Любители на котки тема 60

• 41 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Котьо, довечера ще ти пиша на лични да ми обясниш всичко.
В момента се приготвяме за пикник- бях му обещала на Грей.  Simple Smile

. Толкова хора мислят за него, няма начин да не се живее още не дни, а години Hug
Делфина, с всичките тези болести( а може и още да има, за които не знаем ooooh!), направо си е чудо, че живее.
Божа работа, нищо чудно да сме на корицата и на следващата юбилейна тема.  Wink Hug

# 226
  • Costa Rica
Делфина, с всичките тези болести( а може и още да има, за които не знаем ooooh!), направо си е чудо, че живее.
Божа работа, нищо чудно да сме на корицата и на следващата юбилейна тема.  Wink Hug
Разбира се, че ще бъде на корицата, ти съмняваш ли се Laughing

Когато прибрахме полуумрялата Сикозу, брат ми излезед с лафа, че е оживяла само защото всичките и болести не могат да се разберат коя  да я умори. Явно и при Грейчик е така.
Приятен пикник!

# 227
  • Кюстендил
Момичета, нещо странно се случи с Мъркачев. Бях го гушнала и в опитите си да се отскубне го натиснах някъде в задната част, около дупето и както беше седнал пръсна някакъв секрет със кафяво-зеленишкав цвят и много неприятна миризма, но не е на изпражнения, а по-скоро на нещо като гной ми приличаше. Не разбрах от къде се появи това нещо, кот не дава въобще да го пипна покрай опашката и задните крака, врещи зверски  Confused Има ли някой представа какво е това?

# 228
  • на брега на морето
...с всичките тези болести( а може и още да има, за които не знаем ooooh!), направо си е чудо, че живее.

Иска ми се да ти забраня, но се въздържам - никакви приказки от рода на "късата клечка", "ще го пусна" и като горния цитат. Край. До тук. Каквото си казала - казала си. Започваш с позитивното. Ето например пикника - супер позитивно, изпълнила си обещанието, Грей ще се разкърши сред природата. Започваш да го виждаш мислено здрав, има мудри. Абе има инструменти за всякакви случаи. На ЛС ще ти пиша по-подробно.

Трепет,  добре се е случило - видяла си някакъв скрит проблем. Изтекла е мръсотия, отлично. Остави котето да се успокои и погледни внимателно. Може да е възпалена раничка newsm78

# 229
Трепет, секрет от аналните жлези? Таня може би ще може да каже по-подробно как изглежда, доколкото си спомням Мъро го водиха, заради проблемите със ставите не се самопочистваха?

Разбира се, че ще бъде на корицата, ти съмняваш ли се Laughing

Както казах, той е едно прекрасно, смело момче, нямам съмнения в горното! Прегръдки от нас!

# 230
  • Кюстендил
Трепет, секрет от аналните жлези? Таня може би ще може да каже по-подробно как изглежда, доколкото си спомням Мъро го водиха, заради проблемите със ставите не се самопочистваха?

Нямам представа, звъннах на ветеринара и след малко тръгваме към него, нека го види, за да съм спокойна. Външни рани няма никакви, огледах го внимателно. Не знам дали  от падането/скачането от терасата дали няма някоя скрита травма и да не сме разбрали.

# 231
  • Варна
Трепет, стискам палци да е нещо безобидно.  HugПиши после какво е било.

Кой знае - да съм подготвена и за това.( Котьо Hug, туй е шегичка- малко черничка де.Малко ми се върна настроението). Абсолютно си права за позитивизма, ама ей така наведнъж се струпа всичко и така.
Като знам аз как преживявам за всяко коте тук, направо ми е съвестно да пиша само за болести. Ама вие ни прощавате, знам аз. Hug Hug Hug

А сега- пикникът от днес.  Grinning

В началото- плахо надничам. Simple Smile

Успокояват ме, че малко ме е страх Simple Smile

После се поразходих:
Скрит текст:

Правихме и клипчета, обаче първо ще опитам да ги пообработя и после ще ви ги покажа Hug

# 232
Трепет, секрет от аналните жлези?
И аз предположих същото нещо. Първият котак, който си взех след като се омъжих, също трябваше да бъде воден на вет за изстискване на аналните жлези. Голяма смрад, голям нещо.

Радвам се, че Грей пак е минал между капките Simple Smile Браво! Имал да живее, душата  Heart Eyes

# 233
  • на брега на морето
kikaha1, знам какво ти е на главата, ти поне знаеш. Просто кажи на Бога, че правиш каквото знаеш и можеш, а останалото даваш в ръцете му.

Не се притеснявай, че "надуваш" глави, нали затова сме приятелки всички тук, да се подкрепим.
Цункай котанко по мустаците.

# 234
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Признавам си, че влезнах "на пръсти" в темата. Confused Много ме беше страх какво ще прочета. Вчера си поревах малко, така, за несправедливостите в живота. Но, ето че днешният ден е усмихнат и слънчев! Simple Smile Толкова е хубаво kikaha1, че сте завели Грей на пикник  Hug! Страшно му отиват тревичките и скаличките  Heart Eyes! Да го нагушкате и от нас със Силвестърчо! Hug

Трепет, имате няколко чифта стиснати палци и лапи в наше лице и муцунка! Grinning

ДелфинаJoy лафът на брат ти е жИсток! hahaha

# 235
kikaha, стискам палци пухчето да се подобрява и никви болезнени кризи да не ви мъчат! Дано се закрепи и още дълго да си живеете. Simple Smile

Аз да споделя, че нашата маца е болничка - в събота почна да повръща космени топки и така цял ден и нощ, в неделя я водихме сутринта на лекар и и биха една инжекция - повръщането спря но маца си остана една отпаднала, почти не е мърдала, само лежи. Нито яде, нито до тоалетната е ходила по голяма нужда, съвсем малко пие вода и то рядко. Преди малко пак се върнахме от доктор и е качила и температура, та почнахме с антибиотик...дано помогне и не стане някой сериозен проблем. Милата, за пръв път е болна и толкова отпаднала...много ни стресира! Дано живне малко, че не мога да я гледам такава.  Cry

# 236
  • Кюстендил
Добитъкът по всяка вероятност е с възпаление на червата. Има температура 39,5, сложи му антибиотик и каза утре да го заведа пак. Понеже съм доста ангажирана напоследък и съм пропуснала редовната дата за обезпаразитяване с около месец, а той започна да лови мухички, пчелички и всякакви насекоми дръзнали да му влязат в територията, та вероятно това е причината за възпалението. Сега седи сърдит, заради надупченото дупе и точи лиги - екстра от инжекциите + температурата Confused

Jia_m, стискам палци и лапи да се оправяте бързо  Hug

# 237
Трепет... и ние стискаме лапички за твоето пухче. Твойто с възпаление на червата...нашето на стомаха...аман!  Confused
Важното е само да се оправят бързичко и да са здрави!  Hug

# 238
  • Costa Rica
Каква радост е Грейче на тревичка Hug Миличкият!

Бързо оздравяване на всички болни пухове Praynig

# 239
  • Варна
Jia_m, и на твоята мацинка стискаме палци възпалението да отшуми бързо!  Hug

Каква радост е Грейче на тревичка Hug Миличкият!
И малко в действие :  Grinning
Професорке, веднага е награбен и нацелуван Grinning

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 21:44 от kikaha1

Общи условия

Активация на акаунт