Въпрос: До кога се дава мляко преди заспиване? В смисъл на Елена от 5 хранения, 2 са АМ - вечерното в 21:00 и нощното в ... по някое си време. То е ясно, че първо май нощното ще трябва да се махне, ама...

) и време изобщо не ми остана от приготовления, а после от умора (ама от тази най-приятната!
)
), а аз отново я украсих- този път темата беше Мики Маус (аз по принцип много го харесвам
) Планирам и партито в БГ да е на тема Мики Маус и оттук съм накупила всичко необходимо- гирлянди, конфети, свещички, фигурки, покривки, клечки за хапки/сандвичи, надписа Happy birthdаy и още, и още....Дано само всичко да е наред, за да не ни пропаднат плановете като миналата година 
)
Гоголино е голям сладурко!!!

Нито пък ти!!! Знаеш ли колко много родители не могат да си позволят да плащат луди пари за... подкупи. А и не е редно, но за съжаление цялата ни система е такава... и аз съм много разочарована от всичко това, но не се обвинявай, моля те! 
Фнимавай, че тук поне 2/3-ти от темата са близнаци (барабар с майките)
Много се смях с вашите преживявания! Да го нацелуваш това малко швъкълче!!!
Ама защо го офъкахте горкото Венци! Аз се моля тук за 2 косъма, пък ти
То зъбите още не са изникнали, ти вече са падането им мислиш
Ми как няма да ти е скучно там без мен

Дали не е възможно просто да са му по-ниски показателите, без това да е проблем?!

) Пожелавам ви още поне 50 години семеен живот! Много да се обичате и винаги да се уважавате и подкрепяте!!!
Жалко, че сестра ти и племенниците не са успели, но добре, че питника се е получил! Тортата е уникална, а за чаровната усмивка на рожденичката просто нямам думи! 

Не знаех за вашия ИД, но ви желая много усмивки и здраве, здраве, здраве!!!
Много хубаво се справя МИриндичка!!! Радвай се, че така те отменя! А догодина и кафенце може да ти прави!

) Минавай по-честичко да ни казваш как сте! 
Да се нарадваме и ние на диджейката Сияна! 
Сигурна съм, че за РД-то ще е бонбон!!! 

Честито ви 2ри зъбче! 

Браво на Елии!
И аз искам снимки! 

Но виж за почивката - много се надявам да си отдъхна или поне за този изпит да уча на спокойствие следобед, вместо по нощите и да спя по 4 часа...
Благодаря ти за пожеланията! 

Принципно никога не съм бързала да прохожда и не съм я юркала, даже и не съм я стимулирала, но като я видях, така се зарадвах, че детенцето ми пораства, че изквичах и я стреснах
Толкова изплашено ме погледна милото

Казвай какво ще предприемаш... Ти поне имаш стаж с 3 деца, как се оправя бюста?
Затова и сега зимата е малко разнообразието. Чакам и аз лятото и да започваме яко с плодовете

)

за по-сигурно
и да си идвате по-бързо
подивява само като ги види 
Габи носи 16ти (най-точно)
и на кутията пише - възраст 3-6 месеца

)

Ако обаче са по-здрави и наистина достигнат до момента, в който да се използват като колело - си заслужава! 

Кажи ни накрая на кой вариант си се спряла 

Хоупка, готвиш ли се?