zazka ,честита годишнина!

и така - всички са доволни
а аз най-много щото успях да направя роклята на детито, тортата и поканите че и на изпит ходих 
опитва се да махне едното спане но няма как ... порастването е така макар че си носим дънките от 6тия месец (62 размер) и потничетата от миналото лято
а и не сме си утроили грамчетата 
Честит Имен Ден Гери!

Бъдете живи и здрави момичета!!!
ООО- и Гоголино пропуснах да спомена! 
-падна на двора на дядо си от проходилката и се поокраси за РД!
Е, надявам се, че ще и мине до 16.05 
Ако можех да отстъпя мястото си на някоя от вас-бих го направила с кеф! 

Дори и да няма връзка, писмо може да изпрати, малко ми е мъчно и тъжно и реших да ви се оплача... и въпреки това се надявам всичко да ОК!
Вчера пък реши, че е интересно да си удря глата в земята и днес брадата му е подута.
До къде ще го докара - не ми е ясно. 
Тук никой не прави изследвания....голям съм рахат. 
Благодаря ти. Заинтригува ни с мъж ми - ще се поинтересуваме и ще прочетем повече. С Рая исках да запазим стволови клетки и така и не успяхме да си запазим банка. Така че - ето ни с втора възможност. 
Не знам да ти честитя ли за приемането в яслата, или не? Аз пък се ядосвам, че не кандидатствах тази година, а вероятно е трябвало... ако се върнем февруари, март, догодина кви ли ще ги къдрим - не ми е ясно... 

Вероятно причината да не стигне до теб смс, или обаждане е съвсем прозаична. Стескам палци всичко да е наред с мъжа ти и до края на деня има още 50 мин. току виж те изненадал в последната минута.

Смених му памперса, дадох му шишето с млякото и . . . сама да си вечеря. А аз трябваше да се оправям с гостите - че са отдалече!!! 

за Гери и за Гоголиното
Дори и да няма връзка, писмо може да изпрати, малко ми е мъчно и тъжно и реших да ви се оплача... и въпреки това се надявам всичко да ОК! 
Тия мъжове са толкоз смотани
Ама ей на, за малко и аз да забравя да честитя - на теб и на всички останали, мили мами и дечица, които празнуват днес - Да ви е живо и здраво името!