Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 48 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • В Града на Липите
Репортаж № 16

Скрит текст:
На яхтата дават новини и двама от туристите виждат снимката на Селим, и разбират че е издирван. Те се усещат, че той е не яхтата и хукват да предупредят, но един от персонала им казва, че са слезли. Дават Айче и Селим да тичат по улицата. Трейлъра. Селим се умори, просна се на една кофа за боклук, тя го дърпа.
Сами чака пред една къща с таксито. Излиза Хаджер, той се спуска да й помогне. Пита я за доктора, дали пък не отива да ражда вече? Термина и беше през май. Двамата си говорят в таксито.
Измир. Затвора. Шекспир седи и гледа през прозореца, явно си е изписал химикала. Идва пощата. Мустафа получава писмо, ама не реагира в началото. Не може да повярва на очите си, отваря го с треперещи ръце. Писмото е с гласа на Мукадес явно не се е представила за Ф. Пише, че Ф и К са много щастливи и все едни хубави неща като къща, любов и още нещо като сватба, които предизвикват сълзи в очите му и той изпуска писмото.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:02 от hrissi_sz

# 166
  • София
Брей,явно Мукадес е писала на Мустафа да забрави Ф.,че тя обича Керим и те са щастливи.......
 newsm78 newsm78 newsm78

от писмото й"........Скоро ще се оженят наистина, ако наистина я обичаш спри да и пишеш...."

# 167
писмото с 2 думи: "Мустафа, Фатмагюл не е чела писмата ти. Пиша ти това с молба, да се откажеш. Не я търси повече. Тя направи своя избор. Тя е щастлива с Керим. През май ще имат сватба. Избрала е своя човек в живота. Моля те, откажи се вече. Остави ги да бъдат щастливи. Аллах да те закриля. МУкаддес"...

Мустафа получи писмото от лудата крава - писала е от нейни име

не е писала от нейно име

# 168
# 169
  • В Града на Липите
Репортаж № 17

Скрит текст:
Рождения ден на Керим. Всички изброени от снимките и трейлъра са край масата и празнуват. Мехмет прави снимки. Всички се забавляват. Мукадес е много хубаво начервена, почти до ушите. Керим и Фатмагюл стават и се прегръщат, Мехмет ги снима. Мукадес повтаря - Машалла. Фатмагюл привиква Мехмет и му конфискува снимките. Рахми кани Мукадес на танц, тя се дърпа малко ама приема. Мерием и Кадир също стават, Керим привиква жена си, ама тя не излиза и той отива да я търси. Казва й да изнесе тортата, тя май се опитва да го излъже че няма паста. Той я целува и съседското момиче ги вижда. Той пак я дърпа да излезе да танцуват, тя му вика тамам, иска малко време. Излиза с тортата. Керим духа свещите, всички пляскат, той казва думите от трейлъра, че му се е сбъднало желанието и иска да са щастливи. Докато той реже тортата и Фатмагюл отива да му донесе подаръка. Албума е.
Ф: Вземи, това е моят подарък- семейният ни албум - да го запълним с щастливите моменти от предстоящите години на щастие заедно. Да са снимки, изпълнени с щастие. Да запазим хубавите моменти от живота ни, да остареем заедно.
Той разглежда снимките, една нейна и една на двамата.
Керим: Любов моя...

# 170
  • София
Момичета,не мога да накарам синът ми да си легне,само тича из къщи и около мен и крещи "Мукккааадес,Муккаадес"........заболя ме коремът да се смея Joy Joy Joy

А Мукадес се е лъснала кът нова лада,с това червилоооооо,верно до ушите!
Хриси,ама твоите коментари ме разбиват,много ми е весело,момичета,не знам ама аз съм седнала и само се хиля като ряпа,е, и уискито ми помогна,амаааааа.....

# 171
  • В Града на Липите
Репортаж № 18

Скрит текст:
Мехмет пуска музика и двамата танцуват под умилените погледи на всички. Фахретин бей се просълзи. Мукадес се опитва да се прави на щастлива. Керим и Фатмагюл допират лицата си, гледат се в очите, изпиват се с погледи, щастливи са...
РЕКЛАМИ

Евелин Joy  Joy  Joy Горкото ти дете, и него е обсебила.

# 172
Жабата Мукадес се уплаши, че ще бъде разкрита и веднага би отбой с писмата.

# 173
  • София
Ей, на коя песен танцуват само Heart Eyes.Сещате ли се, на Aitekin Atec от Облака /само,че в друго изпълнение/...
Скрит текст:

# 174
  • Бургас
Момичета същата песен като в Облака

# 175
Боже тази серия ме побъркааа. Не мога да сваля усмивката от лицето си, а за пеперудите в стомаха ми да не говоря!  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-уникалния епизод беше това....  newsm51 newsm51 newsm51

# 176
Аз плача от щастие....

# 177
# 178
Момичета,не мога да накарам синът ми да си легне,само тича из къщи и около мен и крещи "Мукккааадес,Муккаадес"........заболя ме коремът да се смея Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 179
Мустафа започва да прилича все повече на Робинзон Крузо. Писмото на Мукадеса го съкруши!
ЕЕЕЕХХХХХ, много хубав рожден ден!!!!!!!!! Еййй и албум си имат вече, прекрасен жест на Фатма!
И песента от Облака, направо ме разби, жестока песен, тя си е само за Мустафа Булут-Керим=Енгин  txtloves Heart Eyes txtloves и много  newsm45 newsm45 newsm45 ама от щастие!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт