Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз не очаквам следващата серия да е толкова съсредоточена върху Ф. и К. Може би повече по другите сюжетни линии.Мустафа няма да се откаже заради писмото на Муки.71-ви епизод всичко някакси минаваше на тъгъдък.Обикновено това се прави в последната серия,сега незнам защо беше това.Имаше подсказки- сцената с Керим и Елиф например.Досега никога не са го давали толкова продължително да се занимава с нея.Може би искат да ни кажат,че има развитие,че натам вървят нещата.Не е за изпускане и финалът.Тя Фатмагюл и преди това прояви активност,но бяха насаме.Срамежливата Ф.изобщо не се замисли да му каже пожеланията си на глас пред всички и не само това.Най-силната сцена във филма според мен-танцът.Всички ги зяпаха като невидели,но нито един от двамата не регистрира това.Този танц не беше като за пред публика,този танц обаче беше публично обяснение в любов.Затова каквито и проблеми да се появят,случаят с Бодрум няма да се повтори.Да не забравяме и думите на Ф.Занапред всичко ще бъде добре,искам Керим винаги да е до мен(цитирам по памет),нека да остареем заедно.И още нещо ме впечатли,нахаканото поведение на Ф.,към онова дете дето ги видя ,че се целуват.Сигурно ще има развитие и по отношение на доктора,а е възможно и Селим да заловят.А Селим горкия се измори по-бързо от Айчето Simple Smile

# 676
  • Разград
KERİM FATMAGÜL (BEN SENDE TUTUKLU KALDIM )

# 677
Dimony  bouquet
Аз гледах епизода с вас на балкона , по - скоро с вашите репортажи , снимки и преводи . Hug
Но , честно казано нямам търпение да гледам 71 еп . със превод . Винаги така правя , чакам си търпеливо , макар и повече да стоя в сянка . Т . е , не коментирам , защото не мога да ви настигна , по - бързи сте от вятър с изписването на темите  Grinning
Затова основно чета , и си чакам преводите  Flutter

# 678
Куба либре,

сега те пия на коктейл. Токущо си забърках един, че като те гледах така и "ожаднях". Simple Smile

# 679
  • Разград

Скрит текст:
ТОВА СЛАДУРЧЕ РАЗПЛАКА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПОКАЗА КАКВО ЗНАЧИ ДУХ!!!

ЩЕ РАЗПЛАЧЕ И ВАС, НО ЩЕ ВИ ВДЪХНОВИ!!!

http://petel.bg/article.php?aid=15006

# 680
Нали имаше една подсказка от рода: 'не мога да се наситя да я целувам, целувам, да я мириша.....' Може да е във връзка с тази сцена на снимката по-горе. Той нали целува и мириса Елиф.

И още нещо се сетих. Когато Керим предложи на Фатмагюл да пият чай. И двамата търсеха нчаин да останат по-дълго време заедно, да не се разделят. Нито толкова им се е яло, нито пиело нещо. Тогава ми се стори, че Фатмагюл се обнадежди. Изглежда си помисли, че той ще я покани да пие чая си в неговата стая.

# 681
Сеа като гледам тези снимки с Елиф се питам кое това сладко мишче? ама то така гледа в  камерата -родена актриса

# 682
Мушмулке,напълно е възможно,това ще разберем след превода.А как само и целуваше пръстетата newsm03

# 683
На Елиф ни гласът й чухме,ни очите й видяхме до снощи.То това дете само спеше през цялото време

# 684
Нали имаше една подсказка от рода: 'не мога да се наситя да я целувам, целувам, да я мириша.....' Може да е във връзка с тази сцена на снимката по-горе. Той нали целува и мириса Елиф.
Ей затова не се бях сетила .Но то това си е живо подвеждане от сценариските,ама е възможно .
Ние какво си мислим , а те какво ще напишат newsm78

# 685
Дани- и аз нещо не се включвам навреме.....уж работя, а и тук да не изпусна... Laughing

За мен сценария ни води натам:

Фати ще разбере какво става.
 Сега е съвсем друга - здрава, силна , свободна , щастлива.....но ще усети Керим....и ще знае как се чувства, преживяла го е, мисля, че тя ще е тази, която ще знае какво да му каже, как да го каже и защо.....

Мисля, че Мерием ще подскаже на Керим какво и е на Фатмагюл. Или Керим ще се допита до Мерием някак деликатно.
Може би тогава Керим ще почувства  по-голяма увереност, че е обичан и желан и нужда да се излекува от страховете и натрапчивите спомени.

# 686
Светозара,и аз мисля,че аблата ще подскаже нещо на Керим Peace
Сетих се за трея от сватбата-той с леко притеснена полуусмивка,а тя преглъща и стои като в небрано лозе EmbarassedНо още тогава през лятото коментирахме,че ще има първа брачна нощ Peace Само дето мислехме,че ще е по-рано Wink

# 687
Изрязана и преработена сцена от еп. 71

Скрит текст:
Ф: Керим, каната в нашата стая е развалена, а много ми се пие чай.
К: Фатмагюл, стига с тоя чай, няма да можеш да мигнеш до сутринта.
Ф: И аблата спи, като вляза и може да я събудя.
К: Виж каква луна се е облещила, няма да святкаш и ще стъпваш на пръсти.
Ф: Керим, много измръзнах на брега, не знам как ще се стопля.
К: Чакай ме тук, сега ще притичам да ти поискам една духалка от рецепцията.
Ф: Оффф, Керим!!! Ти от намеци не разбираш ли?
К: Разбирам миличко, как да не разбирам ама съм си забравил указанията от енгето в Истанбул и ме е страх да не се изложа.
hrissi_sz
а какво ще кажеш за:
Керим е направил чай.
Керим си облича якето...., носи в ръцете си 2 чаши чай,отваря вратата и вижда как Фатмагюл излиза от стаята си  с 2 големи чаши чай

# 688
Аз съм убедена,че Мерием ще му подскаже,дори може и на Ф. нещо да подскаже,ако Керим сподели с нея.Те нашите досега без чужда намеса не се справят.
А направило ли ви е впечатление,че героите от филма,когато станат сутрин изглеждат наистина със сънени очи.Дали не снимат тези снимки сутрин рано или ги карат да направят по една дрямка преди това,защото тези неща с грим не се постигат.

# 689
Здравейте и от мен.
Не знам на Керим какъв му е проблема, но ние всички тук имаме сериозен проблем - изтрещели сме напълно. Керим и Фатмето ще си легнат, ще си се гушнат, ще си спечелят делото и ще си заживеят щастливо, а ние какво ще правим след края на юни с тая несподелена любов? Нали знаете как се преживява несподелена любов - никак. Та мисълта ми беше след юни на къде?
Мен ако питаш, да гледаме после Тайни в рая/гръцки сериал/ - над 600 серии е . сега по НоваТВ дават 69 от 1:30 през нощта по 2 серии - има много материал за форуми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт