Любители на котки тема 60

• 41 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Делфина, щом е страхлив го търсете по всевъзможни дупки и дупчици, където може да се е скрил. Ще го намерите, сигурна съм! Praynig

Писала съм по-рано как котката на майка ми падаше от перваза като заспи. Обикновено я усещахме, че е изчезнала малко след падането и слизахме да я вземем. Последния път е станало точно така, както при вас - през нощта. Беше изчезнала за седмица. Крила се в една дупка до съседния блок...

# 631
  • Бургас
Искам  да Ви запитам, как се грижите за устната хигиена на писаните си, че напоследък малко и понамирисва дъха, не е някаква силна миризма но все пак...

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Делфина, почваме да стискаме всичко наред за скорошното появяване на Баракудата. fingerscrossed
Силвестърчо беше падал като малък (на около 1,5 г.) два пъти за няма и десетина дена. И двата пъти си го намирахме качен високо на избените прозорци под терасите на кооперацията, със скупчени отдолу и заканващи му се всички съседски котки, котараци и котенца. Добре че бяха те да вдигат дандания, та да се сетим къде е  ooooh!! Иначе той какъвто си ми е глупендър, хич се не сещаше да ми отговаря като го викам. Това го прави само като си контактуваме с него в къщи.
Дано да откриете Барак бързо! Praynig

# 633
Искам  да Ви запитам, как се грижите за устната хигиена на писаните си, че напоследък малко и понамирисва дъха, не е някаква силна миризма но все пак...
С какво се храни?

# 634
  • Бургас
С какво се храни?
Ами с пастет и суха храна на Уискас

# 635
  • Пловдив
Делфина, стискам палци котето да се намери възможно най-бързо!
Ще се намери, сигурна съм. Simple Smile

# 636
И аз стискам палци да се намери Барак!!

И благодаря на отзовалите се по въпроса с диваните и тапицериите!  Hug

# 637
Плащам данъка си. С лихва за закъснение Simple Smile

П.П. Ще ме прощавате, че качеството не е "уф, та леле", ама щраках с телефона. На всичкото отгоре и Лили, и Рижик ги беше хванала сценична треска и не щяха да позират.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 06:33 от Фея Кръстница

# 638
Ойй, мамини златни  Hug
шошкамошка, при нас се е появявал такъв дъх, когато се затопли и яде храна, различна от гранули. Все пак не е зле да я заведете да видите дали има някакви проблеми със зъбите Hug

# 639
Добро утро   bouquet.Делфина има ли новини?

# 640
А какво давате против косми в стомаха? В един зоомагазин ми казаха да дам обикновен вазелин... Взех суха храна с такава функция, но не знам има ли ефект - отпред нищо не излезе, а отзад няма как да разбера. Котарелата досега се справяше сама, изкарваше едни топки косми. Обаче скоро не съм намирала и взех да и се притеснявам.

# 641
Горкото загубено котаче. Дано се намери. Търсете го рано сутрин, когато още не са наизлизали хора. По мои наблюдения котките тогава са най-активни.
Много е вероятно да е съвсем близо до мястото където е паднал и да се крие от страх, така че търсете по няколко пъти- и сутрин и вечер.  Дано се обади като го викате.

А за космите в стомаха- мисля че малцова паста се дава. Щом не ги виждате, явно през задния изход излизат.

# 642
Фея Кръстница,въпреки слабостта ми към рижковците,синеочката е с такъв фатален поглед  Flutter А последната снимка с кучо е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Приятелчета са,нали Grinning
И аз да ти пожелая вкусни палачинки  Peace
А ми идва на ум и да те попитам,както и другите мами в Америка,как се осиновяват там животни?Заплаща ли се за това или просто е нужно одобрение,че сте подходящи за осиновители?Интересно ми е  Rolling Eyes
Делфина,дано го откриете малкото разбойниче,стискам палци  Praynig  Hug
Ние пък вече си имаме паспорт и ваксина Flutter А вчера открих,че тревичката,която ми самоизраства на балкона всяка пролет много харесва на Гарфилд,похапва си я с удоволствие Wink
Иначе една съседка ми даде от прясно набраната за нейния котак,но Гарфи не я погледна изобщо  Laughing Та явно съм си самоотглеждала тревичка за моя котак,без и аз да знам  Laughing
Фотоколаж  "Търся си Брат'чедаLaughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 11:35 от SunshineMery

# 643
Фея,тази Лина е прекрасна HugТакива очи...нямам думи Heart Eyes
Ние пак си започнахме доброто хранене,хапваме си вече пауча наведнъж,но разбира се подбира.Не яде вече какво да е  Simple Smile
За косми в стомаха знам,че има и пасти и разни като сърчицата мисля,както дори и храни. Peace
За лош дъх....може да има и някакъв проблем...предната ми котка имаше много силен дъх и се оказа с 2 развалени зъба,които махахме,при тази нямаме мирис PeaceНо все пак има някои от определени храни леко им мирише,ама щом сте с консерви и такива неща...знам ли...погледни из устата и дали няма някое развалено зъбче,възпалени венци или зъбен камък...Така,че ако наистина е много силна миризмата,го заведи на ветеринар! Peace

# 644
  • Costa Rica
Добро утро   bouquet.Делфина има ли новини?
Няма го Sad

Общи условия

Активация на акаунт