Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Честит имен ден на всички,които празнуват днес !Да са живи и здрави!  bouquet

zazka ,честита годишнина!  bouquet

# 496
Здравейте, момичета Simple Smile Не съм чела нищо, само минавам да почерпя за първия имен ден на Гери  Heart Eyes
нещо соленичко и
нещо за десерт  Wink

Наздраве от нас  beer

ПП Честито на всички празнуващи днес - именници и рожденници   bouquet

# 497
Честити рожденици, именици и въобще празнуващи!!! Да сте много весели засмени и безкрайно щастливи! Весел празник на всички Simple Smile

ехоу
помните ли ни  Embarassed
Габи разперка един пакет салфетки и сега си ги къса на малки салфетчици така че мама си почива (за да има сили да измете таверната дето заформи дъщерката)
Не се задържаме много у дома и пиша рядко но пък чета  Peace
Рождения ден мина страхотно - изцяло балеринска тематика (снимки по-късно) много подаръци много емоции Simple Smile и така - всички са доволни  Party а аз най-много щото успях да направя роклята на детито, тортата и поканите че и на изпит ходих  bowuu
Иначе за нас - все още не ходим но пък си приспиваме куклата - започнахме да ядем чат пат и сега сме на вълна миене на зъби щото са 12 Simple Smile опитва се да махне едното спане но няма как ... порастването е така макар че си носим дънките от 6тия месец (62 размер) и потничетата от миналото лято  ooooh! а и не сме си утроили грамчетата

Дочувам зов ... късането на салфетки вече и е писнало ...
 Hug

ПП Видях че Гери ни чете Simple SmileЧестит Имен Ден Гери!
Да ти е живо и здраво името и да ти носи много щастие!
ММ бързо да си идва и да сте си скоро заедно тримката! Simple Smile

# 498
Здравейте момичета,  Hug

Днес черпя аз, послучай Именния ми ден.  Mr. Green
Благодаря ви за пожеланията и за вниманието!  Hug Mr. Green Heart Eyes

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Честит Имен Ден на малките и големите именници! Да сте живи и здрави и с много късмет да носите името си!!!!

# 499
  • Сливен
А сега да поздравя няколко любими мои момичета:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕРИ,МИС МОНК,ГАЛКА,МИСТ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,СКЪПИ ДАМИ!МНОГО ЩАСТЛИВИ,ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ СИ СЪЩЕСТВА! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОГОЛИНО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МАЛКО ПО-ПОСЛУШЕН И ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛЕН!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА НОВА МАМА,ГЕРГАНА НА МЕРИ ЛУ,ГЕРГАНА НА ДЕНИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЕТЕ С ГОРДОСТ ХУБАВИТЕ СИ ИМЕНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ИМЕНИЦИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!

Lussyр, мерси много  Hug
А сега едно поздравче за рожденниците от вчера  - не съм ви забравила, но имаше пороен дъжд и нямахме нет Wink

# 500
  • София
Ето един изгубен пост от 1:30ч тази сутрин, а по-късно ще се включа и по днешните теми:

Привет момичета-кокичета!

Започнах и аз да се появявам на високосна година, ама последния месец не се задържах много на едно място, а сега не мога да ви изчета.

Та по темите:

Ясли: ние също сме аут, ама аз това го преживях миналата седмица. За едно нормално, средностатистическо дете с двама работещи родители, плащащи доста високи данъци и съответно издържащи с тях един куп други хора, място в детската градина няма!!! Даже и до гранична група не стигнахме. Няма такава държава! И като се замисля колко драпах да се върна, пуст му наивен патриотизъм, те ти сега България! Все по-често се замисляме дали да не си стягаме куфарите и да се изнасяме отново...  ooooh!

Мариетка, да си изкараш много хубаво в БургазЪТ, да си починеш, да се заредиш с положителна енергия и емоции и да забравиш неволите. Е голяма слабост ми е този град и това си е. Много поздрави на морето!  Mr. Green

Сима, невероятни сладурковци са стилният Ники и горската фея кака Марти!  Heart Eyes

Марте, виждам, че вече си решила въпросите с килимчетата (много мило от страна на мама Хохито), ама аз да си кажа за матрака. За една седмица не си заслужава да купуваш матрак, ако няма да го ползвате след това. Обикновено одеяло или олекотена завивка в по-студените месеци върши същата работа. Но Сияна няма проблеми със спането в различно от нейното легло (доколкото спи в него естествено). Последният месец смени 4 легла и 3 от тях нямаха твърд матрак.

Лусинда, приятелко, смях се с глас на среднощните приключения на мистър В. и майка му. Чак се върнах да си ги препрочета.  Laughing
Това с изследванията обаче не ме зарадва. Дано са сбъркали нещо и следващата седмица да донесе добри резултати! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Джиджи, сватя, честити крачета на нашето момче Дани. Спокойна съм вече, ще има кой да носи Сияна до плажа. Джапанки си нямаме, но банският и шапката са налице. Mr. Green

През моето отсъствие пропуснах доста рождени дни, но не мога да не честитя първата годинка на страхотната чаровна усмивчица ВИП-ова, невероятно нежното полско цвете Алейна, винаги усмихната русокоска Ели, "душевадката" Никол, порасналия чаровник Ралфи, препатилия напоследък джентълмен Ники.

Честит рожден ден на днешните май-чета Макси, Ния и Андреа!

Честит рожден ден и весел празник и на всички останали дечица и на техните семейства.
Да са много здрави, усмихнати, щастливи, игриви и много закачливи!

Видях страхотни торти, погачи, покани! Момичета поклон! newsm20
Шени, приемаш ли поръчки за торти? Трябва ми една за 22-ри!  Mr. Green

Срещата: за малко да забравя! След толкова пътуване в последно време, разминаване с "всички срещи на света" и безсънни нощи от моя страна, днес реших, че не моА пропусна аз юнската среща и ще дойдем, та било то и за една вечер. Така че отивам да питам в темата има ли две свободни места за петъка!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нелка, все забравям да ти кажа. Съседчето хвана вирус "3-дневна треска" - висока температура за 3 дни, без други симптоми. Лекартата казала, че след това ще избият и пъпки по лицето и по крачетата. Така и стана. Възможно ли е и вие да сте минали този вирус и пъпките да са от температурата, нали и Ели беше в началото само с температура?  newsm78

Микровълнова: използвах за стерилизация и затопляне на пюретата. Водата я затоплям в кана.

Гладене и чинии: гладя почти всичко на Сияна, ризите на ММ, а останалите неща при нужда. Не обичам измачкани дрехи!
Чинии мия много рядко при крайна нужда: преди ги миеше ММ, сега миялната. Всъщност сега мия само купичките и лъжиците на С.

За нас: след злощастния Велинград, решихме да повторим опита с почивката и отидохме за майските празници до Реденка. Този път си изкарахме пИрфектно! Скоро ще покажа и снимков матрИАл. Сияна се държа повече от прекрасно за сметка на последните няколко дни, когато ми стопи нервите.
Пълна е с номера, иска да върви, но не може сама, от 3 дни не иска да остане и за секунда сама в стаята, може да ръмжи като мечка, вчера ми взе четката за коса и започна да ме реше, обича да диджейства с уредбата на дядо си и да танцува едновременно.

Трябва да приключвам, че алармата се включи, пък и надминах титулярите по дълги постове.  Mr. Green

# 501
  • София
Влизам само за честитка:
Честит имен ден на всички празнуващи днес дечица,мами, татковци, баби и дядовци и т.н.!  bouquet
Не ги споменавам поименно, че вече и аз се обърках кой празнува и кой не, освен наскоро почерпилите Гери Сян и Гери на мама Дении! Peace Бъдете живи и здрави момичета!!! Hug  bouquet ООО- и Гоголино пропуснах да спомена! Peace
Маги: От днес е с ''паважна'' екзема  #Cussing out-падна на двора на дядо си от проходилката и се поокраси за РД! Tired Е, надявам се, че ще и мине до 16.05  Thinking
От детска ясла се отказах, макар и да можехме да влезем без проблем-ще се гледаме и това е! Peace Ако можех да отстъпя мястото си на някоя от вас-бих го направила с кеф! Hug
Къщичке: Хич не си помисляй,че ще забравим за обещаните снимки- очакваме включване!!! bowuu

# 502
Ох все забравям за матрака на Марта(той е за Маги де).При свекърва ми ползваме сгъваемата кошара на племеницата,и понеже тия облечени тръби ми се сториха много ръбести,сгънах няколко одеала и върху тях спи Мариела,няма проблеми-ся за 6 пъти в годината няма да купувам матрак:)

# 503
Здравейте,момичета!
Не съм писала от цяла вечност,днес се прибрахме от Плевен и до сега ви четях само от телефона.

На първо място искам да честитя рожденните дни на всички които пропуснах,за което се извинявам!Нека всички дечица са здрави,усмихнати и щастливи деца!А мамите винаги така да се радват на малките си слънчица! Hug

Честито и на всички празнуващи днес- именници и военни! bouquet

Момичета,видях просто уникални торти!!!Възхищавам ви се!За търпението,старанието....страхотни сте!Също така за сътворените покани и въобще цялостната организация! newsm20
А дечицата ни са просто.....най-най-хубавите!

Искам по всички теми да се включа,но май ще стане лека по лека....
Само за яслата исках да кажа,че и ние сме приети,въпреки че сме обикновено средностатистическо семейство.И то в едно от най-добрите ОДЗ-та в района.Всъщност при нас решаващо се оказа това,че освен че живеем в района в който кандидатстваме и ММ работи в него.Та както си мислех,че нямаме шанс,се оказа,че даже мога да избирам.

# 504
 аз пък малко да се оплача.... за именния ден поздравиха ме много хора, от тези които очаквах и от тези които не очаквах, но... от един човек - не получих нито смс, нито обаждане, нито дори писмо по  e-mail - моят съпруг  Confused Sad Tired Дори и да няма връзка, писмо може да изпрати, малко ми е мъчно и тъжно и реших да ви се оплача... и въпреки това се надявам всичко да ОК!  Praynig

# 505
А, здрасти! И аз го подкарвам в телеграфен стил като Lussy и видим докъде ще я докарам. Mr. Green

Честит имен ден на малки, големи и още по-големи именици - живи и здрави да са!

Lussy, Нико е с 8 зъба още от както беше на 7 м. и половина горе-долу... той ги извади на куп. Сега са тръгнали втората партида...и точно кучешките за пробили и по един отгоре и отдолу от задните. Голямо е реване и тръшкане... днес от търсене на място да се навре, че да не си дръгне зъбите 3 пъти си треска главата в земята между двата фотьойла и последния път успя да си тресне носа и да му потече и кръв. ooooh! Вчера пък реши, че е интересно да си удря глата в земята и днес брадата му е подута.  ooooh! До къде ще го докара - не ми е ясно. ooooh!

Аз друго се сетих да те попитам, че хемоглобин 112 малко ли е? какви са реферантните стойности? newsm78 Тук никой не прави изследвания....голям съм рахат. Mr. Green

violenzaa,  Hug

Марта, страхотна информация! Peace Благодаря ти. Заинтригува ни с мъж ми - ще се поинтересуваме и ще прочетем повече. С Рая исках да запазим стволови клетки и така и не успяхме да си запазим банка. Така че - ето ни с втора възможност. Peace

danaq_lv, егати късмета! Да вземеш да пуснеш тото, освен. Simple Smile Не знам да ти честитя ли за приемането в яслата, или не? Аз пък се ядосвам, че не кандидатствах тази година, а вероятно е трябвало... ако се върнем февруари, март, догодина кви ли ще ги къдрим - не ми е ясно... Thinking

SYMa, Ники е страхотен с тази шапка - истиски мъж!  Hug

spasdidi, не можах да видя именичката, защото съм забравила паролата за снимка.бг. Та, някоя добра душа моля да ме светне как беше...

zazka , честита годишнина!  bouquet

Jira, завиждам ви за възможността за юнската среща, пък било то и за една вечер. Sad

Марте, гледам, че Маги и Нико са си лика-прилика...и той е с цицина на главата и с подута брада, ама до РД има само 1 седмица и дано да мине, че иначе снимките ще са зле...Маги поне до 16 има 3 дни повече... Mr. Green

ГериСян, не мисли лоши неща. Hug Вероятно причината да не стигне до теб смс, или обаждане е съвсем прозаична. Стескам палци всичко да е наред с мъжа ти и до края на деня има още 50 мин. току виж те изненадал в последната минута. Hug

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 23:29 от Tony_st

# 506

Честито на всички именници!!!!
Бъдете живи и здрави и нека Свети Георги винаги ви закриля!!!

Геринце, специално за теб!    newsm53

И за Гоголино много целувки!!!

# 507
Здравейте милички! Оцеляхме след рождения ден Simple Smile

Малко влизам изведнъж и не мога да се включа в темите...

Изчетох съвсем внимантелно всяко едно пожелание-  Толкова пъти вчера ми се насълзяваха очите..... и то само от радост. Толкова мили думи, толкова пожелания, толкова позитивна енергия към моето съкровище! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Празникът беше много хубав, а рожденикът беше герой до край. Сутринта започна леко критично (нещо не се беше наспал ли...) Имаше драма, заспа рано рано и в 14.30ч се събуди да обядва.... Рожденият ден беше от 17ч- бях сигурна, че ще му се доспи и ще се накриви, но НЕ. Рожденикът беше толкова доволен и щастлив, раздаваше усмивки на всички, обикаляше хванат за пръстчето на някой, гонеше какичките (на по 2год!) И колкот и да мислим, че не разбират, напротив, усещат всичко тези малки човечета и го показват с поведението си Simple Smile
Снимки има у фейсо.. Тук може да кача утре, че сега вече искам да полегна...
По темите- утре, ако мога да си изпия кафето на спокойствие пред компютъра!

# 508
То ще е ни в клин, ни в ръкав, даже вече не е и на датата, но до сега имахме гости и съм ей така  #Crazy
И ИренДето не изкъпах - ама на, вЕрвайте ми - третото се гледа с подритване!!!  hahaha
Така е - жив пример съм. От доста време го забелязвам, Ма ме е срам да ви разказвам - направо ми е неудобно.
Да не изкъпя горкото потно детенце!  ooooh! Смених му памперса, дадох му шишето с млякото и . . . сама да си вечеря. А аз трябваше да се оправям с гостите - че са отдалече!!!  Whistling

После мина доста време от както ИреЦа вечеря и отивам аз, а тя милата се самообслужила: сложила си шишето отстрани/изпито до капка разбира се  Mr. Green/, намерила си биберона, обърнала се към стената и заспала.  Embarassed Embarassed Embarassed
Сега утре я чакам да си направи сама попарата! ха-хах  Confused Embarassed Confused Хах, ма май не е за смях?!?  Rolling Eyes

Никога не съм пропускала, нито веднъж, при никакви обстоятелства банята на Йоана. Ми то си беше ритуал. Даже помня, че с мъжа ми се радвахме, когато идваше ваксина, че доктора не даваше да я къпем - да не мокрим боцнатото!  Crazy
А сега, на вижте ме - вечер къпем кое хванем!!!  hahaha  hahaha  hahaha

Та . . . влязох да честитя именния ден на всички именяци - да са живи и здрави и с гордост да носят красивото си име!!!
Специално  Hug за Гери и за Гоголиното  Hug

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 02:27 от spasdidi

# 509
аз пък малко да се оплача.... за именния ден поздравиха ме много хора, от тези които очаквах и от тези които не очаквах, но... от един човек - не получих нито смс, нито обаждане, нито дори писмо по  e-mail - моят съпруг  Confused Sad Tired Дори и да няма връзка, писмо може да изпрати, малко ми е мъчно и тъжно и реших да ви се оплача... и въпреки това се надявам всичко да ОК!  Praynig
ооо, миличката spoko Тия мъжове са толкоз смотани bash Ама ей на, за малко и аз да забравя да честитя - на теб и на всички останали, мили мами и дечица, които празнуват днес - Да ви е живо и здраво името! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт