Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 871
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
rosisan , gecmis olsun!  Hug

Ако се вгледа човек, то и Енгин изглежда малко бременен.
Сигурно чакат близнаци 

Разнояйчни!

# 571
Ако се вгледа човек, то и Енгин изглежда малко бременен.  Thinking

Сигурно чакат близнаци  Joy

Спомням си преди години (истински случай) момиченце от малките класове беше забременяло и то с близнаци. Разпитват момченцето и то честно си казва - едното е от мен, ама за другото не съм аз.

# 572
  • Разград
Engin Akyürek Kerim - Yücel Arzen Devrim Gürenç İki Alyans

# 573
Здравейте, дами!

Аз и снощи питах, ама сега пак ще си питам, този момент от снимката, който толкова се обсъжда вчера, вие видяхте ли го, защото аз гледах около 10 пъти танца, ама точно такава поза и физиономии не видях.
Дали е друга "приятелска" снимка, или е от 72 епизод?

# 574
  • между морето и небето
Ако се вгледа човек, то и Енгин изглежда малко бременен.  Thinking

Тогава да смятаме, че е грешка на оператора.
Или много вкусно готвят в "Кухнята на розата".

# 575
rosisan - много се радвам да видя, че си тук. Прочетох статията, в която разказваш за случката. Възхищавам се на духа ти!  Hug
Пожелавам на теб и близките ти, а и на всички хора да не преживяват повече/никога  този стрес!
 Hug

На който му е интересно да види как Софи е покорила Турция, била е на гости на сутрешния блок в някоя от телевизиите и т.н.http://bnt.bg/bg/news/view/74495/sofi_marinova_pokori_turcija
http://eurovision.bnt.bg/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D … 0%B1%D1%83%D0%BB/

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 17:26 от nianta

# 576
  • Разград

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 17:27 от vania_e

# 577
  • В Града на Липите
rosisan , обажавам клипчетата ти. А това наистина е размазващо. Прекрасен текст, прекрасно подбрани моменти. А онова с ръцете на Мустафа Булут ми е едно от най-любимите.
Дано да си се възстановила вече  Hug

Ей, човек да не се разработи. Пак нападнахте милото.  Naughty Чакам Куркуметка да ми се притече на помощ, че напоследък нямам време да му адвокатствам.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 17:40 от hrissi_sz

# 578
  • София

А този момент имаше ли го вчера?
Хрумна ми,че са качени снимките от фотоапарата,с който снима Мурат!За това ги няма като кадри от филма.

# 579
  • между морето и небето
Здравейте, дами!

Аз и снощи питах, ама сега пак ще си питам, този момент от снимката, който толкова се обсъжда вчера, вие видяхте ли го, защото аз гледах около 10 пъти танца, ама точно такава поза и физиономии не видях.

Може и да е в началото на 72-ри. Това да е края на танца. А и Керим си е затворил пристите. Обикновено като танцува, ги държи отворени  (ох, много ми харесва).

# 580

А този момент имаше ли го вчера?
Хрумна ми,че са качени снимките от фотоапарата,с който снима Мурат!За това ги няма като кадри от филма.

Имаше го този момент снощи

# 581
  • София

Kerim ile Fatmagül - Aşk-ı Kıyamet (Emre Altuğ) - bg sub
Керим и Фатмагюл - Любов до Края на Света (Емре Алтуу) - превод

http://www.youtube.com/watch?v=TiGeh8zwI4A

rosisan, страхотна песен и прекрасен текст .... благодаря ти!

# 582
Скрит текст:

Hellenn , това е снимка от репетицията. Берен и Енгин гледат към Хилял Сарал, която тъкмо е казала: Аферим, Берен! Чок гюзел ти се получи влюбения поглед! Енгин, стегни се! От теб очаквам повече! Хайде сега още веднъж.
Това ми го прати хакерчето.  smile3503

# 583
Нов сериал с Берен Саат по Нова Телевизия:
http://tvnovellas.blogspot.com/2012/04/aska-surgun-10-12.html

# 584
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт