Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Влизам набързо да

Честитя 1-вия РОЖДЕН ДЕН на малките мишлета МАКСИ, НИЯ и АНДРЕА! Нека бъдат много здрави и да растат щастливи!

Марте, благодаря, че ми показа стаята на Кики. Много е хубаво да могат да си имат децата отделни стаи, но при нас ще трябва да делят една, така че ще мисля как ще я разделим/подредим

Спасдиди, и майка ми има Хашимото. Съответно, когато й го откриха ни накараха всичките и 3 дъщери да си направим изследвания. Оказа се, че най-малката ми сестра (сега е на 16 г) също има някакви проблеми с щитовидната жлеза. Последно когато си изследвах хормоните (сега след раждането) бяха добре, но ми казаха, че трябва често да ги следя.

Петинка, сега не ползвам микровълнова, защото имам от тези бебешките нагреватели за шишета и бурканчета, но навремето на Мартина всичко топлих в микровълновата - вода, храна, мляко.

Някой да се похвали с прием в ясла? Даная, какво стана при вас?

Наште снимки от РД още не съм ги взела естествено, но ето три лошокачествени снимки от телефона ми

http://www.prikachi.com/images/161/4731161e.jpg - рожденик, свеж преди партито
http://www.prikachi.com/images/162/4731162X.jpg - пак той
(относно ленената риза и шапката - все пак вече на 1 г., трябва да е джентълмен)
http://www.prikachi.com/images/163/4731163M.jpg - кака на рожденик, много уморена след партито

# 481
Ох Сумаа,к'ъв хубав рожденник,и каката е много хубава,въпреки,че е уморена.
За Яслата виж предишния ми пост,точно преди теб.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 23:06 от danaq_lv

# 482
Здравейте, момичета!!!
Поздрави от нощен Бургас!!! Пристигнахме към 19 часа. Пътуването мина доста добре - със съвсем малко мрънкане. Чувствам се много добре - моля се да си изкарам добре тук и да успея да се разнообразя и да си почина!
Утре ще се отчета по-подробно! Лека!!!!  lovekiss

# 483
Ох, Даная, точно публикувах и видях, че си писала. И точно да отговоря и спря тока - за 40 мин!! Кой век сме, бе?
Както и да е.... Ами честито, ама не съвсем! Много тъпо се е получило.... Ама ти на мъжете защо им вярваш, особено що се отнася до ВАЖНИТЕ детайли по организационни въпроси. От едната страна на булеварда, от другата.... те ти ся Горна Баня!
Нищо, дано се случи чудо тогава на второ класиране!

Мариетка, да си изкараш много хубаво в Бургас, да си починеш и да се поглезиш!

# 484
Момичета, благодаря за подкрепата и стиснатите палци за нашите женски, ХашиСМОТАНИ заболявания. Другият път ще ви разкажа по-подробно, че сега за друго влизам.

Ирка, днес имаше имен ден и аз с малко закъснение искам да ви почерпя за нейно здраве. Ми по-голяма не можах да опека  hahaha   party023

Затова пък ви показвам снимка от днес - http://may2011.snimka.bg/baby/nashite-rodeni-bebenca.589592.27118874 Тортата я изместих, че ИринДа все в нея гледаше!
И снимка от вчера - http://may2011.snimka.bg/baby/nashite-rodeni-bebenca.589592.27118882 Младата дама ИринДа, миг преди да си бръкне в носа  hahaha
И от оня ден  Wink - http://may2011.snimka.bg/baby/nashite-rodeni-bebenca.589592.27118844 - овации за първите топло-летни дни  Wink

Гери, Лечето мерси за пожеланията.  Hug Много мило, че сте се сетили. Тоя имен ден е някак непопулярен и много малко хора го знаят. Включително и аз го разбрах миналата година, докато гледах дали мога да родя спонтанно и естествено на някой голям празник!  Joy

Сима или Сума, ха-хах ... как ти се четеше ника, момиче  Wink, Жентълменът с шапката, това онзи същият Нико от парка ли е, бе? Да не ви я ядосал нещо и да сте го подменили? Не мога да го пазная - ще го изям целия. Страхотен, малък мъж - много е сладък. Явно ще се метне на кака си.
А Мартина и уморена изглежда все така красива! И толкова романтична с тези кошнички в ръцете, с тези красиви очи и коса. Само една черно-бяла, полуразрушена стена, ако има зад нея - и става готова картичка!

danaq_lv, значи се уредихте в Горна Баня, а? Имай предвид, че не е толкова далеч и ако градината е хубава - не я подценявай, по-добра ще е от частна.
Дъщеря ми беше в частна ДГ, а Ясен е в държавна - по-доволна съм в пъти от държавната. За парите да не говорим.  ooooh!  Ако имаш шанс в държавна, по-добре ппътувайте, отколкото да се хабите за прехвалена частна. Сума ти народ пътува доста далеч до работа, училища, градини. Помислете с мъжа ти, преди да сте се отказали.

Лусиндааа, добре се е заклещил Венцулини - ти що бързаш да го изтегляш.  Naughty Можеше да постои там до сутринта, че и до обяд - да моА си изпиеш кафето на спокойствие.  hahaha СЯ няма се оплакваш - сама си си го придърпала.  Mr. Green
Стискам ти палци за цялата медицинска седмица, момиче!  Hug
А иначе сериозно - препрочетох го точно тоя абзац от поста ти 3-4 пъти - е умрях от смях!

Марте, тия зъби се вадят само лекинко ли като се зклатят, или яко като се затресат, че много зловещо и болезнено ми се вижда, ако трябва да се вадят твърде рано зъбките.

Айде да ви подсетя да стискате всички палци на зет ми, че да е здрав за рождения си ден - като се целуват с ИреЦа, да не я зарази нещо! ХоупкооооооHug  Hug  Hug всичките прегръдки са за него - да не отмъкнеш някоя  Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, МАКСИ И АНДРЕА!!! Да са живи и здрави, палави и игриви, а очичките им все да са щастливи!!!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 01:36 от spasdidi

# 485

Момичетаааа  newsm45

Днес нямам нет цял ден (+ вчера само за малко потръгна). Опитвам от сутринта да отворя страницата и не зарежда дори когато виждам, че уж има нет  newsm45

Пропуснах рождените дни на скъпи за мен майски бебета и празника за техните майки.
Простоооо нямам думи.

Ако и сега не успея да публикувам, не знам  Confused

Искам най-искрено да отбележа празника на Ния и нейната майчица, които са ми така близко до сърцето! Искам да им пожелая- и на двете (!) никакви болести и несгоди от тук нататък. Искам да влизат и да споделят все хубави новини около себе си, да са обичани и сияещи от щастие! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО! (на ужасна патерица!!!!!!)

Искам да помоля за извинение за закъснелите честитки и Макси и мама Муше  Hug
Днешните рожденковци са щастливци, че първия им РД се падна в събота и ще си празнуват на деня! Макси и Муше, пожелавам ви най-прекрасната ии искрена връзка майка- син, която може да се изгради! Пожелавам на Макси здраве и нека всичките му детски дни бъдат като един безкраен празник! Муше, наздраве  Hug

Днес празнуват и две красиви дами- Андреа и Краси- те не влизат тук май отдавна (за съжаление), но са Варненски момичета, които познавам лично и искам да честитя празника и на тях! ЧРД Андреа, бъди здрава и щастлива, и бъди най-големия повод за гордост на своите родители!

Съжалявам, че не мога да се включа адекатно по всички останали теми, надявам се тези дни проблемът да се отстрани  Rolling Eyes

# 486
Да бе, защо  Краси на Андрея не влиза вече ?  newsm78

Честито и тук на прекрасните ни Ния , Макси и Андрея!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 487
По темата за яслите, аз съм от Горна баня, там градината е страхотна, правен е ремонт скоро. Даная, нямам представа колко ви е далече.
Ние сме приети във вилна зона Бистрица. Там има самостоятелна ясла. Ние сме в Герман. За район Паначрево има 18 свободни места, като само за Бистрица бяха 16. Не съм особено щастлива, защото са ни над 10 км. Но нямахме реални шансове другаде, не получавахме повече от 8 точки. И догодина пак ще трябва да се борим със системата.
Аз имам ларингит, който нещо не се оправя.
Гоголино днес има имен ден! Да ни е жив и здрав!
Честит имен ден на Гери и на всички, които празнуват днес!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 09:40 от *milly*

# 488
Честит Имен Ден на Гоголино-да е здрав и много,много щастлив
  Честит Имен Ден на мама Гери-мила моя,бъди все така всеотдайна,добра,разбираща и прекрасна
  Честит Имен Ден и на прекрасната ИринДа-на патерички Embarassed
Лусинде-дано не е сериозно това с В. Praynig.Много се смях със заклещването Joy
  Успех на всички с яслите-дано запишете дечицата,където ви е най-удобно.
 Хохихо Hug
 Сума-много хубави дечица  bouquet

# 489
  • гр. София
Да се включа и аз в темата за яслите. И ние сме приети на ясла от септември. Нашата е 21 до пазара Иван Вазов. Някой чувал ли е отзиви за нея ?

# 490

По същият начин е със спането - една вечер спи цяла вечер непробудно почти,на другата - още към 1 е готов за нашествие на моето легло Twisted Evil

И да не съм те чула повече да се оплакваш! Аз откога си мечтая за една такава нощ ама нъцки...
Колко са ви левкоцитите?

П.П. Новата прическа на В. е скандална  Mr. Green

аааа,да ги нямаме такива Crossing Armsмисля,че искате да ни изместите от първото място,но е рано още Naughty  трета вечер ми се буди,реве и иска в моето легло Mr. Green в редките случаи когато спи сам,аз се събуждам по 100 пъти,щото то навик вече бе ooooh! с две думи - не съм спала като хората още от както забременях - дет се вика има-няма 2 години  Crazy Whistling ooooh! Tired

леле,Десимонке,що скандална бе newsm78 да не ме прибЕрат сЯ отнякъде Crazy

Мартенце,много ти благодаря за инфото Hug Аз живот и здраве може би ще се възползвам от тази процедура,защото първата по обясними причини я пропуснахме Mr. Green Всъщност се оказа,че начините са няколко,но май само този ще ми е по възможностите Thinking

Прекрасна постъпка на Хохихо!И с една молба - да ни показва по-често прекрасната ви адашка Wink Wink

Даная,стига де,ти направо ме застреля ooooh! Абе кажи им "мъже" и не ги обиждай повече Mr. Green Дано намерите разрешение на "проблема" Praynig Hug

Мариетке,поздрави на Бургас от мен Wink Hug Пожелавам весело и СПОКОЙНО изкарване Hug

Сума,прекрасен жентълмен и маНдама Heart Eyes

Алееекс,благодаря ти за снимковия маТриал Hug Напълни ми деня  Heart Eyes Все по-Убава става и все повече прилича на мама Heart Eyes
Ех,тези имени дни...как ги знаете всичките,следите... ooooh! Макар и на патерици пожелавам на Мириндичка да ти е жива и здрава и все така красива! Hug
А относно ваденето на зъбчето - казват,че е по-добре да се извърши манипулацията преди да се е заклатил яко,защото когато се разклати много,не знам си кви работи се прекъсвали и не било толкова удачно Peace (айде Марте,помагай Wink)

Зу,Гери,Марте,Галке,Алекс  Hug Hug Hug

Иначе викате посмяхте се на мой гръб Laughing Един ден дали и аз ще стоя някъде на някой красив морски бряг,ще си пия коктейлчето,ще си пуша цигарката и ще си спомням с усмивка на уста точно тези моменти....леле,размечтах се,а пък май ми идва ранко още Wink

А сега да поздравя няколко любими мои момичета:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРИ,МИС МОНК,ГАЛКА,МИСТ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,СКЪПИ ДАМИ!МНОГО ЩАСТЛИВИ,ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ СЪЩЕСТВА! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОГОЛИНО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МАЛКО ПО-ПОСЛУШЕН И ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛЕН!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА НОВА МАМА,ГЕРГАНА НА МЕРИ ЛУ,ГЕРГАНА НА ДЕНИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ХУБАВИТЕ СИ ИМЕНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ИМЕНИЦИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!

П.П.Скучно ми е,що ли  newsm78 Mr. Green

# 491
Такаааа-понеже когато писах първия си пост Ралюндера се опитваше да ми оскубе косата,та нямах време да проверя кой празнува днес Mr. Green
 И сега оставена намира от зверчето,което доволно хрупа морков в количката Mr. Green давам по същество: Mr. Green
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИС МОНК,ГАЛКА,МИСТ и на сладките ГЕОРГИ НА НОВА МАМА,ГЕРГАНА НА МЕРИ ЛУ,ГЕРГАНА НА ДЕНИ
Да бъдат здрави,много щастливи и обградени само с любов
 Мъжът на Хера не беше ли военен newsm78Честит му празник  bouquet
  Лус-ако ти е скучно ела у нас бе-ММ и каката ще гледат децата, а пък ние...... cheers Wine Glass blahblah 15 15 15 15 hahaha

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 12:47 от зу

# 492
По темата за яслите, аз съм от Горна баня, там градината е страхотна, правен е ремонт скоро. Даная, нямам представа колко ви е далече.
Ние сме приети във вилна зона Бистрица. Там има самостоятелна ясла. Ние сме в Герман. За район Паначрево има 18 свободни места, като само за Бистрица бяха 16. Не съм особено щастлива, защото са ни над 10 км. Но нямахме реални шансове другаде, не получавахме повече от 8 точки. И догодина пак ще трябва да се борим със системата.
Аз имам ларингит, който нещо не се оправя.
Гоголино днес има имен ден! Да ни е жив и здрав!
Честит имен ден на Гери и на всички, които празнуват днес!
Ха честита ясла тогава:) и за genisi също.
Да е далече,колко да е далече-ние живеем с Лагера,срещу бившия хотел Славия,сега Форум.ММ работи около Скай Сити, а аз...аз съм на Ботевградско шосе зад караулката. Сложно става с прибирането,все някък ще я караме,мислех си за жена,която да я прибира,ми то къв градски транспорт има в Горна Баня,хайде сподели щом си от там.А като си помисля,че сме ви взели мястото евентуално,да му се незнае и късмета.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЙКИ,БАЩИ И ДЕЧИЦА!!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВОЕННИТЕ!

Луси благодаря за поздрава,ама аз празнувм на 10.03,въпреки,че много хора ми честитят днес:)

# 493
А сега да поздравя няколко любими мои момичета:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРИ,МИС МОНК,ГАЛКА,МИСТ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,СКЪПИ ДАМИ!МНОГО ЩАСТЛИВИ,ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ СЪЩЕСТВА! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОГОЛИНО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МАЛКО ПО-ПОСЛУШЕН И ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛЕН!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА НОВА МАМА,ГЕРГАНА НА МЕРИ ЛУ,ГЕРГАНА НА ДЕНИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ХУБАВИТЕ СИ ИМЕНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ИМЕНИЦИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!

Луси, за теб! newsm51

# 494
  • на североизток
Момичета, благодаря ви на всички за прекрасните пожелания Hug Много ви обичам, наистина много и прегръщам вас и прекрасните ви дечица!

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

От мен толкова, че празниците при нас продължават - днес празнуваме годишнина Laughing

Утре се надявам да се включа адекватно!

Общи условия

Активация на акаунт