Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 369
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • До морето :)
A_val, не се ядосвай и притеснявай! Да оздравява бързо малката кукла, а купона все ще го спретнете  Hug

Буба, аз ще казвам година + месеца, т.е. 1 год. и 4 м. например. След 2 години сигурно ще го карам на половинки или тримесечие  Laughing

За коричките по главата - и ние имахме по едно време, ама се махнаха от самосебе си. При нас май беше (поне аз така мисля), защото не изплаквахме хубаво косата. Сега вече всичко е наред.

Мила, моя, сладка Луси, не се ядосвай за колата. Така е. Още един бирник, но поне имаш, а ММ упорито отказва да ми купи още. Не ми трябвала  Crossing Arms Ама по-нататък ще, не ще, ще ми вземе  Mr. Green

# 586
Ама сте изписали сумати нещо.... ooooh!

Честити рождени дни на Димитър, Валентин, Дейвид и Лазар! Да са здрави и щастливи!   bouquet

Жужи, толкова са ти красиви и 4-те покани, че лично аз не мога да избера... Crazy

Petinka25, Нико от захранването си яде храната на парчета, достатъчно големи, че да си ги държи сам в ръчичка - така давам и ябълка. Peace

marietta_g, не знам колко го боли Нико от блъснето на тиквата и от безбройните падания, ама изобщо не се спира и дори и да се удари, става и отново е в действие. ooooh! Направо не знам...Рая беше толкова кротичка и мързелива, а този е щур, та се не знае.
Честити първи крачки на Мариса! Heart Eyes

Мартее, ама има ли лек за... бюста, освен оперативен Rolling Eyes

Не съм Марта, ама да кажа - има лек: естественото отбиване. Mr. Green Така при плавно намаляване на приема на мляко гърдите имат време да се нагодят към промените и по този начин и тъканта/кожата също има време да се възстанови и да възвърне еластичността си. Вероятността гърдите да имат време да възвърнат естествената си форма с течение на времето е по-голяма, защото млечните жлези имат време да преминат в съединителна тъкан отново както са били преди раждането.  Peace

zlatttka, на вън нося само вода за Нико и Рая. Сок давам предимно в къщи и то само на Рая. Нико в момента е с огромна коса и я мия всеки ден, защото се поти зловещо, НО в понеделник го офъквам 0 номер и ще я мия само с вода докато порасне. Laughing Зъбките ги мием всяка вечер с паста 0-2 г. без флуор и все още с накрайник. Четка ще започнем да ползваме като има и кътни зъбки си мисля...Нико го водихме на очен лекар, защото има едно топче на десния клепач - оказа се, че е мастно образование и му дадоха капки, предписаха масаж и топли компреси. Очаквам скоро да се разнесе. Нашата триколка от Рая също е Smart trike и съм доволна има колан, около кръста, който е спасявал Рая от падане - Нико също ще я кара. Peace

Нелка, и мен нещо не ме е треснала треската още, макар че то си наближи и не остана...ама му купихме подарък днес, щото и на Рая взехме. ooooh! Май от сега натам ще е така... ooooh! Купихме му надуваемо конче за 1,5 + години, щото се катери къде ли не..та поне да е нещо полезно... а на Рая една тротинетка...че тя кара колело за големи с 16 цолови гуми, ама и тротинетка иска... Grinning

Нико е с 20 номер обувко-сандалки на Gеох и 20 номер дънкови маратонки на Денди, купувани за кака му на времето и така и не носени. Иначе имах от Рая сумати маратонки и обувки 18 и 19 номер и нищо не му стана когато реших да го обувам. Мъжка му работа. Crossing Arms Толкова са му дебелички и големи крачетата, че от 30-40 вида обувки на какви ли не детски марки САМО този Gеох му стана. ooooh!

Марта, стискам палци за Вики! Peace

elfi4ka, честит ти пораснал батко! Жив и здрав да е!  bouquet

violenzaa, прекрасна е рожденичката, а ти просто сияеш! Чудни сте! Heart Eyes

*milly*, според мен това са примерни количества. Peace Ако съдя по моите деца, та те гладуват и двамата Shocked, защото има дни, които и на 1/4 от тези количества не изяждат. Ако мислиш, че ще забравяш да предлагаш плод между храненията, може да опиташ да ги даваш като Нелли - на втората сутрешна закуска, и за следобедна такава с нещо - мляко, овесени ядки или каквото се сетиш. Peace

Норе, пиши как е минал прегледа. Praynig

Луси, дано колата ти стане скоро и да те изненадат с по-малка цифра за ремонт.

nellyli, тоз лосион го виждам за сефте. Ама то и нямам намерение да го виждам...и Рая и Нико не си смучат пръстите. Благодаря на Онзи отгоре, за което.

Малей, олях се...утре повече, ако не ме хване предрождената треска и не спретна огромно парти за Нико. Rolling Eyes

# 587
  • До морето :)
Мариетка, честити първи стъпки на Мариска. Все в правилната посока да върви.

Тони, наистина ще е така от сега нататък. Не може само на единия, а и на двамата  Grinning

# 588

Аз явно докат пиша и изпускам половината постинги преди мен, та излиза, че се вклювам напълно неадекватно  Embarassed
Лус, сега прочетох за колата и то защото видях другите коментари  ooooh!

Ако живееш близо до работа или на центъра по принцип не си 100% зависима от колата, но не знам дали твоя случай е такъв.

Тук в Америка сме с една кола, но ми тежи повече отколкото в БГ, защото тук всичко е устроено така (пък и растоянията са ОГРОМНИ!), че да се придвижваш с кола.
В БГ живея на центъра, така, че кола реално не ми трябва. Друг е въпросът, че не слизам от нея, много си я обичам и затова си я запзих (не я продадохме като заминавахме), за да си я карам като се прибирам. Пък и сама с двете деца...абе налага се  Crazy

Марте и теб те пропуснах, съвсем неволно, разбира се  Embarassed
И аз стискам палци и за Вики, и за Кики!
Вярвам, че Виктор ще се справи, защото това, което съм слушала от теб за него, просто не мидава възможност да си мисля другояче  Crazy
А за Криско- те са малки още и май нямат тази сценична треска и стрес, който изживяват възрастните  Hug

Мариети, сега те прочетох и теб- за какво да съм с затъжила?  newsm78

Честито прохождане на Мариска  Heart Eyes

При нас както казах вс още е мираж и ден с ден не си приличат. Вчера се пускаше сам поне 10 пъти за по 3-4 крачки, но днес съвсем не е така..И друг път се е случвало, затова не смея нищо да казвам за прохождане още  Tired

Габката си спомня в момента, в който се пусна, повече никога не се наведе да пълзи и тръгна уверено и стабилно все едно цял живот е ходил! Беше на почти 11 месеца. И докато приятелките ми ги държаха с каишки за прохождане (имаше едни на Чико по неги време), той си щъкаше без опора и без нито веднъж да пада  Crazy

# 589
 Честито на порасналите момченца Димитър, Валентин, Дейвид и Лазар! Да са здрави,много щастливи и късмета да съпътства живота им
Честит Рожден Ден и на малката Яна!
Честито пораснало детенце и на мама Елфи
   Марте стискам палци на дечицата ти! Hug
   Мариетка браво на Марисинката,знае къде да проходи тя-лисанка-където има за пипане Joy
   A_val-дано бързо оздравеете Praynig
  ЛусИндЪ Mr. Green не се ядосвай за бричката,че няма смисъл-бирници са си тез коли и тва е то.Ние имаме две коли-поддръжката е убийствена и понастоящем ползваме само едната.Да слагам ли джинчето да отлежава у камерата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Хоупче-дано всичко е наред при вас Praynig
  по въпросите на Златка:
1.вода давам само-не иска нищо друго/то и вода толкоз пие ама../ Rolling Eyes
2.главата мия през ден
3.още не ходи-сяда и пълзи из цялата къща Tired
4.има само два зъба-не ги мия още
 за крустите-имахме доста три-четири вечери подред преди къпане я мазах с бебешко олио и вчесвах с мека четка поне пет минути.След това като й насапунисам главата пак вчесвам и се махнаха
    Ние сме в пред рождендена треска-имаме два тоалета,украса и идея за торта.Обачееее нямаме меню за гостите Mr. Green ooooh! Thinking
 Ако съм изпуснала някой да ме извини  bouquet

# 590
Скъпи момичета,безкрайно ви благодаря за хубавите пожелания към моя Вико! /и коментарите за тортата ми  BlushHug

Честито прохождане на Мариска!!!  Heart Eyes 

Бубе и ти ми липсваш  Rolling Eyes Hug  Heart Eyes

# 591
Гери, като отвориш кутията, ще разбереш защо пише 3 лъжички  hahaha

hahaha видях, видях...  hahaha, а аз си мислех, че тънко ще минавам. Ние вече го метнахме него, изпи се доволно 190мл  Mr. Green

А_вал, миличка, не тъжи  Hug Hug Hug Hug Хайде като си дойдем и ще направим ако исакш едно парти за Ани и Еди за РД Simple Smile казах ти, астрални близначета са, няма как да не празнуват заедно!  Hug Кураж мила! Hug

Бубе, за възрастта - хич пък не съм се замисляла, ама най-вероятно няма да отговарям на 19месеца е...  hahaha Thinking

Бубе, тая триколка е към 90-100лв на Cangaro.

За крустите - а бе имаме останали .. бях махала с бебешко олио, така както е описала и Зу, обаче ме премързя да го правя отново (не че е голяма работа, ама на... герина му работа,  Whistling Blush), та мисля всъщност някой слънчев ден, да пробвам пак.  Mr. Green

Тони, то мойто отбиване бееше преди 10 месеца...  Rolling Eyes Blush отбиване не, ами то просто намаля и се предадох пред АМ+ревящо и не спящо бебе + мрънкотещ мъж, свеки и майка, "то не му стига, гладно е" Tired ooooh! Crossing Arms

Мариетка, честити стъпчици на сладката Мариска!!! smile3501  love001

за колите - ми то в днешно време си е необходимост!  Peace

# 592
  • София
Добър вечер! Изпратих си родата, сложих Яна да спинка и пиша Simple Smile Благодаря за хубавите думи още веднъж  Hug
Нели, да не бях писала дълго време. Ще ти пиша инфо за първа страничка, ако нямате нищо против да ме добавите.
Буба, аз съм с Яна, да Simple Smile И Яна се пускаше така - един ден се пуска / по-точно следобяда и вечерта/, а на другия ден - все едно е друго дете и я е страх. Но това продължи около седмица и после се пусна изведнъж и не пожела да я хвана отново.
A_val не се ядосвай. Важното е да се оправяте, пък празненство винаги ще си направите  Praynig Успех!
Мариета, честити първи стъпчици на малката бонбонка
Луси, ами де да знам. Пиша си и тук. Предполагам, че не обиждам някой, като пиша на две места. Аз не съм държавен служител, работех в туристическа агенция, но няма да продължа с това със сигурност. Моята косица беше доста къдрава и след бременността се изправи като слама. Изведнъж. Ужас! Ама свикнах вече Simple Smile
Мия косата на Яна през ден. Тя много се поти Sad Май ще се постригваме скоро. Крусти не сме имали засега. надявам се да не се появят, че ще видя голям зор.
Сокче давам веднага след като го изцедя. А иначе навън давам водичка
Носи 17-18 номер обувки  Embarassed Май тя е с най-малките краченца Simple Smile Днес купих сандалки на Капчица. не ми харесват особено, ама вече бях полудяла от търсене.
Мия с комплекта на ненедент и аз. Педи каза да ги мием вече с паста и от две седмици ги мием с паста, а иначе преди само с вода. Има 9 зъба
Ходи много, но и много пада Sad Много съм раздвоена. Някои ми казват - остави я да пада, за да се научи. Други ми казват - Пази я, че ще се разбие и ще се откаже да ходи... аз съм в шок. Ама сърце не ми дава да я оставя съвсем да се размазва по  земята  Rolling Eyes Shocked

# 593
Привет от мен!
Ще се опитам да се включа що годе адекватно,че никакво време не ми остава напоследък.След толкова скитосване бая задачки са се натрупали...

Честит рожден ден на Димитър, Валентин, Дейвид и Лазар!Нека бъдат здрави,усмихнати и палави деца!

Честит рожден ден(с малко закъснение) и на Яна!Прекрасна рожденничка!

Луска дано оправят бързо колата.Аз така съм скачена за моята,че си представям какво ти е....
Мариета Честити първи крачки на Мариса!
Жужи аз не мога да преценя коя покана ми харесва най-много.Всичките са хубави!
Нелили и аз сега чувам за този лосион.Ще чакам отзиви,че при нас не е палец,но Марти обожава да лапне два пръста Sad
Бубе това с месеците наистина е много тъпо.Ще казвам годинка и ...
Крусти и ние имаме още.
Марте успех и от мен с матурите!Ще се справи!
Авал Бързо оздравяване ви пожелавам! Hug

Триколка мисля да не взимам.
Плодове давам предимно банан,ябълка и круша.В нигерия давах авокадо,манго(което няма нищо общо с това което се продава тук),пъпеш,попо,кашу....
По въпросите на Златка:
1.Аз съм от вечно скитащите,но сокове още не давам.
2.Не всеки ден.
3.Марти не може да ходи,но пък иска!Резултата е постоянно удране някъде.
4.Опитах да ги мия,ама стиска уста и не дава да бръкна.Скоро пак ше пробвам.
5.Покани аз няма да правя.
6.Не съм го водила.Стискам палци всичко при вас да е наред!

Буйките на Марти са 17-18 и май вече са му малки,поне така изглежда като му наложа стелката.Сандалите му са 20.И той е с широко краче,за това взех модел с регулиране
отпред.

Иначе сме добре,днес се нервирах в НАП.От яслата искат бележка от тях,а те не знаят какво точно да ми издадат! Rolling Eyes Накрая ми заявиха,че ще стане след седмица!ден преди срока за записване!И ако не е тя???Утре ще пробвам и с копие от платежно(пише,че може) и дано е така,че не ми се чака последния момент.

Ами...лека вечер от мен!

# 594
  • Варна
Честит рожден ден и на Вико на Елфи! Да е жив и здрав и победител като деня и името си!

При нас рождения ден мина чудесно, цял ден се мръщи времето и дори валя доста силно, но в 5 часа беше слънчево, по едно време се заоблачи, но се размина дъжда и си откарахме навън, децата тичаха на воля из площадката, татковците и някои мами /тези, които не тичат след децата Laughing/ хапнаха и пийнаха и така. Вальо получи много подаръци, много беше развълнуван, абе може и да не помни след време, може и нищо да не разбира, но според мен усети, че има празник.

Ето и снимки на нас тримата и тортата:

Скрит текст:

Включвам се по някои от последните разисквани въпроси и после се връщам да чета назад, че не съм чела:

Сок - давам от купените, разреден с малко вода. Прясно изцеден не съм давала, предпочитам да му настържа ябълката да си я изяде, отколкото да пие само сока й.

Косата я мием веднъж седмично, но сега лятото ще увелича на 2-3 пъти седмично.

Ходенето и при нас е мираж. Върви подпрян за мебелите, обаче нито се пуска, нито пък иска да ходи хванат за ръце.

Зъбките още не ги мия, но скоро ще започна.

На офталмолог не съм водила малкия, според мен няма повод за притеснение.

Триколка купихме на Чиполино, харесва ми на мен, дали е качествена времето ще покаже.

Обувки носим 15-16 номер. Май сме с най-малките крачета.

Бубе, и Валентин има такива жълтеникави корички, появиха му се преди 2-3 седмици, иначе като бебе имаше, но изчезнаха около първия месец. Някой ми каза, че било от затварянето на фонтанелата, не знам дали има логика в това, но при нас са наистина около фонтанелата. Ако имаш идея с какво могат да се мажат и да изчезнат, ще се радвам да споделиш.

A_val, дано изкарате леко варицелата, а празникът ще го отбележите като мине, наистина много неприятно, че се случва точно сега, но пък поне оттук нататък няма да те притеснява вероятността от варицела.

Връщам се сега да чета, че имам много да наваксвам.

# 595
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на момчетата ни, родени на 9.05 - Валентин, Лазар, Димитър и Дейвид! Да са живи и здрави, весели, щастливи, палави и игриви!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на хубавицата Яна на Виоленза! Да е все така красива и усмихната!!!
Елфиииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналия батко Вико! Красавец е той и късметлия с тези две сестрички! Ще има кой да го гледа и глези цял живот!!! ЦАлуФки за Рая!

Четох диагонално и се надявам да не съм пропуснала нещо важно.
На въпросите точка, по точка е отговорено - та няма да се включвам.
Бубе, как не разбра за какво си се затъжила!?! Аз, дето четох диагонала разбрах - за Рая, душо, за Рая!!! Wink

Стискайте палци за РД на мИринДата! За сега няма нищо свършено от моя страна.
РД ще го правим в двора на къщата на свекърва ми. Ще отидем при нея - ще се изсипем, барабар с пържолите, кюфтетата и кебапчетата! И наденицата - за ИринДата става въпрос!  hahaha
Ще правим барбекю в тесен кръг. Само бабите и 3 приятелски семейства. Още нито един продукт не съм купила!  ooooh!
А си спомням, че Нелли разправяше, че си беше мариновала пържолите и шишовете предварително!

Решила съм да правя 3 вида домашни мъфини за РД, но едва тази вечер си купих тава за мъфини от Джъмбо. Сега остава да купя и продуктите.  hahaha

Тази вечер - до нощите правихме с каката нещо като покани-картички за гостите.  Crazy Лепихме, мазахме - то беше кофти светлината - утре ще видим каква сме я свършили.  Embarassed

Добре, че имам приятелка, която шие рокли, та ми даде 3 броя да пробвам на ИреЦа. Ма тя заспа - та утре ще ги пробвам!  Embarassed

Обувки Ирката няма - ако утре не купя - ще бъде боса по тревата!!!  Mr. Green

Тортата все още е под въпрос - говорих с една дама - тя прави домашни, с био-продукти. Прави страхотни торти, просто аз се включих както винаги твърде късно!  Embarassed Аз съм и описала какво е състоянието и мислите ми, около изминалата първа годинка на Ирето, а тя ще прецени каква торта да направи за нея!  Heart Eyes

А мислите ми . . . мислите ми,. . . те са толкова носталгични, и мили, и тъжни, и объркани, и щастливи! Искам бебешка торта, която да ми напомня за отминалия бебешки период, за онова чудо, което ми се случи, което ме кара да се чувствам пълна и цяла. Искам да задържа все още изяществото на малките краченца и фините пръстчета. Искам да помня оня мирис, вие го знаете - мириса на бебе. И всичко това при мен беше за последен път - това ме кара да се чувствам още по-тъжна!  Sad

Аааааа, само някой да каже, че не съм разказала за рождения ден!?! Всичко разказах и то предварително!
Остава сега да ми стискате палци в петък да не вали и да ви покажа снимки!!!  Wink

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 01:36 от spasdidi

# 596
Честит рожден ден на миличките ни Фифо, Дани и Виктория!!!
Пожелавам им едно прекрасно и безгрижно детство и живот изпълнен само с положителни и стойностни неща!!!

За мама Хоуп   мама Джуфче и мама Джей

Честито и на другите празнуваши мушмуроци!!!

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 02:30 от marietta_g

# 597
  • София
Честит първи рожден ден на:
Прекрасния Фифо-красавецът на мама Хоупи и на тати,

сладката Виктория- куклата на  Джейката и

на неповторимият Дани-чаровникът на Люфис!!!

bdbaloni baloni newsm81 newsm38  bigdance2 txtloves Two Hearts
Честито и на останалите дечица, родени днес! nbirthday  party023 Tada  ura
Малък отчет от нас:
Кики-Представи се блестящо, танцува точно 3 пъти и с малка и с голяма партньорка, снимков материал скоро, мама си порева от радост и гордст, а после той ( защото се сети, че догодина завършва детската градина ooooh!)-просто е много чувствителен!
Вики: Страшно ме ядоса, но май " ще хване последния влак" за 6-ца- ако не знаете думите студ и студент са сродни според сина ми Joy Аз се тревожих за диктовката, а то на въпросите объркал нещо Thinking Както и да е...днес е на математика и очаквам блестящо представяне bowuu

# 598
Честит първи рожден ден на сладурката Вики, прекрасния Филип, любимото адашче Дани и сладкишчето Жорко! Честит празник на щастливите мами Джей, Хоуп, Джуф и нова мама!

Вчерашният ми дъъълъг пост се затри, а нямах време пак да се включа, затова бързам докато мъжете още спят. И така отново:

Честит да е първия рожден ден на Димитър, Валентин и Лазар! Надявам се, че майките има Гениси, Мария и Лава, като и целите им семейстав са изкарали хубав празник Heart Eyes. Честито и на вас момичета и благодарско за почерпките Hug

Мария изглеждате страхотно тримата. Валенце е много пораснал и все така прелестен Hug

Честит да е рожденния ден и на батко Вико! Честито и на мама Елфи, която се включи подобаващо със страхотна торта. Елфи, личи, че тортата е правена от теб, защото от нея струи цялата ти любов към малкото слънчице Hug

Виоленза, Яна е очарователна, има прекрасна усмивка, красива рокля и много красива мама Hug

И по обсъжданите в последните страници теми:
Сок не давам, че като пие вода на поразия не виждам смисъл. Да не вземе да му хареса и да откаже водта Mr. Green

Триколка купихме на смарт трайк. Дали е качествена времето ще покаже. Двоумяхме се между нея и тази на кангароо, която Гери е показала. Разликите за мен бяха: от първата намерихме модел за 150лв, дават я че тежи 6,4кг и освен коланите има и допълнителен пластмасов борд, за малките деца; втората имаше я на цени от 70 до 100лв на различните места, тежи 9кг и има само коланите. И двете могат да се управляват от родителя, но както някой беше споменал, проблема идвал когато детето се научи само да върти волана и го прави в едната посока, а майката иска да завият в другата Joy. Аз лично не виждах нуждата от триколка на този етап, защото Дани се вози без проблем в количката, а и тя е доста новичка все още, защото зимата ползвахме друга, а и като цяло не е от най-тежките. Даже като излезем с триколката аз се уморявам повече, отколкото с количката, незнам защо, явно височината на дръжката ми е по-неудобна. Но пък баба му на Дани искаше това да е подаръка и за РДто, даде 100лв и каза аз да я избера. Аз си харесах тази и реших да доплатя още 50, колкото горе-долу струва едно такова колело от 3тия етап на който се разглобява, а пък ще стискам палци да оцелее до тогава и да можем да я ползваме още.

Плодове давам обикновенно като втора закуска, към 10-11, а също и слетобед понякога, за слетобедна закуска. Сурови е ял Дани ябълка, круша и банан. Онзи ден опита и първата ягодка от реколтата на дядо си. По-скоро си я поделихме двамата. Ягоди това лято не мисля да му купувам, но пък ако има още домашни, може би ще хапне още някоя. Чакам сега черешките, а после и следващите сезонни плодове. Иначе ръфа парченца, без проблем, още откакто нямаше зъби. Режа ги тънички и дълги, колкото да може да ги държи сам в ръката си. Вече със зъбките си ги отхапва по-лесно, но все още ги дъвчи с венците, което мисля че е нормално, все пак там ще растат и дъвкателните зъби.

Зъби още не мием. Щото все забравям да купя паста. Иначе имаме много сладка мъничка четчица. Момента с накрайника май ще го пропуснем. Иначе вече няколко пъти го взех с мен в банята като си мия зъбите и му е страшно интересно, надявам се така като игра да се научи да мие и неговите.

Покани, ако изобщо направя ще са от цветна хартия, на ръка. Ама май няма да мога да ги раздам на гостите, затова още се чудя. Много ми харесват тези които момичетата правят на компютъра, но край нас няма къде да ги разпечатам. А ако ще трябва да ги пращам по електронната поща, предпочитам просто да се обадя по телефона Mr. Green

Косата мия с водичка всяка вечер, а с шампоан когато се сетя, обикновенно ако се е оповръщал през деня или ако се е потил. Не следя през колко дни се случва.

За прегледа при офталмолог само ако имам някакви притеснения. Като цяло не съм фен на ходенето при специалисти, просто защото някой друг е ходил, но при някакви съмнения, особенно ако са за детето - задължително.

Мъжете се събудиха, малкия даже вече омаха закуската си. Ще публикувам до тук, а ако мога по-късно ще се включа пак, че имах още неща за казване.

# 599
  • София
И сега специално включване:
"Джей си има грация Виктория, 3480, 50 см, нормално раждане."
Написала го е мама Жени на 10.05.2011 г. в 14.45 часа!
"Днес 10.05  Hope_4_life стана мама на първородния си син Филип 3800 кг, 48 см. Хоупчето и бебо са добре, много е щастлива  , ще се включи при първа възможност.

Да и е честита рожбата и да ги направи много щастливи и горди родители!!"

Написала го е мама Буба на 11.05.2011 г. в 05.55 часа!
Джуфчето явно се е включила по-късно в темата, че Дани не го намирам  33uu

Общи условия

Активация на акаунт