Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Момичета благодаря за прекрасната вечер и компания !

Рождения ден на Керим - прекрасна песен !

Но вижте и чуйте и това - Рождения ден на Фатмагюл - песента е същата !

# 271
Цитат
Аз направо очаквах по канал Д серията да е със субтитри
Joy Joy Joy
Дано за следващата серия да се сетят!! Joy

# 272
Да си е пуснем пак

с английски и турски  субтитри
Благодаря ти!!!

Много благодаря и от мен и пак да си я пуснем... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 273
  • Стара Загора
Вени наздраве мила!Ама айде идвайте вече,че ви чакам на масата LaughingКукркуметке Hug,къде без тебе идвай разбира се при нас!Нианта Hug,къде ходиш бе,няма те тия дни?!
А ти Вени направо ме довършваш вече с тия песни  ,страхотни,нямам думи:   love001  love001  love001!
 Марта  Hug-да песничката е същата от р.д.на Фг!

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 00:02 от borovinka123

# 274
Завърши един етап от борбата им -за справедливост ,за тяхните чувства е...ще има още.

Факта ,че вече са в своя дом е началото на .......ТЯХНОТО НАЧАЛО.

# 275
Аз вече не знам с какво ще ни занимават до 21 юни.След 2 седмици сватбата,другите ги хванаха.Точно в две серии може да го съберат всичко това.

# 276
Закъде без мене в клуба LaughingТук съм,нахилена и ми иде да Фръкна Joy Joy Joy Joy Joy

# 277
  • Разград

Сценария на последната сцена.

# 278
Нианта, права си, миличка, но не се натъжавай - точно това ни показаха, че излекуването е сигурно! Щом е подкрепено с толкова много любов, няма начин да не се излекуват раните. Те вече са семейство и никой и нищо не може да разруши любовта им. Сипи си още едно и се усмихни.  Hug Hug Hug

Вени, Боровинке, Хриси, Детелинке, Зори, Злати, Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 279
dettodorowa

Четвъртък къде се губиш скри се за почерпката.... Joy Joy Joy

ОООХ
изпуснах една част от филма и страдам.
ама
от мен :

да ви е сладко!!!
Айде цопнах се в Петъка

# 280
Брей,Ванче,голям си папарак Laughing
Мен ме притеснява какво ще направи Мустафа,като осъзнае какво става,щото той го върти перката като един наш познат-лети в друга орбита Mr. Green

# 281
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз вече не знам с какво ще ни занимават до 21 юни.След 2 седмици сватбата,другите ги хванаха.Точно в две серии може да го съберат всичко това.

Ако борбата с кошмарите на Керим е за един месец ще ми е малко изкуствено.
Той щом до сега не го е преодолял, не знам колко време ще му трябва. Постоянно твърди, че я обича. Сексуално близост с нея не си ли беше представял до сега.
Много ми е интересно той как ще се излекува.
Може би моментът с прошката ще е решаващия за него.  

# 282
Аз вече започвам да се притеснявам,дали не замислят някаква продължителна раздяла м/у К. и Ф. ,че да се съберат към края на сериала ....дано не е така,че много рев ще пада....

# 283
Аз се изненадах от размерите на къщата на Ф и К - мислех, че е малка, само тая част отпред, която показваха, като я видях и от другата страна - ми то си е голяма къща.

# 284
Аз се изненадах от размерите на къщата на Ф и К - мислех, че е малка, само тая част отпред, която показваха, като я видях и от другата страна - ми то си е голяма къща.

И досега кухнята беше отпред,а тази вечер се оказа,че е от другата страна на къщата!

Общи условия

Активация на акаунт