Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Момичета тази песен не е случайна-на нея танцуваха на рожденният ден на Фг,затова тя я е избрала.
И да ви благодаря защото почнах от средата да гледам,дотам от вашите коментари,снимки и репортажи.Хриси,Вени,Тара,Зори,diziler -благодаря

Hug Hug Hug Хриси,Тара,Зори,diziler супер сте

п.п Хриси аз чак сега чета репортажите, че нямах много време преди това.Както винаги са уникални.  bouquet  

# 241
  • В Града на Липите
Светозара  Hug, благодаря. Всичко което изброи съм го пропуснала. Значи продала фирмата, той Мюнир за това подскачаше. По едно време имах чувството че гледам бой с петли.

Те канал Д, наистина не се научиха да пускат серията с бг субтитри. Не знам за кой път вече им напомняме и все забравят.

Вени, аз не смея да ги прочета. Единственото, което помня, беше, че заплаших Керим с гьостерица  Joy

п.п. Излезе ли серията в ютуб?

# 242
wavey

smile3503

КЕРИМ СИ СПОМНИ   КАК  ЛИЧНО  ИЗНАСИЛВА  ФАТМА  И НИЩО НЕ КАЗА …….
Е сега вече започва деградацията на любимеца керимчо  .От  самото начало  на филма , се вижда ,че той е плазмодия във филма

smile3503

Моля те спри, вече лазиш по нервите на всички в темата не разбираш ли?  
Спри с твоите глупости НЕ СЕ ИЗДЪРЖА.

# 243
wavey

smile3503

Е сега вече започва деградацията на любимеца керимчо  .От  самото начало  на филма , се вижда ,че той е плазмодия във филма

smile3503

Ти пък защо му се връзваш ! Той те поздравява,поздрави го и ти! Аз така ще направя!  wavey

# 244
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕВОДИ,РЕПОРТАЖИ СНИМКИ,ПОДСКАЗКИ...

Много хубава серия...не мога да събера мислите си ooooh!
Брилянтна игра, а сцената на плажа и след плажа е за Оскар- и за сценаристи,и за режисьора,и за оператора и за Енгин и Берен-великолепна на игра smile3501
толкова правдиво пресъздадоха чувствата си,вълненията,опасенията ...уникални са просто Peace
много ми стана мъчно за Керим- имаше и той нужда от психолог... Thinking
какво не мина през главата му- сам срещу всички беше в началото- Мюнир,Решат,тройката гамени и родителите им,ФАТМАГЮЛ,Мукадес,Мерием... ooooh! всички,всички  бяха срещу Керим...той мина през кръговете на ада- не изкупи ли част от вината си Rolling Eyes
а после и личната му драма- истината за майка му,баща му...как  издържа...нормално е това ,което му се случи, кошмарите не са го напуснали още ...
Но има до себе си жена ,която го обича- и той го прочете в очите и- когато танцуваха,тя не откъсна поглед от очите му- а очите и говореха...."обичам те !!!" заслужават да щастливи    loveuuu

Краят на Яшаранови- най- после на дъното #Cussing out

Много силна Фатмагюл- пред доктора, не отстъпи и пред съседите Naughty

Много влюбена Фатмагюл- в тази серия без задръжки показа пред всички любовта си към Керим Embarassed

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:42 от Lilims

# 245
Благодаря за превода на всички момичета newsm51 newsm51 newsm51 DAMON wavey

# 246
  • Стара Загора
Хриси ето първа част в ютуб

">#![/video]

# 247
wavey

smile3503

smile3503

DAMON     hit hit hit

# 248
Лили,и на мен ми направи силно впечатление как го гледаше влюбено и направо подканящо,докато танцуваха Heart Eyes

# 249
Дали ще е много нахално утре да чакаме превод  newsm78
Нямам търпение вече. Давайте подсказките за следващата серия. Сигурно вече са излезли.
Не ми обръщайте внимание, много ви уважавам, но не помня колко чаши вино изпих  Joy  Joy  Joy

п.п.  На Aitekin Atec от тази вечер съм му фенка.

Хриси добре дошла в куба Зори отиде за виното,Детелинка за чашите,а Боровинка е на масата.Е хайде наздраве

Четвъртък къде се губиш скри се за почерпката.... Joy Joy Joy

# 250
Не успях да гледам серията. Crossing Arms Но пък ви изчетох сега - Хриси, благодаря  за сладурските репортажи!  bouquet  bouquet  bouquet И на всички останали за свежите коментари, явно серията  ще ми хареса. Grinning Grinning Grinning Утре на спокойствие ще си изгледам серийката. Heart Eyes
Само кораба-майка се е завъртял в грешна орбита, ама какво да правиш! Mr. Green

# 251
Сега въпросът е,ще пренощуват ли в къщата след като си отидат гостите и какво ще го правим Керим завалията.Докато всички лекуваха Фатма,него го забравиха. newsm78

# 252
Някой знае ли,кога моя приятел,онзи на когото не знам името публикува подсказките за следващата серия!?

# 253

Евалла на Мукадес ! Хареса ми този път!  Peace Дали няма да вляза в клуба на Мукасинките с този коментар. newsm78 newsm78

Добре дошла в клуба на МУкасините  wavey. freespirit ще ти измисли и длъжност по мярка.

Тази вечер вратите ни са широко отворени за всички  Hug Hug Hug

# 254

Общи условия

Активация на акаунт