Съжалявам, че ви натоварвам, но просто ми е адски мъчно за детенцето ми, баш пък на рождени му ден да е болен.
Съжалявам, че ви натоварвам, но просто ми е адски мъчно за детенцето ми, баш пък на рождени му ден да е болен.
), семейството ни - градината. Дизайнът и разпределението на цветята са мои, идеята за оградата от шоколад е взета от нета.

(винаги има такъв шанс), или поне да не го кара много тежко този гаден вирус, а на теб бързо оздравяване 
Пожелавам ти растеш здрав, усмихнат, да вървиш само напред и винаги нагоре и да позволяваш на майка си да си поема въздух отвреме навреме 
!

Радвам се, че сте изкарали добре-то всичко беше на ваша страна, на чело с времето

Шегувам се-просто обичам да чета твои постове!

с красиви пролетни цветя
, както и
за липсата на настроение, като гледаш как и Фифо се разболява
но ако е ворус, няма как да го предпазиш и спреш
На доктор ходихте ли?
.
. Знам, че не е правилно, но е неизбежно сравнението понякога. За сметка на това пък мога да се похваля, че не ми е създавал никакви грижи - не е боледувал сериозно досега /да чукна на дърво/, още на 1.5 месеца спря да се буди нощем, рано се научи да заспива сам, почти не плаче, даже напротив - цял ден се смее, заиграва си се сам - дето казва една позната - такива деца като него човек може и 5 да отгледа. Но какъвто и да е - за мен винаги ще е най-специалния, най-хубавия, най-добрия и всичко най и знам, че за всяка майка е така и няма нужда да се караме за такива неща.
. Ама вчера се върнахме във Варна и днес се заемам с организацията. В крайна сметка ще поканим в нас гостите на датата /познати с малки дечица/, а събота същата седмица ще направим празненство с роднините. Няма да имам време собственоръчно да правя украси, покани и т.н., но тези дни ще накупя каквото трябва от Джъмбо. Тортата още се двоумя дали да я правя или да я поръчвам /а нямам никакво време
/. Ако я направя - ще знам какво има вътре и ще е по-вкусна /колкото и нескромно да звучи/, но пък ще е грозна, защото хич не ме бива с украсяването, а с фондани и марципани пък въобще не съм работила. Накрая сигурно ще се спра на вариант готова торта + домашна, готовата за снимки, пък домашната за ядене
.

на мама Дени! Да си жива и здрава и много щастлива! 
!
, Гергана
и Рафаел
!
!
.
.
. С толкова положителна енергия, апетитът му се завърна с бясна сила. Пак започнах да се чудя как ще го изхранвам малкото лакомниче. Остана ни в наследство мръщенето на моменти, но се справям много успешно с него. Остана си и пиенето на литър вода на ден. На мама жабчето
и А_вал 
. В кутията имаше схема, гаечен ключ и шестограм, взех и една отвертка и реших да се правя на майсторче, защото нямах търпение да я сглобим, а ММ беше отишъл да помага на един приятел. Дядо му на Дани през цялото време мърмореше около мен, че това не било женска работа и да го оставя той да я сглоби. Ами оставих го да среже етикета само и той зверски одра кормилото
. Е няма такъв некадърник, все бърза и всичката му работа е о*рана (извинявам се за думата, ама много ме хвана яд). Нямаше много смисъл, ама отнесе леко панаирче.
Да оздравяват бързо 
Предполагам,че си се справила пИрфектно с всичко както винаги!Тортата изглежда мнооого вкусна