Любители на котки тема 60

• 41 304
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
kikaha1 , силна прегръдка и от мен!   Hug

Вие дадохте толкова много на Грей - и обич, и грижи! Heart Eyes

Скрит текст:
И ние сме преживели това трудно решение - много ме боля, много страдах и много си мислех - дали имам право да вземе АЗ това решение?! Tired

Но след като видях как в мъки почина едното коте(не знаехме диагнозата му!), а другите две гаснеха с всяка секунда (не минута) пред очите ни, решението беше окончателно и от позицията на времето мога да кажа, че не съжалявам за това, че сме скъсили мъките на животинките, а не сме ги оставили да умрат 'естествено' в гърчове и мъка!,.. Защото аз лично мисля, че да оставиш някой да се мъчи - при ясна негативна и срочна  диагноза, само и само да е жив - това НЕ е обич! Лично мнение ,..

Не искам да давам мнение в този труден момент,..   Cry
Може би трябва консултация с още 1-2-ма ветове - за % успеваемост на такъв вид операция, и да изберете на кой лекар да се доверите. Наистина трябва да се използват всички шансове, но все пак трябва да ги има, нали?

Няколко консултации ще Ви дадат право на избор  Peace

Моля се за Грей!  Praynig  И дано намерите най-доброто решение!

# 211
  • на брега на морето
И аз съм ЗА консултация с други доктори. Другите може да знаят повече.

# 212
  • Пловдив
kikaha1, консултирайте се с неговите лекари. Възможно е те да са на друго мнение. Бъдете много, много силни! Обградете го с любов, за да се почувства поне малко по-добре. Не мога да ви давам съвети какво решение да вземете, но съм сигурна, че ще направите най-правилния избор!

Стискам палци за Грей! И ви прегръщам!
Все се надявам, че лошото ще остане в миналото, а малката душичка ще може да живее спокойно и щастливо! Мисля за вас и ви изпращам цялата си положителна енергия!

Ако ви е необходима информация, не се колебай да се свържеш с мен.

# 213
  • Варна
Oh, не знам. Предполагам, че ще бъде правилно да го оперират. А като го отворят, да действат в зависимост от находката. Ако няма смисъл- да не го събудят после. Sad Щото пък и да поживее още малко с приклещени вътрешности, пак боли. Banghead

Много е сложно, защото вчера лекарят установи, че Грей диша с 1/4 от белите дробове. И днес като е неделя и не работят, само се лутам в догадки коя от всичките болести е причината.

Опитах да снимам рентг. снимки и да ги кача, но са с лошо качество. И все пак така се успокоявам, че нещо правя и някой ветеринар може да изкаже мнение. Избрах няколко:

# 214
kikaha1, стискаме палци цялото семейство за вашето котенце. Нека се случи най-доброто за него, важното е да не се мъчи животинката. Силно се надявам да има шанс и да се оправи, но за съжаление някои неща не зависят от нас. Много  Hug за теб и пухче! Бъдете силни!

# 215
kikaha1Hug прегръщам те и стискам палци!

# 216
kikaha1, аз не знам какво да ти напиша, нямам сили, а представям си вие как се чувствате  Cry
От вчера чета и не спирам да мисля за Грей,  но това което знам със сигурност е, че той е едно щастливо коте с такива стопани като вас  Hug. Моля се нещата да се подредят по най-добрия начин за Грей, дано да има късмет момчето, дано  Praynig

# 217
мразя такива истории...  Sad  Cry  Cry
бедният малък Грей- колко страда душицата и какъв герой е- какво ли не го мъчи милия Sad
оф, мн мъчно ми стана и за него и за теб, kikaha. Направо ми се къса сърцето за това красиво същество... Cry Cry Cry Но, както са писали останалите, той е едно щастливо котенце само, защото има такива грижовни и обичащи го стопани като вас...
стискам палци и се надявам да вземете най-доброто решение. Много се моля да има късмет и всичко да му се размине... Sad
Прегръдки

# 218
  • Кюстендил
kikaha1, и аз мисля, че трябва да го оперирате. Ще се справи Грей, той е малък голям герой!

# 219
И аз пращам голяма прегръдка на Грей и kikaha1Hug Каквото и да решите, желая успех, и много късмет на котьо да се пребори!!

# 220
  • на брега на морето
kikaha1, и аз мисля, че трябва да го оперирате. Ще се справи Грей, той е малък голям герой!

И аз все повече си мисля, че това би било най-правилно. От друга страна няма и да се обвиняваш, че си пропуснала още един шанс за спасението му. Дори и да е нищожен все пак има за какво да се хванеш. Много обичам Грейчони и му пращам специални мисли.

kikaha, можеш да мислиш вместо него, представи си, че си той и мисли как ти става по-леко, дишаш по-свободно и т.н. Ако не можеш да го направиш му говори как изглежда по-добре, че е много смел и прочие. Чела съм го във форумите за Петър Дънов - той казва така: ако имам болен приятел ще дам по 5 лв на 100 човека и ще ги накарам един по един да отидат при болния и да му казват колко добре изглежда.
 Аз съм го правила и ефект има.

# 221
  • Варна
Току що се прибрахме от лекар...с Грей. Операция няма да има. Хернията е стара. Много рисковано е да се отделят черва и стомах и да се върнат по места, защото при старите хернии те са сраснали с околните тъкани и животните остават почти винаги на операционната маса. А досега Грей просто се е приспособявал към положението и така е живял. Днес се чувства добре, храни се, диша добре.Пак е включил компесаторните механизми.
И така- имаме още дни заедно, не се знае колко, разбира се. На първо време, когато получи пак криза, ще облекчаваме със симптоматично лечение. В момента в който го боли, а ние не може да го облекчим, ще го пуснем да си иде.

Почти две години е живял с този проблем, без да знаем.

Аз пак да благодаря на всички от все сърце за милото отношение към нас и подкрепата. Hug

# 222
  • Costa Rica
Знаех си аз - това коте има 19 живота и няма да се даде лесно Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 223
  • на брега на морето
В момента в който го боли, а ние не може да го облекчим, ще го пуснем да си иде.

Ееееееееее, чудесата се случват непрекъснато. Не бързай да го пускаш. Вземи му Рескю Ремиди (спешна помощ) от есенциите на д-р Бах. Давай му всеки ден от разтвора във водичката за пиене(ще ти дам подробности, ако решиш да ги купиш и да му даваш), има пропорция за животни. Пият се и от хора  Grinning. Аз на тези капки поклон до земята правя.

# 224
  • Costa Rica
Аз на тези капки поклон до земята правя.

Потвърждавам!

Нагушкай Грейчи, кажи му, че го обичамв. Толкова хора мислят за него, няма начин да не се живее още не дни, а години Hug

Общи условия

Активация на акаунт