Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Здравейте момичета!
Скрит текст:
баба Ана-ЧРД,желая ти много здраве и щастие!
  На мен снощният епизод много ми хареса,още се усмихвам след финала.Е вярно,че Е и М пак ни приземиха в най-нежния и страстен миг,но сценарий...
Желая ви приятен и слънчев ден!

# 391
Добро утро и от мен! Благодаря за преводите на части от филма! Сега даже гледам разговора на Фатма с Мерием! Страхотни преводачки си имаме!
Баба Ана,Честит Рожден Ден!
Колкото до серията-много ми хареса,само ми се искаше Керим да се бе научил да разпознава сигналите,които му праща ! Тя направо му каза:" Ела,вълчо,изяж ме!",ама нашето момче направо се скова като някой девственик! Аман от такива мъже! Все жените ли ще ги открехват за живота!
Ама знаете ли какво си мисля-дали другия четвъртък няма да има кекс? Те тази серия я свършиха по време на танца и не се разбра дали навсякъде е обзаведено,ама все се надявам поне спалня да са си купили! А ако и тази вечер не я "отнесе",вече очаквам Фатмагюл да му " намаже ските"!!
То друго вече не виждам!!! Нали имат още серии да запълват!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 392
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Баба Ана   bouquet, да си жива и здрава. Пожелавам ти много щастливи моменти споделени с любимите ти хора. Весел празник.

п.п. Плийз, не наричайте милото тъпанар,  Praynig, че ми разбивате сърцето от тъмни зори  Grinning Той само малко се комплексира. Все пак има смекчаващи вината обстоятелства - почти две години сух режим, присъствие дори и пасивно на изнасилване, един шамар, и психологически травмирана съпруга, сякаш имаше и още в списъка ама ми се губят. Рано ми е още зе лирически отклонения. Шашардиса се малко той, обаче ще се оправи. Иначе гьостерицата го чака зад вратата.

п.п. Пък и какво ще гледаме още девет серии. Те Е и М обичат да ни поднасят нещата на коктейлни хапчици. Страх ги е да не преядем.

# 393
Привет момичета. Не мога да открия втора част на 71 еп..Някоя от вас може ли да ми помогне? Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 394
  • В Града на Липите
Привет момичета. Не мога да открия втора част на 71 еп..Някоя от вас може ли да ми помогне? Благодаря предварително  bouquet  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=tLTgz_tWIFM&feature=player_embedded

Заповядай линк за първа част. Там сигурно има и втора.

# 395
Плийз, не наричайте милото тъпанар

Сори че наранявам нечия нежна и романтична душа, Mr. Greenама много ме ядоса с поведението си пред вратата с онези ключове,както взе да ги премята все едно че заклинание прави "Ако влезе,аз ще те  Embarassed Embarassed Embarassed или пък няма ще те  Sick Sick Sick",естествено че няма да се награбят в/у студения пясък....Но просто можеха да си поговорят двамата знам ли....А тя каква стана...

Попитах за Ляле и съпруга и но никой не ми отговори  newsm78/точно когато излезе на разходка с Перихан и спря сигнала и после когатя я изивка сестрата..../

Назад нямам време да чета за съжаление

# 396
  • Стара Загора
stoqnova;) -ето линк към dizi-то там  е на части качен епизода,знаи в ютуб първата част е до 53мин.мисля, в дизи това е 4 част.За съжаление в ютуб няма още качена втора част на еп.Незнам гледала ли си в този сайт,но ще видиш частите номерирани те са от по 10-15 мин. аз така гледах -първата част в ютуб и после от 4 до края в дизи.нет.
http://www.diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&part=16567

# 397
Попитах за Ляле и съпруга и но никой не ми отговори  newsm78/точно когато излезе на разходка с Перихан и спря сигнала и после когатя я изивка сестрата..../

Назад нямам време да чета за съжаление
Славенка, Перихан разбра защо Ляле се е нанесла в къщата и че ще отмъщава на Решат. Когато Ляле се върна сама в клиниката, когато излезе сестрата се разбра, че мъжът й е починал, въпросния Сезгин, а тя му каза да не я оставя, не точно сега и плака ли плака, много ми стана мъчно за нея. А доколкото разбрах Ляле е продала фирмата на Решат и им е оставила само дълговете

# 398
Хриси благодаря ти, но за жалост в ютуб  не откривам 2-та част. Има части от по 20-30 секунди  newsm78 newsm78

# 399
п.п. Плийз, не наричайте милото тъпанар,  Praynig, че ми разбивате сърцето от тъмни зори  Grinning Той само малко се комплексира.
Изобщо не се е комплексирал, мен ако питате, все пак от къде тръгнаха, къде са сега. Мислите ли , че му е лесно на човека, ами ако пак й се отвори спомена, ами ако го отблъсне, правилно си постъпи, въпреки че изгаряше от страст, той първо мислеше за нея, да не я нарани.

Баба Ана
ЧРД и весел празник   bouquet

# 400
Боровинка благодаря.  newsm51 newsm51 newsm51

# 401
# 402
 Абе знаех си че след превод друго си е. От всичко съм доволна, и от реакцията на Керим даже ,но продължавам да твърдя,че изтърваха момента за така нужният разговор. В серията ,когато отидоха на разходка до брега К и каза "трябва ,искам да говорим за онази нощ ,но се страхувам,че може да се отдалечим.Пиша по памет.Най-вероятно това го е спряло , за да не развали чудото,което се случва. Много ми харесаха думите на Фатма ,че иска да бъде с К ,че това което се случва и харесва  и не я плаши.Е и М може да  ни изненадат с една по-активна Ф т.е тя да започне да лекува К,защото душат му още е болна
Снощи все едно гледах някакъв друг филм. Изчезнаха всички  стрелби отвличания и т.н ,сякаш не ги е имало ,а бях а само преди 4- 5 серии.Няма такъв филм.

# 403
Добро утро и от мен! Благодаря за преводите на части от филма! Сега даже гледам разговора на Фатма с Мерием! Страхотни преводачки си имаме!
Баба Ана,Честит Рожден Ден!
Колкото до серията-много ми хареса,само ми се искаше Керим да се бе научил да разпознава сигналите,които му праща ! Тя направо му каза:" Ела,вълчо,изяж ме!",ама нашето момче направо се скова като някой девственик! Аман от такива мъже! Все жените ли ще ги открехват за живота!
Ама знаете ли какво си мисля-дали другия четвъртък няма да има кекс? Те тази серия я свършиха по време на танца и не се разбра дали навсякъде е обзаведено,ама все се надявам поне спалня да са си купили! А ако и тази вечер не я "отнесе",вече очаквам Фатмагюл да му " намаже ските"!!
:То друго вече не виждам!!! Нали имат още серии да запълват!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами той си е като девственик .След 2 години пост  :35

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 10:51 от KIKI 75

# 404

Общи условия

Активация на акаунт