Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!

Снощи Керим не можа двигателя ли да запали или самолета не вдигна....голям тъпанар излезе,че после и се ядосва....момичето готово той го кара на спомени....и Мустафа да не се е записал на йога-хората се бият и карат а той стой над нещата....
Снощи имах проблем с нета и кабелната,какво стана със Сезгин мъжа на Ляле май почина,а там каква е интригата?
Худав ден!

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 08:19 от Slawena

# 376

Само ако можеше да върне времето Керим,ама ...............кой му е крив. Още дълго ще има да седи и да се ядосва.напред-назад.
А за Мустафа,някой беше писал хората се бият,а Шекспир пише ли пише.

# 377
О...леле майко,докато изчета всичко..Вие сте балсам за душата ми HugКак Ви намерих самоАферим GrinningТолкова е интересно,само докато Ви четях разбрах всичко HugНямаше как да гледам епизода,но ...Благодаря на всички за пьлната информация..Но NaughtyКогато изгледам серията и аз ще си напиша мнението.Обичам Ви  bouquetАдмирации  bouquet

# 378
  • Варна
Добро утро и спорен ден на всички!
След снощната серия на романтика, обич и размисли Керимови "след дъж качулка"
да разводня малко...
Да ви е Сладко и Усмихнато от мен!
Не че нещо... но ред ми е и ми е ден! book
Скрит текст:
Каквото се полагаше, си го вземах снощи Wink

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 20:25 от баба Ана

# 379
баба Ана Peace

Скрит текст:
ЧРД! newsm51

# 380
Добро утро и спорен ден на всички!
След снощната серия на романтика, обич и размисли Керимови "след дъж качулка"
да разводня малко...
Да ви е Сладко и Усмихнато от мен!
Не че нещо... но ред ми е и ми е ден! book
Скрит текст:
Каквото се полагаше, си го вземах снощи Wink

ЧРД!!!   newsm59   party023  smile3510

# 381
  • варна
Добро утро
Попрочетох от тук от там ,тази серия е всяла доста противоречиви чувства май Simple Smile Ще изчакам превода и аз ще споделя   bouquet
Лек ден

# 382
Добро утро
Снощи ви изчетох, но не бях на вълна да пиша  Embarassed
Чок хубав епизод беше, много ми хареса  Heart Eyes
Май Ф. не осъзна, че К има проблем, а по-скоро си помисли, че го е страх да не я нарани и да не бъде отблъснат, ама милата как гледаше втрещено и на плажа и после като й каза, че ще отключи стаята й така й се искаше К. да я покани да пият чай.... Но по-добре стана така, така копнежа им ще е още по-голям и ще си изживеят хубава първа брачна нощ.
Интересно ми е Мукито какво точно каза на Ф. и какво Ф. й каза в кухнята. Май я пита да не са спали заедно, а пък Ф. й каза, че не са, но дори и да са няма нищо нередно в това, щото са женени  Grinning
Струва ми се, че Керим вече е по-сигурен и следващия път няма да има прошка, а ще се насладят на момента, важното е че видя , че ФГ е готова и не се уплаши и вече е сигурен в любовта й. Посещението в Бодрум си изигра ролята, много щастливи бяха и двамата.
Интересна ми е също така и последвалата реакция на Мустафа, след като прочете писмото от Мукито /тоз път браво на нея, ама ми се струва, че ще й се размине и тоя път - никой нищо не подозира/, съмнявам се да не отиде на процеса, но вече няма никаква надежда, която да го крепи - СЛОМЕН Е! А Хаджер и Сами много ме накефиха, Сами така се зарадва, че Хаджер няма да каже на Мустафа за бебето, когато се роди, а той как доволно се усмихна /демек тя май тотално го е изхвърлила от живота си/.
Благодаря на всички за снимките, клипчетата, преводите, репортажите и всичко, всичко

# 383
Баба Ана,със здраве и НАЗДРАВЕ!!! Hug

# 384
  • Пловдив

(71 еп - финал)

Ето финалът на 71 епизод на български на Каква е вината на Фатмагюл. Превод от турски: dani_ka. Приятно гледане.

# 385
Нямам много време да ви изчета сега, вече закъснявам за работа,но предполагам как се чувствате. Прегледах серията и репортажите няколко пъти и не спирам да се усмихвам. Кой спомена за терапия, моля ви запишете ми и на мен час при някой надежден терапевт обаче. Може да идем при ДАМОН.

Не знам коя е дашната кака от Облака, ама съм й много благодарна. В голям огън ме хвърли, да знаете.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 386
Добро утро и от мен!
Хем ми хареса серията, хем не. Снощи си легнах със свито сърце и днес ми е така. Тъжно ми е, жал ми е за Керим..
Нали в подсказките имаше нещо " не тук любима" или нещо такова, в тази серия нямаше тази реплика.
Забелязахте ли, че при целувката на плажа Керим повече си отваряше устата, отколкото Фатмагюл Simple Smile
И все пак разбирам Керим в каква ситуация се оказа, нали е Мъж на място - пред него стои жена - изнасилена, въобще не е лесно...
Май на тортата имаше само 3 свещички, защо ли...?!!!

# 387
 newsm78 newsm78 newsm78
Най-гледаният турски сериал в момента - "Пепел от рози", завършва с хепиенд.
Скрит текст:
Нищо в драматичната и дълга история по Би Ти Ви не подсказва подобен финал. Той обаче е факт, твърдят зрители, гледали филма в Турция.

Филмът завършва с истинската сватба на Фатмагюл и Керим.

В 67-а серия, докъдето е стигнал сериалът у нас, двамата са женени, и то почти от началото на поредицата. Но в живота им няма особено щастие, тъй като Керим е един от 4-мата насилници на Фатмагюл. Той и трима негови богати приятели я изнасилват, след което я омъжват за Керим против волята . Така ще се спасят от преследването. От немай-къде Керим също се съгласява, защото той е единственият беден и сирак в компанията.

И след този трагичен обрат сценаристите на "Пепел от рози" използват стокхолмския синдром. С този термин се обозначава психологическо явление, при което пленен или отвлечен човек се привързва към похитителя си и изпитва симпатия към него.

Така се случва и с Фатмагюл, която се влюбва в Керим. В един момент двамата разбират, че се обичат и не могат един без друг.

Кулминацията е на финала на филма, когато вдигат пищна сватба.

В момента обаче историята е на много по-ранен етап. Тази вечер Би Ти Ви излъчва 68-а серия. Сюжетът е стигнал до ситуация, в която Керим е принудил съпругата си Фатмагюл да подаде жалба в полицията срещу изнасилвачите си. Двамата обвиняеми Ердоан и Селим са вкарани в затвора, въпреки опитите на влиятелното им семейство да задейства връзките си. Зад решетките са тормозени от другите затворници, след като става ясно, че са вътре за изнасилване. Керим е освободен, след като Мериам наема много добър адвокат.

Междувременно Мустафа - бившият любим на Фатмагюл, кара Асу да направи аборт. Той осъзнава, че все още обича Фатмагюл и я отвлича. Керим успява да спаси съпругата си. Тя показва, че му има доверие, което го кара да се надява, че и тя може би започва да изпитва някакви чувства към него.

Заради ролята си на Фатмагюл актрисата Берен Саат е поставена на първо място в зрителска класация на най-харесваните лица от сериалите в Турция. За нея са гласували над милион души.
Партньорът в сериала - Енгин Акюрек (Керим), също получава приза за най-харесван актьор в родината си.

Берен Саат стана известна у нас с друг много гледан турски сериал - "Забраненият плод", излъчван преди време по Би Ти Ви. Сега върви по "Би Ти Ви Лейди". Режисьор и на двете поредици е Хилял Сарал.

Музиката на "Пепел от рози" вече е силно разпознаваема у нас. Дори и тя подсказва любовната развръзка, защото в някои моменти е силно романтична и подсилва нежните сцени. Тя е на композитора Толга Ишкили. Той е много известен в родината си, тъй като е автор на десетки популярни турски песни, които са известни и у нас.

1 747 440 зрители средно са следили сериала у нас през март, сочат пийпълметричните изследвания на ГАРБ. Откакто е на екрана, той неизменно влиза в най-гледаните 50 предавания за всеки месец.

Освен "Пепел от рози", който се излъчва в праймтайма от 20 ч, Би Ти Ви показва още няколко турски поредици.

Новите епизоди на "Мечтатели" вървят всеки делничен ден от 11 ч. В 13,30 ч се повтарят епизодите на "Листопад". Сериалът свършва на 24 април и още на следващия ден телевизията пуска нов на неговото място - комедийния "Комшии".

"До последен дъх" е филмът, който върви всеки ден от 15,30 ч.
Чак в полунощ е началният час на "Долината на вълците". Сериалът е доста кървав, заради това е програмиран толкова късно. В един от епизодите му участваха и американските звезди Анди Гарсия и Шарън Стоун.

ГЕРОИТЕ

Хубавата Берен Саат е родена през 1984 г. в Анкара. Още докато учи в университета в Башкент, тя става риалити звезда.

За ролите си на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози" тя получава награда за най-добра актриса.

В "Пепел от рози" играе младо момиче с тежка съдба - изнасилена е от четирима души край селото и трябва да се омъжи за един от насилниците.

Енгин Акюрек е роден през 1981 г. в Анкара. Завършва образованието си през 2002 г. След множество роли в киното, телевизията и театъра през 2010 г. той получава ролята на Керим в "Пепел от рози".

Героят му е сирак от дете, когото всички харесват.

Работи като ковач, а с работата си се опитва да забрави травмата от самоубийството на майка му.

Сумру Яврокук (Мериам) е родена през 1961 г. в Анкара. Учила е пеене и театрално майсторство в Консерваторията в Истанбул. По-късно влиза в Държавната консерватория в Анкара със специален статут.

Кариерата на актриса започва през 1980 г. В сериала е Мериам - жената, отгледала Керим. Тя е и единствената опора на Фатмагюл след черната нощ.

Каан Тасанер (Ердоан) е роден през 1979 г. Завършва театрално майсторство и кариерата му на сцената започва през 1998 г.

След редица роли в театъра през 2004 г. получава покана да се снима в телевизионната поредица "Голяма среща". През 2010 г. идва истинският му пробив с ролята на Ердоан в "Пепел от рози". Той е един от насилниците на Фатмагюл, но сериалът го превръща в звезда.

Фърат Челик (Мустафа) е роден през 1981 г. в Германия. Още като дете семейството му се премества в Париж. Фърат става модел, но скоро решава да взема уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е във Франция.

В "Пепел от рози" играе годеника на Фатмагюл. След трагичната вечер двамата развалят годежа си, защото Мустафа мисли, че приятелката му е изневерила с друг.

Източник http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1333182

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 09:54 от Slawena

# 388
Добро утро!

Снощи Керим не можа двигателя ли да запали или самолета не вдигна....голям тъпанар излезе,че после и се ядосва....момичето готово той го кара на спомени....и Мустафа да не се е записал на йога-хората се бият и карат а той стой над нещата....
Снощи имах проблем с нета и кабелната,какво стана със Сезгин мъжа на Ляле май почина,а там каква е интригата?
Худав ден!

Добро утро след тази чудесна серия!

Ако тъпанарят беше форсирал  запаления двигател/Керим имаше страхотно желание/, то после от притеснение, идващо от спомена, нямаше да може да вдигне самолета.

Зароди се копнеж, което е много хубаво. Сега трябва този копнеж да срещне мигът.
В този епизод беше пропуснат мигът, напълно естествено, след две годишно терзание.

# 389
        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН баба АНА   bouquet
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт