Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 379
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • До морето :)
Влизам само да се оплача, че моето от 3 вечери не иска да спииииииииииииииииии. Бих се хвърлила от терасата, но сме само на 2-рия етаж и едва ли ще има ефект  Mr. Green

# 511
Благодаря ви за честитките. Hug Hug :hug Искам да публикувам тук снимки, ама все не остава време...
Даная, не сте ни взели мястото миличка, ние не се борихме за място там, въпреки, че ми се искаше..хаха.. Просто живеем сега на другия край на околовръстното. Аз познавам повечето дето работят в градината и бих била спокойна ако детето ми е там, но няма как, решихме да живеем в Герман по много причини. За автобус, в квартала има само 260, който има спирка на Лагера, до трамвайната спирка. Разстоянията до спирките са малки и в двата случая. Като време, пътуването е не повече от 20 мин. Местоработата на теб и ТМ изобщо не са в този район.Наистина можеш да помислиш за жена, дето да я взима Мариелка. Във форума на бг-мама е пълно с всякакви обяви. Аз съм намирала хора от там. Даже гледах, че за Лагера има различни оферти. Частната ясла не е гаранция за по-добро гледане. Аз даже не намерих такива по 450, а само по 600 тук наколо.
Виоленза, съжалявам, че не са се подредили нещата при вас, така както искаш. Дано да намерите решение.
Теди, честито за приемането. При нас е същото, ММ работи в района, но сега ще трябва да се доказаваме, че той е самоосигуряващо се лице и е малко по-сложно.
Честито и на genisi.
Тони, благодаря ти за мнението.
Луска, стискам палци за изследванията на Венцулини. Понякога стават грешки с урината. Моля те
 изобщо да не бързаш да се ядосваш. А колкото до анемията ти си достатъчно наясно щом я имаш, но съм чувала, че трябва да минат месеци, за да се повлияе кръвта от изпитите лекарства. Само не знам колко, 6 месеца достатъчно време ли е?
Жира, браво че сте успели този път да си починете. Ние събираме смелост за море, ама не знам дали ще произлезе нещо.
Спасидиди, много забавно ги описваш нещата..Дано си права, че повече от едно се гледа по-лесно. Wink
Гого само ходи по мен и иска гуш, никакви игри не признава с мен. С другите е кротък и усмихнат, в каква фаза пак влязохме,  като няма зъби още...

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:33 от *milly*

# 512
  • на североизток
Здравейте и от нас!

Още веднъж искам да благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Много, много ви обичам Hug Hug Hug

За РД - мина страхотно. Ния се държа подобаващо, не плака нито от бабите си, нито от непознатите хора. Беше усмихната и в настроение. Времето беше хубаво и следобяд пикникът се получи перфектно Laughing Единственият бъг беше липсата на сестра ми и племенниците ми, които са и кръстници на Ния, но колата им се счупи в последния момент и не можаха да дойдат.
Ето малко снимки от събитието и тук:
тортата:
рожденичката:

# 513

Шени
-Към теб имам още едно нещо - тортата ти е перфектна Heart Eyes (рядко употребявам точно тази дума Wink)

Hug Hug HugБлагодаря ти! А думата и аз я употребявам много рядко, та оценявам този и всички други подобни комплименти подобаващо Wink
 Сега по всички въпроси, които не съм забравила, защото четох разпокъсано и не помня много ooooh!

Много ме впечатли постът на Виоленца - Явно си много чувствителен човек  Hug Не знам как си решила, че жребият прави детето ти втора ръка човек, или пък че не можеш да му осигуриш това, което трябва  Naughty Това е система, измислена уж за да е всичко честно и почтено, но ощетени винаги ще има. И сега с риск да ме намразиш - и ние сме от придошлите, живеем тук, плащаме си реалните данъци и осигуровки, но и нашето дете няма шанс да влезе в ясла. И съм се примирила с това. Пожелавам ти да се освободи място за малката Яна или пък да намериш друга възможност, която да те удовлетворява  Hug

Лусито, забравих да ти кажа, че стискам палци повторните изследвания на В. да са ок.  Hug

Жира - завид за почивката Sunglasses Искам и аз, ама скорооооооо Joy А торта за Сиянието - винаги!!!  Hug

Микровълнова имам - като космически кораб, зложна и модерна, но я ползвам само за пуканки ooooh!, защото и аз съм чела за рведите от ползването и...За бебето притоплям на водна баня Peace

Какво друго...Дани много хубав по джапанки, моята дребна още си няма бански - значи още днес трябва да ги прегледам и да поръчам Laughing

Да ви питам как ще се предпазвате от кърлежи и комари. Май имаше някакви гривни...Тука Жени може да се включи  Mr. Green

Щях да уча малката да заспива без гърда - започвам от утре, ако се престраша Praynig Стискайте палци да няма много рев. Мисля, че е време да се отказва от кърменето, но тя е толкова пристрастена, че не знам дали ще усшея да я отбия без драми ooooh!

Мили - какво стана със заспиването на Гоголино?
Друго не се сещам, освен честитките  Embarassed
На патерица честит имен ден на мамите Гери, Мист и Мис Монк  Hug Както и на бебетата Гого на Милли и Геритата на Мери Лу и Дени  Hug На всички пожелавам много здраве!
ЧРД на патрица на Макси, Ния и Андреа. На тях пожелавам да растат здрави и засмяни

# 514
Хм,днес нямаме ли рожденници?  newsm78

Бисквитка успех с отбиването.

Милли,ние още мислим за тая ясла,днес дори се обаждах и говорих с директорката за раб време и тя каза от 7 до 19ч,което е малко по приемливо,и с ММ ще помислим дали да не я запишем там,пък после ще я местим ако трябва. Аз в района около нас намерих частни забавачки за 450-500 лв и Мариела ще ходи на такава до септември,когато отиде в държавна евентуално,защото аз от 02.07 съм на работа.

Тони,аз бях обещала,че ако ни изтеглят в жребия за ясла,ще пусна тото,е изтеглиха ни,пуснах тото,ама не спИчелих. Замислям се ,че  епо лесно да те изтеглят за ясла,отколкото да спечелиш 1 милион от тотото хахахахха  Joy Joy

Теди,честито приемане и на вас.

Гери,много неприятно че ТМ те е разочаровал така,дано се реваншира подобаващо с букет по куриер,макар и закъснял

Зазка,малката рожденничка е много слънчева и усмихната,а тортата е толкова шарена,страхотна.

# 515
Забравих да се похваля - малката 2 пъти се израви сама, без да се подпира някъде - както си седи и хоп! вече е права. хахах, но още иска да ходи хваната за две ръце Thinking...Освен това вече се катери по дивана - първо се качва на шезлонга си и оттам се прехвърля на дивана Laughing...Ооо и събота построи първата си "кула" имаме кубчетата на Тинкъл Старс - слага кубчето в дупката (ама как го обясних  Mr. Green) пляска си за браво и след това слага още едно кубче върху първото  Heart Eyes Е, почти винаги нещата се получават с моя помощ, но поне действа в конструктивна, а не в деструктивна насока Joy

# 516
Тони,аз бях обещала,че ако ни изтеглят в жребия за ясла,ще пусна тото,е изтеглиха ни,пуснах тото,ама не спИчелих. Замислям се ,че  епо лесно да те изтеглят за ясла,отколкото да спечелиш 1 милион от тотото хахахахха  Joy Joy

На мен и давте ми се струват крайно нереални... Rolling Eyes

Бисквитка, браво на Али! Сега за мама започва изправянето на косата... откакто Нико няма спирачки с изправяне, катерене по маси, столове и дивани ми е по-лесно поддържането на прическата - само с права коса си стоя.Simple Smile

zazka, много е хубава Ния, а пък тортата...мммм... Blush

# 517
  • София
Честит имен ден на имениците, с леко закъснение, но вчера бяхме на имен ден на кума ми извън София и не можах да се включа навреме.
Момичета, на мен ми стигаше просто да си споделя с някой за яслите Simple Smile Честито на всички, които са приети. Аз не мразя /бисквитке/ тези, които са влезлиииии, не ме разбирайте погрешно. Стана ми мъчно просто, може би защото всички около нас ги приеха/по "втория" начин/, а пък нас не. Но стига вече с темата, защото става скучно, но ви благодаря за подкрепата - и определено ми стана по-добре. Ако си остана вкъщи с Яна от септември - ще й правим братче или сестриче Simple Smile Всяко зло - за добро.
Аз вече изцяло съм готова с РД утре. Надявам се да мине добре. Роднините ще ги каня на следващия ден, а утре само с майчовци и дечица в детския клуб.
Преди една година на тази дата вече ме приеха в Шейново. Днес си спомних с умиление, а утрешния ден сигурно ще ми мине много по-бързо, отколкото този миналата година /ох, като се сетя какво чакане беше... лелеее Simple Smile/.
По темите : микровълнова за Яна не ползвам. Аз и за нас рядко ползвам.
Видях много сладка рожденничка и много хубави тортелани.
Днес видях едно сополче на Яна и се надявам да не прерастне в нещо по-голямо до утре.
Хайде чао от нас и утре ще намина да почерпя

# 518
откакто Нико няма спирачки с изправяне, катерене по маси, столове и дивани ми е по-лесно поддържането на прическата - само с права коса си стоя.Simple Smile

Joy Joy Joy
Виоленца, късмет утре Hug
На мен така ми се яде тирамису, тази седмица определено ще правя  chef

# 519
Ето две снимки и от нас, най-накрая успях:
Тази е по-стара, артистичната усмивка на Гого

А тази е от именния му ден

Виоленза, много хубаво сте решили.
Бисквитке, за спането в отделна стая - доволна съм. Малко предистория за тези, дето не са ме чели преди:Последните 4 месеца той се събуждаше, ядеше и играеше по 2 часа нощем, много рядко да пропусне, никоя сила не можеше да го приспи преди да се измори до припадък. Предните 3 месеца се будеше по 10-15 пъти на нощ. Сега в неговото легло няма такива филми, само първата нощ нещо се ослуша, но от там нататък изпива млякото и заспива мигновено. Родих се просто!! Mr. Green Опитвам да заспива сам, един следобед си заспа, игра цял час и си легна с бибата...това никога не се беше случвало. Вече за приспиването вечер, малко е трудна работа, но смятам, че ще стане. Общо взето стоя при него почти през цялото време, оставям го да се измори, играе, понякога малко плаче, успокоявам го и заспива. Слагам го в леглото преди да е заспал и там си заспива спокоен. Нощем различно се буди, най-често един път. Довечера ще е 7 нощ. Само една беше много разстроен, но бяхме закъсняли с лягането, после си спа добре.

# 520
Опала...

Мили
, много е готин Гоголино... пу-пу

Бисквити, успех с отбиването. Дано да няма драми!

по въпроса за яслите- нищо не мога да кажа, защото ми е далечно, идея нямам как става приемането. 

За микровълновите
- никога не съм ползвала за Максим. Претоплям на водна баня иливода в каната. Дори гледам за себе си да не ползвам, много рядко. От опит мога да ви кажа, че употребата на микровълнова е въпрос на навик и защото всички имат. В предния апартамент, където живеехме нямаше МВ и определено никога не съм се сещала за нея. Доста дълго сме си живяли и без МВ...... та накратко - не ползвам.

Буболечкова, що не спи твоЙто Ленче?
И моЙто Макси не спа снощи особено много. Не го знам какво го прихвана, ама факт е, че от 3 до 6 не спа.
Между другото, имаме си вече 2-ри зъб newsm47-то не знам дали е вече за хвалба........ ама аз да си кажа

СИМа, Никое с страхотен джентълмен  Wink
Зази, аз ти писах вече, но Ния е голям бонбон с това туту Heart Eyes
Мариетка, как е в Бургас, при морето Simple SmileПочиваш ли си?

Друго не помня какво имаше. Изтървала съм аз, но гледам Жира ще ходи май на почивка но къде и кога...... пропуснала съм.
И аз започвам да търся къде да забегнем по празниците. Другата седмица пак се налага да замине татито, та като се върне, директно да офейкаме извън Варна.  Ходи ми се в планината...   car003 1swing Та ако някой има любимо местенце и хотелче, може да ми даде жокерче Simple Smile

# 521
Здравейте, мили момичета!!!
Поздрави от морето!!!

Вчера цял ден бяхме на разходка в Морската градина с тати и бебе! Размазахме се направо  Crazy Плюс това и с тати бихме бирички  cheers Видяхме се с племенницата на Мариса, която е на 7 месеца  hahaha Вечерта изпратихме тати на влакчето.

Да ви кажа, още не съм усетила някой да ми помага, защото нашите след работа имаха служебни ангажименти!  ooooh! Та си бяхме цял ден сами с Марисчето, а апартамента не е изобщо обезопасен и където пипне прави бели. Затова гледах пак да сме цял ден навън - без крака останах. За днес им е простено на бабата и дядото, нооооо от утре.... няма аз да им гледам внучката я!  Crossing Arms

Между другото, не знам дали ви споменах, но в Бургас дойдохме с влак  Whistling Не ме питайте как съм опазила Мариса да не пипа и колко мокри кърпи съм изхабила за 3 часа път  muhi

Днес не ми остана никакво време, но дано утре вече е друго...
Пращам ви много морски целувки!!!   love001

# 522
Добро утро, момичета,

Ние днес сме ранобудни започна в 6.30 да се разбужда и гъзи и в 7 вече го изгоних от леглото... ама да не мислите, че ме остави да поспя  Naughty, тааа отделих малко време за темичката.  Mr. Green Hug

За яслите - не съм в час... но е явно, че трудно става работата... ще го мислим кат му дойде времето.

За почивка - Аз също като Муше набирам идея за почивка на планина като си дойде татито, мислим за юли месец. Очаквам идеи и предложения  Mr. Green
Ния и Гого са големи сладури  Heart Eyes

Буболечкова, що не спи твоЙто Ленче?
И моЙто Макси не спа снощи особено много. Не го знам какво го прихвана, ама факт е, че от 3 до 6 не спа.

Имаше пълнолуние мисля  Rolling Eyes Thinking

Муше, айде честит ви втори зъб... ще ни стигнете бе Mr. Green

# 523
  • До морето :)
Жива съм. Тази вечер моето чаве спа  Mr. Green Не съм чела много назад, но ако чета няма да имам време да пиша  Grinning Ще е извинявате.

Ния и Гоголино са страОтни, както и всички деца, които сте показали. Ще ги схрускам.

Муше, и аз мисля, че е от пълнолунието. Сигурно й влияе нещо.  newsm78 Ама ако смята всеки месец да ми прави такъв маратон  #Crazy

Луси, не съм избрала триколка още, не сме ходили по магазините, но ще й вземем някоя по-масивна. А и мисля в деня на РД-то да й я подарим, че иначе как ще разбере, че има празник  hahaha

За микровълновата - ползвам я откакто захраних Елито, т.е. от както беше на 6 месеца. За пюрета, сега и за вода за АМ

Гери, все се каня да ти пиша, ама все забравям. И аз давам Данонино  Mr. Green

violenzaa , хайде дружно да се записваме в МАЙ 2013  Mr. Green

Мариетка, тези дни ще ти call-на, да ме вместиш в графика си.  Whistling Ти до кога си тука?

За нас - има ли други, чиито деца не искат да се прибират. Затворя ли вратата и голям рев, особено вечер  ooooh! Миткало голямо ще е моето дете  Laughing
Иначе в неделя правихме прощапулника, Ели си избра спринцовката, ще я правим докторка  Grinning
Друго, друго... май не се сещам засега.

# 524
  • София
Хайде почерпете се за здравето на Яна Simple Smile

Днес е обявен код Жълто за гръмотевични бури и градушки. Ужас!  Shocked Дано ни дойдат гостенчетата  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт