Любители на котки тема 60

• 41 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Само като сте показали тоя зайко..тъй като са ми слабост...да ви покажа моя:

# 601
Ушати пухкавиниииии Heart Eyes
Което ми напомня, че скоро не сме виждали снимка на Хайдут Велко Whistling (хич ме няма по помнене на имена, та ако съм го объркала, прощавайте Blush)

# 602
  • Пловдив
Прекрасни снимки, дами! Simple Smile
Трябва да ви покажа и нашия Роджър. Тези дни ще направя една фотосесия и ще се включа със снимки на двамата красавци! Simple Smile

В понеделник и двамата с Грей остаряхме с по една година. Simple Smile
Той е вече на осем, но не му личат годинките. Направо е във вихъра си. Simple Smile
Събудих се с лапа върху челото си, а може и да е искал да ме целуне Грейчо, знам ли... Simple Smile

Въпреки че не съм се включвала в темата от доста време, чета ви и мисля за вас. Simple Smile

# 603
  • Варна
Честит празник на патеричка, adoratoin_ и Грей Heart Eyes
Обичкаме ви!  Heart Eyes

# 604
Здравейте и аз се включвам в темата  Grinning Обожавам котки имам една и колкото и смешно да звучи си се държа с нея като с бебе  Grinning
Имам обаче един въпрос ,ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна  Simple Smile
Момиченце е на 2 год. и от половин година някъде не се е разгонвала ,та въпроса ми е нормално ли е да не се разгонва? Преди се разгонваше на 2 месеца веднъж за по 4-5 дни....

# 605
Честит празник и от мен с малко закъснение   bigdance2 newsm59

# 606
Здравейте и аз се включвам в темата  Grinning Обожавам котки имам една и колкото и смешно да звучи си се държа с нея като с бебе  Grinning
Имам обаче един въпрос ,ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна  Simple Smile
Момиченце е на 2 год. и от половин година някъде не се е разгонвала ,та въпроса ми е нормално ли е да не се разгонва? Преди се разгонваше на 2 месеца веднъж за по 4-5 дни....
Уличните се разгонват два пъти в годината. А домашните наистина на два месеца. Казвали са ми, че е от протеините в храната.

# 607
ясно  Simple Smile а дали е нормално вече 6 месеца да не се е разгонвала ? някой знае ли? Embarassed

# 608
Според мене поне е нормално. Нашата веднъж цяла година пропусна, после пак си почна редовно.

# 609
Питай ветеринарният и лекар, той познава котката и може да прецени каква е причината, ще реши има ли нужда от изследване. Лично нямам такъв опит, дори обратен, преди кастрирането започна доколкото си спомням на 2 седмици да се разгонва.

# 610
Мерси все пак ! Да май е най добре така да направя  Simple Smile

# 611
Благодаря за милите думи за моето бронтозавърче Hug Heart Eyes Красотниче ми е душицата, макар и непослушна Simple Smile иначе да, не се храним на тази покривка, ноооо... Simple Smile))) Всъщност, най-лошото място досега, което е използвала за сън е... панерът за хляб ooooh! ooooh! ooooh! Решила наша Моли, че щом е празен и й е по мярка, значи е коша й за сън... ooooh!
ekita, мн готин този дългоушко Simple Smile ( така, като гледам- на Моли ушите гонят тази дължина  Grinning )
adoration_ , и от нас- честит празник със закъснение...да сте здрави и щастливи! Party Hug

# 612
Ще се опитам и аз да кача някои снимки на мойта принцеска  Grinning Наште места за спане също са необичайни, най- много обича да издебва удобен момент когато се готви да се промъква и да ляга в подготвената тенджера или тава ....

# 613
май немога да се справя с публикуването на снимки  Laughing ето линк ако някой иска да я види  Laughing
http://vesyfsf.snimka.bg/animals/murla.675971

# 614
Веси, много ви е сладка Мърла Laughing
(когато качваш снимки между таговете за снимка трябва да слагаш линк на самата снимка, а не на албума. Затова не ти се получи първия път Wink

adoration_ и Грей, честит рожден ден на патерица Hug

Общи условия

Активация на акаунт