Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Момичетаааа, каква серия! Храна за изстрадалите ни романтични души! Колко бяха лъчезарни, колко бяха влюбени, колко много се обичат тези двамата!

Реакцията на Керим на плажа си беше напълно очаквана. Жалко, че по-късно не послуша интуицията си и не отиде да повика Фатмагюл, която, от своя страна щяла да приеме. Е на това се казва евала! smile3501

И друго ми направи впечатление - докато Керим се любуваше на Елиф, Мурат май му разказа какво е говорила майка му, докато го е нямало - че си е тръгнал, че е оставил Фатмагюл и т.н., а после Керим чу как Мукадес говори на Фатмагюл за писмото на Мустафа в кухнята. Мисля, че започва да си дава сметка, че има нещо гнило и че това е свързано с Мукадес. Дано съм права!

Както и да е, невероятна серия. Направо съм се ухилила като репичка. Grinning

# 211
видях че някой е написал ''Aitekin Atec'' и викам веднага да видя какво ще намеря написах го на гугала и първата песен която излезе я пуснах... като я чух ако искате те ми вярвайте цялата настръхнах и ми се просълзиха очите... поздравявам ви с тази страхотна песен

http://www.youtube.com/watch?v=sHaeROfbtrk

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 212

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:24 от mireto

# 213
  • София

п.п. Къде е този директен превод? Може ли линк.

Беше онлайн към сайта Пепел от рози, и успоредно във фейса превеждаха.Но никак не съм очарована.Превеждаха много ограничено.Не ги критикувам,само казвам!

# 214
*¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, ...:::Кокетка:::..., 1324, abvto, activia, alisiq25, ananova, anarus, atena67, Baiche, Bean, BeRrY_GiRl, beti76, Blak kristal, bochkabg, borovinka123, boyana2009, bubule4e, bzsa, cercinova, Choka, conkagi, cveteto_123, cveti_dimitrova, danidorina, daniela.qnkova, danitoo12, dani_ka, dani_kovacheva, DESS2012, deti_deti, dettodorowa, diamand, didanka73, didi147, didisidi, diksi72, dima81b, Dimony, Dinah, diziler, djoleva, djuli1, doni972, donmar53, e;r.rs, ElenaG, eliadn, eligeda, elka71, evai96, evelin, fairy_v, fani1601, fiore, fratsla, Freya_na, Gabie, gakika, galandri, geri iv, guga51, haqsko, hipi1, hrissi_sz, irkatabg, is this love, ivka k, JANILINA, janvief, Jivka68, kamy70, kanina1964, kerilain, krismar, krisskka, KStew, kurkuma, light_1607, liva, malone, Mama Kali13, Mama Vessi, mamaboba, mami51, maq.1964, marcheF, mariq_hm, mari_n, melanholly, migi_megi, miki_ad, mimoza1910, minashu, miranda34, miranda78, mireto, misis Neli, moni74, mp42, MyTpu4ka, nelitolio, nelka123, nianta, nikname, nitka, nonibomboni, pipi_rz, ra4eto, reco_lili, resi, rik1023, rossic, rossii_kh, R_Dew, serenata, silvia_ip, silviya.v, sindi_7, skica, sladurchetata, sofia26, ssr, STIVAs, sveetli, Svetlasim, taniastoria, tanq77, Tara41, tedi_trg, tesoroo, ti4ti2, tudinka, ValentinaP, Vale_bs, valkova*, vaniabratanova, vanq_marinova87, velijana, Veni_Koleva, vilito1982, yours5, zaralex, zhu, zlatina74, zlatinag, Zorni44ka, баба Ана, дива-ойка, ивамисс, лава, Л_Дани, Мария Петкова, Марта_49, мишленцето, моli*09, Пеца, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, стаси72, таня-К-к, Татяна СЗ, Три пъти свекърва, ЧЕТВЪРТЪК-21:00, ^sugar^ (+ 35 Скрит/и) и 381 Гости преглежда(т) тази тема.

Леле рекорд

Дани супер си  Hug не се сетих... стори ми се позната но...

# 215

п.п. Къде е този директен превод? Може ли линк.

Беше онлайн към сайта Пепел от рози, и успоредно във фейса превеждаха.Но никак не съм очарована.Превеждаха много ограничено.Не ги критикувам,само казвам!

И аз не съм доволна от превода там! Но благодаря на синът ми,че ми позволи да ползвам неговия фейсбук!

# 216
  • София

И друго ми направи впечатление - докато Керим се любуваше на Елиф, Мурат май му разказа какво е говорила майка му, докато го е нямало - че си е тръгнал, че е оставил Фатмагюл и т.н., а после Керим чу как Мукадес говори на Фатмагюл за писмото на Мустафа в кухнята. Мисля, че започва да си дава сметка, че има нещо гнило и че това е свързано с Мукадес. Дано съм права!

Както и да е, невероятна серия. Направо съм се ухилила като репичка. Grinning

Да,Мурат,каза:Мама каза,че си си тръгнал и повече няма да се върнеш!
/по спомен/

Ето още един разговор, който записах:
ФГ към доктора: Забравихте че сте доктор като взехте пари но как забравихте че сте и баща.
Как гледате детето си в очите, вие сте лекар, вместо да ми помогнете и вие ми направихте зло.
 Ако бяхте човек нямаше да приемете парите/

# 217
Аз пък си мисля ,4е Керим реагира нормално.Де да знае как ще и се отрази.Пак и колко пъти ни показаха ,4е това си е голяма болка и за него.Ама винаги вси4ки мислеха за Фатмагюл ( не искам да ме разберете погрешно-тя пострада),но ако сте били свидетел сигурно също не е лесно
Не знам
Аз пък разбирам защо даде назад.Или се опитвам
Точно така.
"Ти си ми всичко" - й каза, след като се отдръпна като опарен. След като той се почувства така, въпрос на минута беше и тя да се почувства така. Не искаше да рискува просто. За това й каза "Много те обичам". А тя - "и аз теб, много"

# 218
видях че някой е написал ''Aitekin Atec'' и викам веднага да видя какво ще намеря написах го на гугала и първата песен която излезе я пуснах... като я чух ако искате те ми вярвайте цялата настръхнах и ми се просълзиха очите... поздравявам ви с тази страхотна песен

И това е песен от Филма Ако бях облак. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз няколко пъти надникнах директния превод, но не съм очарована.
Имаше няколко преведени реплики и те бяха от рода на : добро утро, лека нощ, да ти е сладко и т.н.
Друго си е тук при репортажите на Хриси. Освен това аз го гледам по кабелната и ми е много хубаво на големия екран.
Серията иначе си я биваше.
Много ми стана жал и мен за Керим.
Дано да го преодолее.

# 220
Fatmagülün Suçu Ne 71.Bölüm Fatmagül Kerim Öpüşme Sahnesi

# 221
Куркума забравих да го напиша това, съжалявам  Blush Мурат каза: Мама и татко си говореха,че вече няма да се върнеш и си оставил леля. Ти върна ли се сега ? К: Върнах се.
Мукаддес: Дойде още едно писмо от Мустафа. Ф каза същото на Керим той каза "чух". После сутринта прочете писмото, Ф го пришпори да тръгват,че ще закъснеят и му каза че не я интересува какво пише.
Това е от мен сладки сънища !  Hug Two Hearts

# 222
  • В Града на Липите
И според мен Керим реагира нормално, ще ида да си изтрия гьостерицата в единия репортаж ако се сетя в кой беше. Следващия път обаче не мисля че ще гризе нокти и пристъпва на едно място. Колебанието му май беше до тук.

# 223
Скрит текст:

И това е песен от Филма Ако бях облак. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

да аз за това настръхнах много ми хареса облака и тая песен...нямам думи

# 224
  • Бургас
Видяхте ли Мукито Joy Joy Joy как се назландисваше на енището,чуди се откъде да го подхване да го целува

Общи условия

Активация на акаунт