Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 887
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Простете , че  ще пропусна празнуващите, но нямам сили да чета - такъв зловещ вирус не ме беше тръшкал от....май никога. От днес и Фифо киха, очаквам от утре да е с хрема. Нито ми е празнично, нито ми е пролетно.   Cry Sad Tired Съжалявам, че ви натоварвам, но просто ми е адски мъчно за детенцето ми, баш пък на рождени му ден да е болен.  Cry Sad Tired

# 361
Момичета, направо ме накарахте да се червя. Благодаря за хубавите думи за тортата. Всъщност, аз си мислех, че не съм се справила основно заради това, че е ниска(харесвам високи торти). Още веднъж ви благодаря. Идеята на тортата беше, че Али е нашето малко цвете(нарочила съм я за слънчогледа по средата  Crazy), семейството ни - градината. Дизайнът и разпределението на цветята са мои, идеята за оградата от шоколад е взета от нета.
Днешната обаче май няма да се получи толкова добре, не умерих големината на целуфчените блатове и не се получи равномерно висока и равна...ще ядат грозна торта гостите Mr. Green
Бубе-успех с украсяването, сигурна съм, че ще се получи Hug
Жени - весело изкарване в Сандански, да хванете тен  да си починете Hug
Хоуп - дано да му се размине на Фифо до рождения ден  Praynig (винаги има такъв шанс), или поне да не го кара много тежко този гаден вирус, а на теб бързо оздравяване Hug
И не на последно място - Честит рожден ден, Рафаел  newsm59 newsm59 newsm59 Пожелавам ти растеш здрав, усмихнат, да вървиш само напред и винаги нагоре и да позволяваш на майка си да си поема въздух отвреме навреме Hug
Честит рожден ден и на мацките ни - Гергана и Габриела - да за здрави и засмяни  ura!

# 362
Здравейте, момичета  Simple Smile Почерпете се за мое здраве, имам юбилей днес  Simple Smile

Честит рожден ден и на днешните ни рожденници - Гергана на Mary Lu, Рафаел на БУБА, Габриела на viki23@, Зоя на benitta    newsm59 newsm59 newsm59

# 363
ДНЕС НАШЕТО МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ СТАВА НА 1 ГОДИНКА  newsm38

# 364
  • София
Честит първи рожден ден на сладкия Рафаелчо! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати! nbirthday  bigdance2 newsm38 Two Hearts newsm81 baloni

Честит  първи рожден ден и на Гери и Габи!Растете здрави и усмихнати принцеси! newsm51 bdbaloni newsm38 txtloves newsm18

Честит юбилей на Дени!Пожелавам ти много здраве, хубави моменти за душата, усмивката да не слиза от лицето ти, а обичта да гори в сърцето ти!

Поли: Благодаря ти мила, че ми отговори на въпросите! Peace Hug
Бубка: Сигурна съм, че на този хубав ден ще се справиш чудесно с всички начинания и тортата ще стане прекрасна!  love001
Хоупи: Знам, че е трудно, но моля те, опитай се да мислиш позитивно- това може да помогне на сладкото ти момченце най-много от всичко да не се разболява! Аз, лично ще му стискам палци от сърце да е здравичък и усмихнат на празника! Praynig Hug
Муше: Как е Макси? И вас ви мисля-дано вече да сте по-добре! Praynig Peace Hug
Жени, Поли: Завид, завид за почивките ви!Пожелавам ви да изкарате чудесно и да се върнете отпочинали и усмихнати! bowuu
Сима: Чакаме снимки от вашия празник bowuu Радвам се, че сте изкарали добре-то всичко беше на ваша страна, на чело с времето Peace Hug
Лусинда: Вчера си написала най-краткия пост в историата си, направо съм разочарована Mr. Green Сутрин, като влеза тук, първо чакам разбор от теб на нещата и така се ориентирам кой, какво и защо hahaha bowuu Шегувам се-просто обичам да чета твои постове! Peace Hug
П.с Честит имен ден на Боримечето! Расти здраво и усмихното хубаво дете!

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 09:36 от jenajena

# 365
  • Сливен

Честит имен ден на Борис на мама Хера! Да е здравичък, много послушен и все така очарователен! smile3525

Честита последна месечинка и честит имен ден на Борис на мама Myst! Да е здравичък и много щастлив!  smile3525

Честит юбилей на Дени! Бъди здрава, много обичана и уважавана!   bouquet

# 366
Момичета, много ви благодаря за пожеланията - Жужи, Марта, Мили, Зазка, Мариетка, Шени, Луси, Мушенце, Дидолинка, Зелена мама, Гери, Галя, Хера, Жени

Не виждам моето име  Confused
Както и да е..

Ох, Бубе, естествено, че не е както и да е - доста е тъпо, да благодариш поименно и да пропуснеш някой  Embarassed. А на всичкото отгоре пожеланието ти е страхотно и си го спомням много добре. Ако ти кажа, че сутринта, още преди да ти видя поста, се върнах да видя дали не съм пропуснала да спомена някой, защото вчера го писах много изморена и ето – пропуснала съм теб и Мист, за което се извинявам.

За това сега за теб специално гуш  Hug с красиви пролетни цветя , както и

Честит рожден ден на Рафаелянчо! Да е много много здрав и безгрижен и да порасне едно любопитно, самоуверено човече с много късмет! Да си изкарате страхотно, с хубаво време и много подаръци!

Благодаря и на Поли и Джуф, както и на Петинка! Дано отново не съм пропуснала някой!
Много ви благодаря на всички, момичета, прегръщам ви всички!

Хоуп, това с болестите е ужасно и те разбирам много добре! Но за съжаление се случва на всички, опитай се да не се товариш излишно. Просто гледайте бързо да се оправяте и до рождения ден да сте по-добре.

# 367
Добро утро момичета! Днес съм се наспала и доволна.....

Максито се подобрява. Снощи не е вдигал Т, имаше само едно прореваване...... само кашляне и въртене. Наспа се и детенцето (и още спи!). Не знам дали АБ е подействал, но нещата са се стопирали, което много ме радва. Дано да е съвсем здрав за РД.

Хоупи, разбирам те Sad за липсата на настроение, като гледаш как и Фифо се разболява Sad но ако е ворус, няма как да го предпазиш и спреш Sad На доктор ходихте ли?

Момичета, благодаря ви  Hug

Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес - Рафаели, Гери, Габи и Зоя! Да сте живи и здрави и много много щастливи!

Честит Имен Ден на Боримечето! Много здраве сладко малко момче!

# 368
  • Варна
Здравейте от мен!

Най-накрая сме на варненска земя и имам свестен интернет. Последните дни хич не бях чела и писала, че не стига, че в Разград бях с бавен нет, ами и по някаква причина точно БГ Мама в 50% от случаите въобще не се отваряше.

Тази сутрин обаче кук-нах в 5 /да ме пита човек за чий Mr. Green/ и успях да ви изчета.

Честит рожден ден на всички рожденици от последните дни, които съм пропуснала!

Честит днешен рожден ден на Рафаел на Буба и Габриела на Вики!

Бубе, прочетох ти стихотворението тази сутрин и му дръпнах един рев. Последните дни ми е много "ревливо", сещам се за трепетите ни от преди една година, сещам се каква малка мишка беше Валентин и колко е пораснал сега и си поревавам, хем се радвам, че расте, хем ми е мъчно, че вече не е бебе Cry.

Гледам тук голям екшън се оформил преди дни. Моето дете пък може би е най-назад във всичко от МАЙ-четата: обърна се от гръб по корем чак на 6 месеца, седна стабилно на 8, започна да прави нещо подобно на пълзене чак на 10 месеца, едва на 11.5 месеца пропълзя като хората на 4 крака, а не по корем и едва на 11 месеца започна да се изправя. Още не ходи и мисля, че ще минат поне още 1-2 месеца, преди да проходи. Май сме по-по-най в късно двигателно развитие Laughing. И колкото и да знам, че пак си се развива в нормите, не веднъж съм си мислела - "Как пък в едно нещо не е първи" ooooh!. Знам, че не е правилно, но е неизбежно сравнението понякога. За сметка на това пък мога да се похваля, че не ми е създавал никакви грижи - не е боледувал сериозно досега /да чукна на дърво/, още на 1.5 месеца спря да се буди нощем, рано се научи да заспива сам, почти не плаче, даже напротив - цял ден се смее, заиграва си се сам - дето казва една позната - такива деца като него човек може и 5 да отгледа. Но какъвто и да е - за мен винаги ще е най-специалния, най-хубавия, най-добрия и всичко най и знам, че за всяка майка е така и няма нужда да се караме за такива неща.

По темата за гладенето - не гладя от мнооого време /май като беше на 3 месеца Валентин спрях/, това ми е най-омразната домакинска работа и гладя само дрешките за излизане, домашните дрехи и спално бельо не гладя.

За мерките - другата седмица ще ходим при педиатъра, но мисля, че вече е утроил теглото си - на 10.5 месеца беше 8.800, за месец и половина сигурно е станал поне 9 кг и нещо. Роди се 3.100. Сантиметрите още миналия месец ги беше стигнал.

Да се похваля с нещичко за нас: От 2-3 седмици захранвам с млечни продукти и нямаме никакви алергични реакции, пу-пу! Явно сме израстнали алергията към кравето мляко и вече ще мога да запиша малкия на кухня, че много зор започна да ми идва ежедневното готвене.

За РД съм до никъде, а имам точно 1 седмица ooooh!. Ама вчера се върнахме във Варна и днес се заемам с организацията. В крайна сметка ще поканим в нас гостите на датата /познати с малки дечица/, а събота същата седмица ще направим празненство с роднините. Няма да имам време собственоръчно да правя украси, покани и т.н., но тези дни ще накупя каквото трябва от Джъмбо. Тортата още се двоумя дали да я правя или да я поръчвам /а нямам никакво време ooooh!/. Ако я направя - ще знам какво има вътре и ще е по-вкусна /колкото и нескромно да звучи/, но пък ще е грозна, защото хич не ме бива с украсяването, а с фондани и марципани пък въобще не съм работила. Накрая сигурно ще се спра на вариант готова торта + домашна, готовата за снимки, пък домашната за ядене Crazy.

Марте, на въпросите ти:

1. Сглобяеми килимчета има в Джъмбо и Хиполенд. По спомен май струваха 15-16 лв., ама не се сещам колко голямо ставаше килимчето.
2. Матрак за сглобяема кошара: има на Чиполино едни, които се сгъват на 3. Мисля, че са 30-40 лв.

Стискам палци Максито да е тип-топ за рождения си ден!

От мен толкова засега.

# 369
Добро утро, мами!  Hug

Честит първи рожден ден на

на нашето презокеанско приятелче Рафаел на мама Буба,

моето малко адашче Гергана на мама Мери Лу,

Габриела на мама Вики,

Зоя на мама Бенита!

Да сте здрави, да сте послушни, много обичани и весели дечица! Пожелавам ви едно страхотно детство изпълнено с безброй игри!

За вас мили майчици, Честит Празник и на вас!

Честит Имен Ден на Борис на мама Хера!
Да му е живо и здраво името и да го носи с много късмет!

на мама Дени! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 370
Много ми е хубаво като започвам с честитки, затова направо:
Първо на патерици, но по-добре късно, отколкото никога:
Честит рожден ден на Ники smile3525!

Честит рожден ден на Габриела newsm51, Гергана newsm51 и Рафаел smile3525!

Честит рожден ден на мама Деннии newsm51!

Шени тортата е прекрасна smile3501.
Виоленза поканите са страхотни smile3501.

Момичета благодаря за пожеланията за оздравяването на малкото зверче  bouquet.  С толкова положителна енергия, апетитът му се завърна с бясна сила. Пак започнах да се чудя как ще го изхранвам малкото лакомниче. Остана ни в наследство мръщенето на моменти, но се справям много успешно с него. Остана си и пиенето на литър вода на ден. На мама жабчето Laughing

Луси не съм водила Дани на фризьор все още. Прическата сега е резултата от подстригването с машинката преди време. Иначе имам страхотна фризьорка за него. Хигиената в салона е 10 от 10 възможни точки. Тя се справя чудесно с малките клиенти. Има само един малък недостатък. Прекалено много се старае, което удължава много времетраенето на процедурата. А не знам колко минути бих успяла да удържа звяра да стои мирно. Предполагам, че следващия път пак ще действаме вкъщи с машинката, но този път ще намеря първо приставката, защото не искам да е чак 0 номер.

В понеделник направихме прословутият прощъпулник, дето му се каня от толкова време. Дойдоха ни на гости 2 приятелки с 3 деца и се получи много приятна веселба. Децата много се забавляваха. А ние си похапнахме тортичка и питка. Дани хвана портфейла с паричките и изобщо не отрази останалите шарени и лъскави неща, които му бях оставила на дивана.

Специални благодарности реализацията на тортичката ми за Нанди  bouquet и А_вал  bouquet

За страха от вървенето, което е споменала Гери и при нас се получи. Когато почна да се пуска сам, Дани беше много смел, но явно след паданията, които нямаше как да не последват, се поуплаши и сега стиска много здраво подаденото му пръстче. Пуска се само когато се залиса в игра и около него задължително има поне двама човека, между които да се движи.

Вчера най-после купихме триколката, която ще е подарък за Дани от баба му за РДто. След поредния спор, ММ се съгласи да е тази, която аз бях харесала. Ми не съм виновна аз, че никъде в града нямаше наличност на тази, която той искаше Whistling. В кутията имаше схема, гаечен ключ и шестограм, взех и една отвертка и реших да се правя на майсторче, защото нямах търпение да я сглобим, а ММ беше отишъл да помага на един приятел. Дядо му на Дани през цялото време мърмореше около мен, че това не било женска работа и да го оставя той да я сглоби. Ами оставих го да среже етикета само и той зверски одра кормилото #Cussing out. Е няма такъв некадърник, все бърза и всичката му работа е о*рана (извинявам се за думата, ама много ме хвана яд). Нямаше много смисъл, ама отнесе леко панаирче.

И накрая много целувки за Макси, Ники, Фифо, Андреа, Симонка  love001 Да оздравяват бързо Praynig

ПП Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Голяма активност, браво! Видях само, че Боримече има имен ден. Да ежив и здрав!. Айде връщам се пак да чета.

# 371
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛФИ!БЪДИ ЖИВО И ЗДРАВО МИЛО ДЕТЕ,БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВ И МНОГО ИГРИВ!

Бубе
,честит празник на цялото ви семейство,скъпа моя! Hug Предполагам,че си се справила пИрфектно с всичко както винаги!Тортата изглежда мнооого вкусна Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТРИТЕ ГРАЦИИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА ДЕНИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНЕНА С ХУБАВИ ЕМОЦИИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОРИМЕР!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК!

П.П.Марте Hug
П.П.П.Бързо оздравяване на всички болни Praynig

# 372
Момичета, засрамихте ме  Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря на всяка една, която е отправила поздрави за рождения ден на скъпата ми дъщеря!!! Много сте мили и ви целувам много!!! Знам, че не се вясвам (както Буба съвсем правилно отбеляза), но искам да съм пълноценна в комуникацията...за съжаление покрай работата, домашните задължение и най-вече Вики, не успявам да наваксвам и затова прецених, че не е редно просто да минавам и да изсипвам някакво инфо за нас, без изобщо да отбележа какво се случва около вас! За мен лично е проява на егоизъм, а аз не мисля, че съм такъв човек!

Ще използвам момента да поздравя и днешните рожденици - Рафи, Габи, Зоя, Гери, бъдете много здрави и щастливи , мили дечица!!! Радвайте се на любовта на околните и имайте едно прекрасно, щастливо детство!!!
  newsm59  bigdance2 Tada

# 373
Честит Рожден Ден на Рафаел,Габриела,Зоя и Гергана!!!Бъдете много здрави и щастливи,мили дечица!!!
Честит Рожден Ден,Дени!!!Много щастие и любов ти пожелавам!!!!
Честит Имен Ден на,Боримече!!!Живо и здраво да му бъде името!!!
  Муше,радвам се,че Макси се подобрява-ще бъде пушка за празника да знаеш  bouquet
 Хоупи-ние се бяхме натръшкали и трите мадами у нас.Положението не е розово,но ще мине.Дано да е бързо Hug

# 374

Честит първи рожден ден на Ралфи! Пожелавам най-красивото детство, най-всеотдайните приятели и най-големите успехи в живота!!!

За мама Буба

Честит първи рожден ден на Габриела, Гери и Зоя! Да пораснат много умни и мили дами!

За техните мами

Честита 11та месечинка на Борис!!! Да е много весел и щастлив!!!

Честит рожден ден на Дени!!! Да си много обичана и уважавана!!!

Честит имен ден на Боримече!!! Да е много весел, умен и все така чаровен!!!

Честито на всички именници!!!

Общи условия

Активация на акаунт