Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 48 030
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • В Града на Липите
Дани, аз се чудех от къде ми е позната. Вярно, че е е от Облака.

Свърши. Сега някой да ме светне къде да отида да прочета превода. Мерси предварително   bouquet

# 181
Сами забелязахте ли каква физиономия направи, когато Хаджер му каза нещо за бебето. Този човек не я обича братски, ще знаете.

# 182
кой пее тази песен и как се казва песента Simple Smile

# 183
Писмото на Муки до Мустафа: "М,Ф не прочете нито едно от писмата ти, изхвърли ги. Реших да ти пиша, защото ти продължаваш да пращаш писма. Ф е с Керим, тя направи своя избор, те двамата имат вече нов живот. Ако наистина обичаш Ф престани да пишеш, не настоявай повече.Мукаддес"
По памет го предавам. Ф подари на К семеен албум, където ще слагат снимки от щастливите им моменти. Всичко бе синхронизирано с Мехмет, който пусна "Твой пленник съм" само че не в изпълнение на Айтекин Аташ, а на жена. Златииии къде си ? Твоята песен е това, само че сега във Фатмагюл !  Hug

ето я и в изпълнение на Сезен Аксу:

# 184
  • София
Момичета,не мога да накарам синът ми да си легне,само тича из къщи и около мен и крещи "Мукккааадес,Муккаадес"........заболя ме коремът да се смея Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Hug
И мойто търчи... Свобода отвсякъде...

Аз не съм много доволна от серията... Confused
Ама то не може всички да са доволни Laughing.

# 185
# 186
# 187
тя май се опитва да го излъже че няма паста. Той я целува и съседското момиче ги вижда

каза му "pastadan sonra" - след тортата. А на съседчето казаха gel - gel "ела, ела"  , тя дръпна завесата.

Писмото на Муки до Мустафа: ....

на предната страница го написах

# 188
Серията беше жестокаааааа.В момента,в който станаха да танцуват на тая песен,не спирам да плача-защо-не ме питайте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • Стара Загора
Момичета тази песен не е случайна-на нея танцуваха на рожденният ден на Фг,затова тя я е избрала.
И да ви благодаря защото почнах от средата да гледам,дотам от вашите коментари,снимки и репортажи.Хриси,Вени,Тара,Зори,diziler -благодаря

# 190
Аз не съм много доволна от серията... Confused
Ама то не може всички да са доволни Laughing.

+1

# 191
Боже тази серия ме побъркааа. Не мога да сваля усмивката от лицето си, а за пеперудите в стомаха ми да не говоря!  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Най-уникалния епизод беше това....  newsm51 newsm51 newsm51
и аз така, ще спа усмихната

# 192
Страхотна серия!   bouquet Започна добре, свърши още по-хубаво. Най-накрая Фатмагюл е непреклонна и не се поддаде на никакви провокации. Как ще се живее до другия четвъртък незнам newsm78

# 193
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y72KeEO1W30#!
ето я, много любима!!!

Тази вечер Канал Д не ми заби нито веднъж!

# 194
А как ще спим сегааа? Искам всеки път такива серии. Направо съм на седмото небееее!!!   newsm44 newsm68 newsm51 moresmile dancing dancing Two Hearts Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт