Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 884
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Ваня ,мерси за преведените клипчета-супер епизод ,аз без да го разбирам ревах пък сега като магаре уф

# 361
  • В Града на Липите

Дано ни преведат скоро и това. Накрая как я гледаше, докато й казваше, че я обича  Two Hearts

# 362
  • Разград

# 363
  • AMS

Те това е!!! Хареса ми най-много този момент - 2.31 - ФГ направи онова леко кимване с глава, което означаваше - Да, може!!! Това кимване е същото от първото свиждане в затвора. Тогава тя сякаш му каза - Да, можеш да ме прегърнеш. Сега, обаче Керим изпусна момента и за това беше толкова бесен на себе си в стаята. И въпреки, че много исках да ги видя гушнати в леглото, не съм разочарована, защото сутринта ФГ пееше, все едно наистина са били в една стая през цялата нощ.

Момичета, благодаря ви за всичко - нова тема, преводи, Репортажи/ особено 12-ти!!!/, снимки, коментари, клипове...

# 364
  • Разград
http://www.youtube.com/watch?v=wnATam-8uGg&feature=endscreen&NR=1

Дано ни преведат скоро и това. Накрая как я гледаше, докато й казваше, че я обича  Two Hearts

Преведено е

http://www.youtube.com/watch?v=jJAeHz3zF-c

# 365
Хриси има го вече. Peace
Fatmagülün Suçu Ne 71 kiss bg subs

# 366
Цитат
Дано ни преведат скоро и това.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хриси гледай да пропорционираш хубаво цялата серия и си дай това пожелание.И без това като гледам днес са склонни да изпълняват такива. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 367
  • В Града на Липите
Благодаря ви  Hug От къде ги изравяте  Grinning

Цитат
Дали ще е много нахално утре да чакаме превод  newsm78

Ей това съм го писала в 23.и нещо си. Явно не било много нахално. Някои хора са бодри като нас и не им се спи. Браво на тях   bouquet

п.п. Само като се замисля, колко работа ме чака утре и как ще приклепвам на бюрото и ви казвам за 65-ти път лека нощ.

# 368
Лека нощ и от мен!Благодаря на всички,които допринесоха за това тази вечер да е така хубава!

# 369
  • Разград
Благодаря ви  Hug От къде ги изравяте  Grinning

Цитат
Дали ще е много нахално утре да чакаме превод  newsm78

Има ги пуснати на предните страници.

Engin akyurek with Beren saat clip - 1

Лека нощ

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 03:00 от vania_e

# 370

Благодаря на всички за приятната вечер! Лека нощ!

# 371
  • Пловдив

Добро утро на всички в петък. Нека денят е прекрасен след хубавата 71 серия и пием кафето си в компанията на нашите сладури.

# 372
# 373
Добро утро на всички.
Знам,че по напред в темата ги има,ама хайде да не връщаме много назад да си ги припомняме.Аз ги гледах незнам колко пъти,може би и вие.

по ред на номерата:

# 374

Общи условия

Активация на акаунт