Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  Вярно е, по - добра серия до сега не е имало, но ще има  Hug

Специални благодарности на Всички, които направихте епизода разбираем, за репортажите - несравними са  Peace и за хубавото настроение!
    Много съм доволна от това, което видях! От всяко действие на Ф и К струеше толкова любов... Всеки от тях усети колко го обича другия. Просто нямам думи, но съм сигурна че ме разбирате  Heart Eyes мукито замаза кашата, но да видим дали няма да е забъркала по - голяма. Този път без да иска. Много се надявам да се разбере какво е направила с писмата и да си я порицаят както трябва. А сладурите ще си ги проведат тези разговори, които трябва. Сценаристите няма да оставят недоизказани неща  Wink  
    Когато изгледам серията с превод и имам повечко време пак ще пиша  Heart  Целувки!  Hug

# 346
  • В Града на Липите
Изгледах края с превода. Ами какво да искаме повече, чооок романтика беше на макс. От сто километра си личи, че го обича. И това обичам те леко криво изписано в албума, много мило беше. Думите й да остареем заедно, да имаме много семейни албуми и снимки изпълнени с щастие... За танца няма да говоря, то се видя.
Много хубава серия наистина.
И като се замисля, все повече стигам до убеждението, че следващия път Керим няма да се колебае и да си гризе ноктите.
Макар все още да смятам, че му се полагат една две пръчки за стимул. Не повече.

п.п. Забележете Мукадес докато танцуваха Ф и К, не ви ли приличаше на начервено препикано от Лодос мушкато?

Айде лека нощ  Hug, отивам да гледам детайлите, докато не ми е спрял нета.

# 347
  • Разград

# 348
  • Стара Загора
Айде лека нощ и от мен!

# 349
Ще положа глава на възглавницата и ще чакам превода. Бих изгледала тази серия внимателно. В нея има всичко, което очаквахме-красиво поднесено и перфектно изпълнено.
Благодарности на всички за всичко!
И за РЕПОРТАЖИТЕ и за преводите.
Благодаря!

# 350
  • Разград
Да не забравите за вашите Керимовци.

# 351
Да не забравите за вашите Керимовци.

Ние с Хриси сме добре ,нашите са нощни и спокойно се наслаждаваме на епизода   Joy Ваня ,благодаря и на теб за клипчетата ,невероятна си !

# 352
  • Разград
71 Fatmagul Kerim Sahneler bg sub

# 353
# 354
  • София
Две неща не могат да бъдат скрити:пиянството и любовта!!! txtloves txtloves txtloves newsm76
Тук струи Любов!!!
Истинската любов никога не протича гладко!!!-и при нашите сладури е така Peace

Любовта влиза плахо,но царува със сила!!!-бавно,но славно е и при Ф. и К.

Нищо не разпалва любовта така,както непреодолимите препятствия!!! Peace
Но най-ми харесва това:Любовта трябва да завърши с раждане на дете.......Всичко останало е забава и суета!!!-Дано и нашите любимци да овенчаят любовта си с едно
прекрасно бебенце!!!
/е,дано да се сетят как се правят бебета преди това/.
Tara41,прекрасно е!!!

# 355
  • В Града на Липите
Знаех си аз, че който чака, ще дочака.

Благодаря за правода   bouquet   bouquet   bouquet

# 356
Хриси въобще да не изтрива гьотерицата.Първо това,след това няколко урока при Мустафа Булут и накрая смяна на позата.Ето това е изводът,който си направих от последната преведена част.

# 357
Страхотна серия! Честно казано очакванията ми се сбъднаха. И от двамата струи много любов. Мисля, че Керим не трябва вече да се съмнява в любовта на Фатмагюл. Ванче, благодаря за клипчето с превод. Ех, само ако Керим беше чул признанието и..., не знам какво можеше да се случи. А сега лека, спокойна нощ и приятни сънища на всички. smile3524 newsm46 
Dimony, мисля, че в скоро време ще се събуди и Мустафа в Керим, е... ще почакаме

# 358
  • В Града на Липите
Хриси въобще да не изтрива гьотерицата.Първо това,след това няколко урока при Мустафа Булут и накрая смяна на позата.Ето това е изводът,който си направих от последната преведена част.

Да, съгласна съм, няма да я трия. Тя едва ли не му каза, да отидем в стаята ти да пием чай. Намекна му, че Аблата спи, да не я будят... Много наплашен тоз Керим, много. А доста време мина от как не е ял шамари. По реакцията му после видях, че бързо се осъзна, но беше късно. Все си мисля, че се притесни да не я уплаши. Знам ли. Определено, колебание от негова страна не очаквам следващия път.
Прекрасно изиграна сцена и от двамата, до всеки дребен детайл. Сценаристките пак ги признах, въобще не са свалили нивото. Ще ни държат в напрежение до последно.

Всичко е толкова по-различно с превод.

# 359
Благодаря ви, момичета newsm20

Общи условия

Активация на акаунт