Аз пък да си кажа:
Плодове -вчера опапка една цяла ягодка, преди това ѝ бях давала, но обелена, т.е. изрязах семките, слава богу нямаше реакция. Бяхме в парка и дечицата хапваха та и ние да не останем по назад. Моника иначе е яла сурови: грозде,ябълки, круши, банани, манго, пъпеш, диня, авокадо, портокал, мандарина, чушки, домати, краставици, пресен лук, може и още да има обаче не помня. Реакция имаше само от портокала-колики, затова и не съм повторила.Ананас не съм давала, щото аз не го обичам, много ми е сладък, но като ви чета ще взема да се поправя.
От миналата седмица предлагам кашкавал/Моцарела/, много се услажда и никога не ми се отказва.
Грах и леща също е яла, както и надробена бобена супичка/без зрънцата боб, само топнато хлебче/.
Сок от кутийка-бебешките пие понякога, харесва ѝ. Наскоро правих щрудел и след като рендосах ябълките ѝ изстисках сок, разредих го с малко водичка и си го изпи с кеф.
Косата с шампоан я мия най много два пъти седмично, но всеки път я къпем с водичката.
Зъби-не мия
За млякото-на кърма, докато иска и когато си иска. Ако давах АМ щях да настоявам да приема колкото се може по дълго/при отказ за пиене, ще го пъхам навсякъде където е възможо-пюрета, попари, кисели млекца и т.н./, мисля че в него има добавки който са необходими за растящото дете

Триколките: имахме най-простата от 40лв, купена от Илиенци. Вършрше ни добра работа, на морето си я закарахме и доста цяло лято я товарехме и ходехме с нея на плаж. Соня никога не я е карала самостоятелно, защото на 2 и половина ѝ купихме колело с помощни педали и си караше него.Да ви предупредя че триколките имат един голям недостатък, когато детето реши да управлява и да завие наляво, пък пътят ви е надясно настава голяма борба , не е като в количките- контролът да е изцяло в наши ръце
Сега да поздравя всички които пропуснахме

Честит празник на всички рожденковци, пораснали годинарчета!!! Да растат здрави и щастливи!!
И специален поздрав за зетко- Вики на Елфичка става на 3!!

ММ възложи задачата за събиране на пари на мен, така че пак не е сигурно 
, луда гъба.

А между другото, аз пих Малтофер през бременносттта - никак не ми се промениха стойностите, явно не дава добри резултати, що не попиташ за нещо друго.
Да растат бели и здравички. 
От поканите най ми хареса номер 3.

-България има нужда от БЪЛГАРЧЕТА!!! 

, баба и дядо купиха кола за яхане ето тази: