Набързо...
ЧРД на НИКИ на Сима! Прекрасен ден, изпълнен с много емоции, подаръци и веселба им пожалавам! А на Ники пожелания за здраве, добър апетит, късмет и щастливи детски игри

Муше, стискам палци Макси да е напълно здрав за РД! Дори и да не е, имай предвид, че ако започнеш лечение сега, ще има достатъчно време да е добре, пък дори и да накашля малко или да има други остатъчни симптоми до РД! Не веднъж Габ е посрещал РД на антибиотик...Важното е ако е било вирус в началото да е овладян и да не е заразен за останалите дечица!
Шенка, как направи тази торта?! Та тя е напълно професионална?! Направо съм в шок какви неща творите!!! Невероятни!
кажи детайлите ти ли ги прави и дизайнът твой ли е или гледа от някъде, просто е невероятно, аз такова нещо не мога да измисля!

Виоленза, поканите са веднъж!
Колко на брой си направила?За нас- Тортата, която поръчахме от сайт с много висока репутация и ужасно високи цени не дойде!
Поради някаква си причина, която, разбира се мен слабо ме вълнува не са я дали на куриерите и аз днес няма да я получа за да я украсявам 
С много разправии по телефона се договорихме за доставка утре рано сутринта, но с това дете не знам дали ще имам време да я правя на самия ден!
Стискайте палци за добра развръзка, че много съм им набрала на тия кретени!

! Дано опазите малкия Фифо!!! 
); и 2. Судо крем! Уникален е!!! Така излекувахме въпросния обрив - преди него пробвах какво ли не, но без резултат. Сега само леко да се зачерви, само я намазвам 1 път и изчезва! Дано отмине по-скоро!
Хубав купон и утре ви желая!

, съответно изпратих майка ми да се поразходят, като тръгнаха те, детето взе да яде и всичко си изяде
А аз следобеда, вместо да си почина, докато баба и бебе спят, аз прах количка... Дано да изсъхне до утре 

Ако е така, извинявам се!!!
А тортата е страхотна!!! Конкуренция си на майстори - сладкари, така да знаеш!!! Браво!!!!!!

Да вземеш да ги
Утре повече, всичко изчетох от последните дни, ама нямам грам капчица свободно време.. Мнооого е яко тук и съжалявам, че сме само за седмица.
също много обичам да ми е подредено и за това чистя доста често,което ми отнема доста време ежедневно, та определено трябва да си преподредя приоритетите и да свиквам,че вече няма да има порядък с мойта разбойничка
Матрак съм виждала в хиполенд, беше към 30 лв