.

# 347
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ИМА  ВЕСЕЛО И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!

# 348
Здравейте отново...

Честит Рожден Ден на Ники! Да е жив и здрав, весел и щастлив с цялото семейство. Весел празник!

Виоленза, поканите са страхотно и оригинални!

Деси, и аз много обичам Медвен... завид съм!

Шенка, ти ме разби с тази торта.......прекрасни цветленца си направила...... може да не е 10см, но са едни страхотни 5-6см!!!

Бубе, теЯ пък Shocked как не са я доставили?!?!?! Сигурна съм, че ще се справиш утре, няма да се оставиш!

# 349
  • София
Само да кажа, че идеята не е лично моя,взех я от интернет, но украсата по тях е мое дело. Благодаря ви за милите думи.
Бубе - 12 направих! изпратих малката с баща й да се гледат 3 часа навън и ги направих. Пипкава история ти казвам, но съм доволна от резултата.

# 350
  • София

Честит Рожден Ден на нашия адаш-Ники!
Да е здраво,слънчево и усмихнато дете и да носи много радост на всички около себе си!

# 351
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!!!
  bigdance2 nbirthday newsm38

# 352
 Бисквитка Shocked, това е най-красивата детска торта, която съм виждала!  bouquet

# 353
Абе, защо така малко рожденици виждам..... тук очаквах да валят снимки, тържества, украси..... То нищо общо.

202uu  202uu  202uu Подкрепям!!!!

Нандииии, а аз ще правя коктейчета!  Искам и аз в комунатааа! (ако ме искаш и ти де  Rolling Eyes)  
Тоалета на Моника е един път!!!  Heart Eyes Много е нежна и сладичка!!!  Hug
Бубееее, направо съм в потрес!!! Тия малоуминици!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз как се ядосах, пък за теб не знам! Стискам палци да успееш - т.в. Ралфи да е много, много кротък, че да имаш време!!!  spoko Hug
Иначе блазе ти, че има кой да мие чиниите вместо теб - аз също изобщо не харесвам тази дейност, но си нямам помощник като теб - нито на ток, нито никакъв  Rolling Eyes
Виоленза, поканите са уникалнииии! Много ми харесват! Личи си, че са направени с много, много любов!  Hug
Хоупиии, защо така ви нападнаха тези болести Cry! Дано опазите малкия Фифо!!! Praynig Praynig Praynig Hug
Мушенце, много неприятно!!!  И аз не обичам АБ, но ако слезе надолу нещата ще са много по-лоши. Дано ви отмине по-скоро!  Praynig spoko
Милли, пожелавам ви още поне 60 години да празнувате този ваш празник!!! Винаги да се слушате, уважавате, а любовта ви да е силна и гореща както в началото!!! Наздраве!
За обрива от Пуфис, тъй като и при нас се получи същото (ама кошмарен обрив!), мога да ти дам 2 препоръки - 1. можеш да вземеш памперси от DM на тяхната марка Baby Love - те са произведени от естествени материали и поне докато отмине обрива може да ги използваш (ако ти харесат и за постоянно  Wink); и 2. Судо крем! Уникален е!!! Така излекувахме въпросния обрив - преди него пробвах какво ли не, но без резултат. Сега само леко да се зачерви, само я намазвам 1 път и изчезва! Дано отмине по-скоро!  Praynig
Бисквитке, тортата е разкошотийска!!! Crazy!!! Много е красива! Радвам се, че времето е било ваше!  Sunglasses Хубав купон и утре ви желая!  Hug
Зази, как мина пътуването?! Починахте ли си?! Hug
Деси-Шиша, браво на вас! Радвам се, че сте отпочинали! Надявам се, че на Инчето нищо й няма!!!  Praynig Hug

За разходката - нещо в последно време излизам само късния следобед. Опитвам се направя пролетно почистване, но наред с другите ми ангажименти и задължения, и + това, че никой не ми помага (дори ММ) и нещо не ми се получава  Rolling Eyes Не мога да напредна, но по малко-малко ще я свърша. Колкото, толкова!  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 11:57 от marietta_g

# 354

Честит Първи Рожден Ден на Ники!

За тебе мамо SYMa!

Добър вечер, майчета,  Hug

Бре, седнах като хората да пиша, след като всички вече спят  Mr. Green... да ви се пофаля, днес си боядисах веждите, а бе за първи път го направих, и честно казано, много добре се получи и сега дет се вика се виждат Mr. Green
ЕдиСян е ок! Като изключим, че нещо пред други хора не желае да се храни... кво му става, незнам, нова мода Mr. Green Тааа днес навън орева всичко, бяхме с майка ми и една братовчедка, ей, тва дете хапна 3 лъжици и рев, пищи, бута, хвърля, количка, дете и майка станаха мазало ooooh!, съответно изпратих майка ми да се поразходят, като тръгнаха те, детето взе да яде и всичко си изяде Thinking А аз следобеда, вместо да си почина, докато баба и бебе спят, аз прах количка... Дано да изсъхне до утре Rolling Eyes
ААА пък ние нещо спряхме да се пускаме да ходим - иска хванат за нещо. Явно се изплаши нещо, ама ще му мине  Wink

Зу, много да нацелуваш Раличка!!!!

Виоленза, поканите за РД са оригинални и страхотни! Браво на тебе!

Ей, Мушиии, много гуш от мене за малкото сладко МАКСИ! Бързо оздравяване на миличкия, ей, че работа точно преди РД, айде да се оправите до тогава! Praynig Hug Hug Hug

На разходка - излизаме към 10.00-10.30ч до към 13.00ч, то тука много жега става, направо пуквам..., след това детето т 14.00 - 16.00 си спи, след това закусва следобедното десертче и излизаме отново. Днс не успяхме, че имахме гости... но като цяло сме навън от 17.00 - 17.30ч до 19.00-19.30ч

Милиии, махай ги тея пуфис... аз дори и да го мажа, нещата бяха много зле. СЕга втори ден съм на либеро и се мажем, ами нещата са супер, остана съвсем малко и вече ще с наистина бебешко дупе  Heart Eyes

Рая, представи си, Давид как подрежда както си го описала - като торнадо. Mr. Green

Шениии, нали не съм объркала превода на името на Али????  Blush newsm78 Ако е така, извинявам се!!! Hug
Честити ви зъбчета!! Grinning А тортата е страхотна!!! Конкуренция си на майстори - сладкари, така да знаеш!!! Браво!!!!!!
Шени, точно това си мислех наскоро, което е казал ТМ - за преди една година - колко хубав е Еди, а сега - ама той е бил много грозен...  Mr. Green hahaha

Бубе, незнам колко ще ви излезе тортата, ама нашата е като цената на сватбена.... ама то всичко ще ми излезе супер скъпо... ресторанти, торти... поне кръщене да бяхме направили  Rolling Eyes
Стискам ви палци!!!!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Да вземеш да ги  #2gunfire

# 355
Само да кажа едно Привет от слънчев Сандански Simple Smile Утре повече, всичко изчетох от последните дни, ама нямам грам капчица свободно време.. Мнооого е яко тук и съжалявам, че сме само за седмица.

Честит рожден ден на всички бебунчета, празнували в последните 2-3 дни Simple Smile

# 356
Добър вечер и от мен!

Момичета, много ви благодаря за пожеланията - Жужи, Марта, Мили, Зазка, Мариетка, Шени, Луси, Мушенце, Дидолинка, Зелена мама, Гери, Галя, Хера, Жени – голямо гуш и пожеланията да ви се връщат!

Днес празникът мина много добре – лежерно, без стрес. Бяхме на вилата, поръчах кетъринг (хапки), едната баба беше направила тортата, а другата ужасно вкусна питка. Бяхме само роднини, деца – само братовчедчетата, та и Мартина си имаше забавление. Времето беше разкошно и децата цял ден щуряха, а ние пихме и ядохме на теферич. Ники се държа много добре и и се забавляваше с подаръците си. Снимки ще покажа скоро, ако се намотам да ги сваля, кача и т.н.
Иначе Ники вече е доста по-добре, но както казах, вече не смея да казвам нищо. Утре сме на консултация, ще видим какво ще каже док.

Шени, прекрасни сте с Али на рождения ден, а тортата ти изглежда невероятно красива и вкусна, абсолютно не си личи, че някога се била разпаднала..
Виоленца, поканите са много хубави...
Ама хич не знам кога намирате време за таквиз работи (покани, виртуозни торти..) - аз все по тънката лайсна минавам и импровизирам, в таквиз подготовки и красоти хич ме няма

ДеСимонка, много сте красиви и двете, ама прекрасни!

Муше, когато на нас ни изписаха АБ в спешното, положението беше същото – 2-3 дни Т, сополи като из ведро и огнено червено гърло. Докторката там изписа АБ и каза, че такова червено гърло няма как да си мине само, само може да се влоши. Сега като го пийнете АБ и ще се оправите.

Буба, операцията, която предстои на Ники е за сваляне на тестисите, защото все още се намират в ингвиналния канал. Трябва да се свалят механично в торбичките. По принцип се чака до 1 годинка и ако не слязат сами, е добре да се оперират, защото всяко забавяне крие рискове за по-нататък, когато вече е голям.

Нанди, много ти благодаря за линковете за стаята. Не съм влизала в тази тема, която си линкнала и ще я прегледам по-подробно (отчетната тема е единствената, в която влизам, защото нямам никакво време да се ровя другаде). Аз съм се ориентирала към абсолютно същата конфигурация като това, което си показала, че ти харесва. И на мен много ми харесват тези, които са комбинация от високо легло, защото пространството отдолу може да се оползотвори и се пести място. Даже точно по същия начин искам стълбите да не са вертикални върху самото легло, а отстрани, под формата на чекмеджета, което е хем по-безопасно, хем печелиш още място да прибираш хилядите боклуци в детските стаи. Харесва ми това, което си линкнала, както и например това
http://img-01.mebeli-za-moia-dom.info:8181/1802/17963_big.jpg
или това
http://img-01.mebeli-za-moia-dom.info:8181/2245/3137_big.jpg
Само че проблемът ми е, че към момента това е подходящо само за Мартина, Ники е много малък за такова нещо, та неговият кът не знам точно как да изглежда. Ще го мисля.

# 357
Привет, момичета!
След някоко дни без интернет се завръщам в цивилизацията  Simple Smile
Искам да поздравя една от най -любимите ми принцеси - разкошната Аленита! Искам да й пожелая да е здрава, много щастлива и да носи голяма радост на мама и тати!!!!!!
Честит рожден ден и на сладкия Ники! Да е жив и здрав, палав и усмихнат!
Шени, тая торта....е една от най -красивите торти,които съм виждала!!!! Какво е това чудо! Направо ме разби!

Луска, някаква количка имаше модел Тиана ( не помня коя)  Wink ама я видях в последствие, иначе като нищо щях да я взема, въпреки че доколкото помня не отговаряше на моите изисквания за количка  Crazy
Деси _шиша, много често за детенцето на твоята приятелка и много се радвам, че нещата се развиват добре! Дано така да продължи! Дръж ни в течение  Praynig
Бързо оздравяване на Максито  Praynig

Жужи, честит юбилей! (на патерици) Желая ти да си много щастлива и обичана!
Много сладки рожденнички видях -Моника и Симона  Heart Eyes

За домакинските задължения -обичам да готвя  chef също много обичам да ми е подредено и за това чистя доста често,което ми отнема доста време ежедневно, та определено трябва да си преподредя приоритетите  и да свиквам,че вече няма да има порядък с мойта разбойничка  Grinning За гладенето, точно като Сима бях в началото като се роди Тияна, само вадех,което ми трябва и го поприглаждах  Grinning
Ние заминаваме в четвъртък сутринта за Санторини без малката  Confused За три нощувки. Не знам как ще мога да я оставя, от сега ми е мъчно....Как ли ще се чувства,ще й липсвам ли много   Confused Хем исках да си починем малко,ама сега ссе чудя дали не сбъркахме  ooooh!
Марте, килимчета има в Карфур, по мои проучвания май най -изгодни  Peace Матрак съм виждала в хиполенд, беше към 30 лв  Peace
Другите теми ги забравих...освен една де,която умишлено пропускам да коментирам  Sunglasses

# 358
Оле,

Малко се позатрих. То не бяха гости, не беше чудо... а достъпът до Интернет - крайно ограничен...

Така.... първо да поздравя рождениците, които пропуснах:

Честит 1ви рожден ден на двете морски серени - Симонка и Габи!

Честит 1ви рожден ден на двете приказни феи - ВИПчето и Алейна! Бъдете все така прекрасни и незабравими, усмихнати и пакостливи!

Честит 1ви рожден ден на борбеното Ники! Да остави болестите зад гърба си и скоро да хапва сладко - сладко!

Малко по диагонал ви четох... имаше интересни и не толкова интересни теми... ама ме мързи да ги коментирам...

Само да кажа, че на срещата в Южен миналата седмица Жени ме посъветва да оставя Дани на баба му да го залисва през нощта. И имаше ефект - вече 1 седмица не се кърмим през нощта. И имаме 3 нощти без събуждане (т.е. събужда се и сам се преспива след 4-5 размрънквания). Дано да продължи така...

Нямаше да пиша повече по темата,но не понасям когато някои хора не знаят кога да спрат(да ме прощава Елджуфиса,но тук хората претендират да са високо интелигентни,така че "казвам ти дъще,сещай се снахо" Mr. Green)

Аз... какво... къде...  newsm78 newsm78

# 359
Момичета, много ви благодаря за пожеланията - Жужи, Марта, Мили, Зазка, Мариетка, Шени, Луси, Мушенце, Дидолинка, Зелена мама, Гери, Галя, Хера, Жени

Не виждам моето име  Confused
Както и да е..
Радвам се, че сте изкрали хубаво, пожелавам също и лека операция, защото макар и рутинна си е операция и знам колко притеснена ще бъдеш като майка.

Аз забравих да се отчета- Рафаел на една година е 10 кг и 75 см. Габи на същата възраст беше с няколко см повече и с около 1.500 гр по-тежък. Колко са различни децата....

В крайна сметка след много перипетии нашата торта дойде днес. Тя е само за деня, за малка компания и самата тя е много малка. Тази вечер ще я украсявам.
За неделя се очртава доста голямо парти, та ще видим каква торта ще мисля  Crazy

Завиждам на всички, които са тръгнали по почивки  Crossing Arms

P.S. Toва е нашата торта  http://products.berries.com/cakes/White--Chocolate-Mousse-and-ot … rackingpgroup=sbc

Отделно има 13$ доставка.

Не би било много ако тортата не беше 6 инча в диаметър (или 15.24 см). Това е по-малко от една педя  Laughing

Сега се захващам да украсявам. Имам бойната задача да превърна тази скучна торта в прекрасна, весела, детска торта, стискайте палци.   Hug

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 02:14 от БУБА

Общи условия

Активация на акаунт