Любители на котки тема 60

• 41 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ахаааа сега ми стана ясно  Grinning мерси за разяснението и за комплимента  Laughing

# 616
adoration_ честито ви порастване, да сте живи и здрави и двамата!

МисНели, Зайо има страхотен перчем.  hahaha  Всъщност, къде трябва да търсим очите?   Wink

Моля ти се, той тук е подстриган даже, не е в пълния си блясък! Очите са точно под основа на ушите, някъде там заровеени в козината  Mr. Green

А домашните наистина на два месеца. Казвали са ми, че е от протеините в храната.

По-ниските количества протеин в храната на домашните ли имаш предвид, или вида протеини...?

# 617
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ve_si_to, много ви отива розовко за възглавничка! Heart Eyes

# 618
# 619
Цитат
По-ниските количества протеин в храната на домашните ли имаш предвид, или вида протеини...?
Не знам наистина. Чувала съм нещо, даже не съм се замисляла.

# 620
Ние сме с проблем Sad Вчера докато Пумба спеше по гръб, забелязах голо петно на коремчето му точно до едното му циценце ( ако мога да се изразя така ). Зачервено е, като претрито стои на червени петънца. Оказа се, че има такова и на едната бузка, но то е само оголено, не е зачервено. Забелязвам го, че се чеше все едно има бълха, понеже както стои спокоен и изведнъж започва да се чеше, все едно нещо го е ухапало. Най- често около основата на ушите и по корема, като по корема направо се свива и започва да се хапе. Притесних се да не са гъбички, но той не ми дава изобщо да го хващам и не мога да разгледам добре оголените места. И да го заведа на лекар, пак няма да могат да го огледат, понеже започва да хапе ако някой се опита да го хване. С какво мога да го намажа евентуално? Не дава признаци да го боли някъде, не ближе петната.

# 621
Имахме такъв проблем но с кученце и не искам да те плаша но бяха гъбички ,довечера ще се опитам да намеря лекарството и ще ти кажа какво беше ,нещо с екзо беше май екзодермин. То едно че лекува и маха сърбежа ,а и подпомага разтежа на козинката там където е паднала. Но все пак най -добре е ако можеш по някакъв начин да го заведеш да го видят  Sad Дано бързо се оправите  Praynig

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:18 от ve_si_to

# 622
tanch, и аяз съм на мнение, че е добре първо да го види лекар. Все пак може и да са гъбички, ама може и да не са, да не си докараш повече главоболия накрая. Заведете го двама души и там като са още 1-2 се ще го удържите за 2 мин да го погледнат.

Стискам палци да се оправяте бързо.  Wink

# 623
И аз мислех , че са гъбички, но го наблюдавам от вчера и не се чеше на тези места. Не би ли трябвало гъбичките да сърбят Rolling Eyes Сега се мие и му видях едното петно - не е кръгло, има само една червена точка като протрито стои. Ще се опитам да го заведа в клиниката, макар да съм сигурна, че няма да могат да го погледнат. Като го водих за кастрирането, изобщо не го и доближиха дори, толкова ги беше страх, дори сестрата отиде чак до вратата и беше готова да бяга навън.

# 624
Малее той много страшен разбойник  Grinning Тогава другия ми съвет е да се обадиш на ветеринар и да му обясниш какво що  Simple Smile

# 625
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На Силвестър периодично му излизат такива червени "точки", които разкървавява и стават корички. Мисля, че точното име на лекарството е екзодерил. Маже се с памуче или тампон за чистене на грим. Наистина помага и там където му беше окапала козинката, точно на корема, сега му никне нова. Забелязала съм, че почне ли да става топло времето и той "цъфва". Точно снощи го видях, че пак се е сдобил с няколко такива петна и довечера ще се мажем. Mr. Green

П.С. Сега като се прибрах видях лекарството - казва се eczematin c.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 21:29 от profesorkata_1

# 626
  • Costa Rica
Хора, Барак изчезна smile3514

През нощта е паднал от прозореца, а аз дори не съм усетила...

Няма нужда да ми набивате канчето, достатъчно ми е кофти.

Ударете една молитва, дано се покаже от някъде Praynig

Шансовете на моя глупав, кастриран и ужасно страхлив котарак навън са никакви Cry

# 627
Леле миличкия  Cry дано се появи ще стискам палци! Ти не си виновна ,неможеш постоянно да го следиш ,за жалост ... Мойта я следя, следя и малко да се разсеям и вече се е качила на парапета ... и въпреки че и падала не си взе поука...
Дано се появи сладурчето  Sad много тъжно ме стана  Sad

# 628
Делфина, не бързай толкова да го отписваш. Котките са жилави и находчиви. Разпитвай, търси го, чакай го.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 19:42 от Фея Кръстница

# 629
 Praynig Търсете го навсякъде, не се отказвайте дори да се стъмни.

Общи условия

Активация на акаунт