Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Fatmagülün Suçu Ne 71.Bölüm Son Sahne

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:16 от Lilims

# 196
Изгледах цялата серия с усмивка на уста! нАПРАВО СЕ СХВАНАХ.  Наистина беше хубава серия. ama cooook guzel!
BTW, аз не се сещам за тази песен от облака. То пък и за мен Облака е само Turnam  Peace

# 197
Много хубава серия,  много.
За първи път нещо добро от Мука.
Много хубав жест на Фатма към Керим.

# 198
# 199

Аз все още се притеснявам, че Мустафа ще направи някоя беля сега с делото от злоба, че са щастливи. По-добре да не знаеше какво става.

# 200
Това с директния превод не беше лошо,не превеждат всичко,а само най-главното.Друго си е със субтитри!

# 201
*¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, ...:::Кокетка:::..., 1324, abvto, activia, alisiq25, ananova, anarus, AnaSt, atena67, Baiche, Bean, BeRrY_GiRl, beti76, Blak kristal, bochkabg, borovinka123, boyana2009, bubule4e, bzsa, Camile, cercinova, Choka, conkagi, cveteto_123, cveti_dimitrova, daniela.qnkova, danitoo12, dani_ka, dani_kovacheva, DESS2012, deti_deti, dettodorowa, diamand, didanka73, didi147, didisidi, diksi72, Dimony, dinachervenk, Dinah, diziler, djoleva, djuli1, doni972, donmar53, e;r.rs, ElenaG, eliadn, eligeda, elka71, evai96, evelin, fairy_v, fani1601, fiore, fratsla, freespirit, Gabie, gakika, galandri, geri iv, guga51, haqsko, Hellenn, hipi1, hrissi_sz, inabat, irkatabg, is this love, ivka k, JANILINA, janvief, Jivka68, kamy70, kanina1964, kerilain, krismar, krisskka, KStew, kurkuma, light_1607, liva, malone, Mama Kali13, Mama Vessi, mamaboba, mami51, mapua, maq.1964, marcheF, mariq_hm, mari_n, melanholly, migi_megi, miki_ad, mimoza1910, minashu, miranda34, miranda78, mireto, misis Neli, moni74, mp42, MyTpu4ka, nelitolio, nelka123, nianta, nikname, nitka, pipi_rz, ra4eto, reco_lili, resi, rik1023, rossic, rossii_kh, R_Dew, serenata, silvia_ip, silviya.v, sindi_7, skica, sladurchetata, sofia26, ssr, STIVAs, sveetli, Svetlasim, taniastoria, tanq77, Tara41, tedi_trg, tesoroo, ti4ti2, tudinka, ValentinaP, Vale_bs, valkova*, vaniabratanova, vanq_marinova87, velijana, Veni_Koleva, vilito1982, yours5, zaralex, zhu, zlatina74, zlatinag, Zorni44ka, баба Ана, дива-ойка, ивамисс, лава, Л_Дани, Мария Петкова, Марта_49, мишленцето, моli*09, Пеца, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, стаси72, таня-К-к, Татяна СЗ, Три пъти свекърва, ЧЕТВЪРТЪК-21:00, ^sugar^ (+ 37 Скрит/и) и 388 Гости преглежда(т) тази тема.

# 202
  • В Града на Липите
Има ли я вече серията в ютуб?

На мен много ми хареса серията. Видяхме една напълно нова Фатмагюл и само как говореше на доктора. Имам чувството, че вече нищо не може да я уплаши.

п.п. Къде е този директен превод? Може ли линк.

# 203
Fatmagülün Suçu Ne 71.Bölüm Part 1

# 204

Аз все още се притеснявам, че Мустафа ще направи някоя беля сега с делото от злоба, че са щастливи. По-добре да не знаеше какво става.
Ще видим, надявам се да не провали делото.

# 205
  • София
Страхотна серия!   bouquet Започна добре, свърши още по-хубаво. Най-накрая Фатмагюл е непреклонна и не се поддаде на никакви провокации. Как ще се живее до другия четвъртък незнам newsm78
Абе не почна много добре...Керим- човека със сериозни проблеми.Фатмагюл не зацепва особено и си пее нашата, и това е...

А на теб,Силвия, леко и безпроблемно раждане  Peace bouquet

Хриси,
Скрит текст:
чак сега разбирам че и ти си мама! Hug

# 206
Здравейте момичета и от мен ! Страхотна серия, според мен една от най-хубавите до сега. Песента е от Облака , накрая когато Нарин плачеше на балкона, след смъртта на доктора.  Не знам дали ще спя тази нощ от вълнение, мисля че това трябва да бъде ноща на сънищата.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 luvbed

# 207
Тази вечер има много народ, серията беше много хубава, иска ми се и за Асу да има щастлив край.

# 208
  • Стара Загора
И на мен мн.ми хареса серията.А това писмо  
Цитат
"Мустафа, Фатмагюл не е чела писмата ти. Пиша ти това с молба, да се откажеш. Не я търси повече. Тя направи своя избор. Тя е щастлива с Керим. През май ще имат сватба. Избрала е своя човек в живота. Моля те, откажи се вече. Остави ги да бъдат щастливи. Аллах да те закриля. МУкаддес"...
малко ми намали гнева към Мукадес и се чудя дали изобщо ще разберат за др.писма newsm78.
Лили Hugмерси за линка към ютуб.Отивам да гледам първа част,че я изпуснах.

# 209
  • София
Епизодчето беше много хубаво,доволни сме всички явно,много усмивки и вълнение. Хаджер скоро ще ражда......и дано всичко да е добре с нея,ох,ще ми е мъчно ако й се случи нещо лошо!!!

Общи условия

Активация на акаунт