Размяна на парфюми 42

• 70 608
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
Предлагам за размяна:
ROMANCE na Ralph Lauren 5/30 мл. ЕДП, в оригиналния флакон
NOTORIOUS na Ralph Lauren 25/50 ml.ЕДП, с кутия
ACQUA di GIOIA 25/100 ml.без кутия

Мога да дам няколко отливки от BELLE D'OPIUM na YSL!

Смело предлагайте, ще разгледам всяко предложение!

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:04 от emityy27

# 421
  • София
L'Artisan Timbuktu - 4/10мл ОТПЪТУВА

S.T. Dupont Blanc - 25/100мл
Oriflame Giordani Gold – 28/30мл блестяща ТВ със златисти частички
Marc Jacobs Lola – 15/30мл
двете минита Guerlain Aqua Allegoria - Herba Fresca и Pamplelune
ЗАПАЗЕНИ

от S.T. Dupont Passenger и Alessandro Dell`Acqua Woman In Rose не давам повече отливки  Peace

ДОБАВЯМ
Lush Lust - 8/10мл - само за много сериозни любители на жасмин  Peace

ВСЕ ОЩЕ СА НА СЕРГИЯТА:
L'Interdit - 35/50мл
Naomi Campbell Exult - около 65/75мл (шишето е с неправилна форма, при интерес ще снимам  Peace)

отливки
Burberry Weekend - 5/8мл
24 Faubourg Delicate - 5/10мл
Lalique Fleur de Crystal - 7/10мл
CK Beauty - 6/10мл

отливките може и като добавка към нещо, или понече от една за нещо - въобще всякакви комбинации са възможни  Grinning

Мога да дам отливки от:
Alexander McQueen My Queen ; Angel Garden Of Stars - Le Lys и Pivoine Angel (срещу нещо интересно бих се разделила и с целите бутилки  Flutter) ; Calvin Klein Eternity Moment (срещу нещо интересно го давам и целия 40/100мл  Flutter) ; Estee Lauder Emerald Dream ; Jean Paul Gaultier Eau Fraiche Ma Dame Summer 2010 ; Aqua Allegoria Cherry Blossom (и тук мога да се замисля за раздяла с цялата бутилка); Prada Infusion d'Iris ЕДП ; Sarah Jessica Parker Dawn ; Burberry Brit Sheer ; L`Erbolario Fiori Chiari ; Paul Smith Rose ; Korres Pepper Jasmine Guaiac Wood ; Estée Lauder Pleasures Intense ; Yves Rocher – Comme Une Evidence, Vanille Noire, Ming Shu, Ode a la Joie, Pur Desir de Lilas, Miel D'Oranger, Jardin des Nymphes (срещу нещо, което ми хареса мога да дам и цялата бутилка – 61/75мл); The Body Shop – Lotus Petal, Oceanus ; и 2 мъжки: Benetton B. United Man и  Jesus Del Pozo Quasar

за някой от търсените мога да дам отливки и от Shalimar Parfum Initial, Balenciaga Paris, Gucci Eau de Parfum II и Nina Ricci L`Air du Printemps.

Най-много ми се иска Dahlia Noir, Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise и Spicebomb Praynig Praynig

Няма да откажа и Balenciaga L`Essence, Annick Goutal Vanille Exquise, Hypnotic Poison (всички варианти без Сенсуел), Serge Lutens Un Bois Vanille, Nina Ricci L`Air, Hermes Un Jardin Sur Le Toit или Un Jardin sur le Nil, някоя от блестящите версии на Narciso Rodriguez, а може и класическия ЕДТ, Guerlain Love is All, Маора, Уизал/Визал, JHAG Midnight Aoud   Flutter

Приемам всичко - отливки, тестери, минита, буркани, дамаджани .. предлагайте смело, все ще измислим нещо  Hug

ПП2. Имам излишни капачки/празни флакони - НР Фор хър Муск - 100мл, НР Есънс - 100мл (2 броя  Embarassed), НР Есънс Муск - 100мл, Анаис Анаис - 100мл, Нинфео (мъжката бутилка 100мл). Ако на някого му трябват да си каже без бой Laughing

# 422
За размяна:

30/50ml. продукт с кутия Fendi 2004 Fendi
60/75ml. продукт с кутия Armani Code едТ
25/50ml. продукт без кутия Tender Touch Burberry с лека утайка на дъното, но ароматът е перфектен
65/75ml. тестер с капачка Absolu Rochas
100ml. продукт с кутия Jade Banana Republic - РАЗМЕНЕН
98/100ml. тестер без капачка Siren Paris Hilton

Възможни са всякакви комбинации! Не държа на количества. Peace

Търся: Idole d`Armani еdT и Prada Candy, но ще разгледам всяко предложение.
Търся още CH Carolina Herrera!

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 02:14 от Бижy

# 423
Разменям Trussardi Inside 95/100ml тестер без капачка.

Ще обмисля всяко едно предложение  Hug

Без отливки,Ейвън и Орифлейм.

Не е актуален!  Peace

# 424
  • Козлодуй
Наложи се актуализация Grinning
Търся Balenciaga L`Essence,може и отливка.Също така Chloe Love Intense.

Имам за размяна:
M. Micallef Paris Le Parfum Eau De Parfum Spray Refill #11 Pour Femme - 85/100ml.
M. Micallef Paris Le Parfum Eau De Parfum Spray Refill #21 - 90/100ml.
Tweed - 50мл ПдТ само пробван.
Chypre d`Orient Molinard - 80/100мл ЕДТ.
Catherine Rasasi - 68/75 мл ЕДП.

Green Tea Elizabeth Arden - 96/100мл без кутия и капачка-на колежка е,търси Ирис ноар на Ив Роше евентуално,но ще обмисли и други предложения.

# 425
За размяна:
Moschino Coture-40/100 ml -тестер без капачка
Noa Perle-48/50ml 
SO de la renta-15-20/100ml тестер без капачка
Noa 40/100ml -тестер
Idylle Guerlain 25/35ml- с капачка и кутия
Chloe colection 2005- 35-40/100ml тестер без капачка

# 426
  • Пловдив
За размяна:

CK One Calvin Klein - към 20 /100 мл. продукт
Acqua di Gioia Giorgio Armani 20-23/30ml. продукт с кутийка
Davidoff Echo 18/30 ml. продукт с кутийка

Търся Paul Smith - Rose поръчах си  сега му търся капачка

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 16:29 от aH~

# 427
  • София
Търся някакво количество Not a perfume - JHAG  Simple Smile

# 428
  • на североизток от Рая
  Моля за съвсем малка пробичка от . Стана ми интересен и незнайно защо ме привлече неудържимо.

Hug

# 429
Разменям Emerald Dream Estée Lauder около 18-20мл/50мл!

http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Emerald-Dream-2541.html

Не търся нищо определено.

# 430
  • Шумен
Някой да иска Кабаре   Grinning - 50/100мл, с кутия
добавям и D&G Anthology L`Imperatrice 3 - около 25-30мл/100мл, с кутия
 Hug

# 431
  • Sofia, BG
Да напомня, че си търся някакво количество от Angel на T.Mugler.

# 432
 Моля за съвсем малка пробичка от . Стана ми интересен и незнайно защо ме привлече неудържимо.

Hug
Страхотен е, но не сега е моментът да го тестваш - развива се в студено време.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 00:19 от Tsugumi

# 433
Здравейте! Отдавна не влизам тук, тъй като парфюмената ми страст изчезна. Останаха ми съвсем малко парфюми и то стотици, които са ми много. Мога да ти предложа да отлея от Червената Долче и Габана, от класическия Пуазон на Диор, от Опиум Оркиде дьо Шин на Ив сен Лоран, Тандр Пуазон на диор, Дъ Фрагранс на Айсбърг, Уман на Соня Рикиел, Амор-Амор на Кашарел или Амор-Амор тантасион на Кашарел, Амбр дьо Кабошар на Кабошар, Кутюр на Джуси Кутюр, Бизантин на Роша.
Ще обмисля всякакви предложения за размяна.

Добавям и ето този - http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Sun-618.html - практически пълен 75 мл с кутийката си . Интересуват ме други на Джил Сандър, но не толкова ванилови.

# 434
  • Балчик
Имам за размяна:
http://www.fragrantica.com/perfume/Emilio-Pucci/Acqua-330-5240.html  тестер с капачка  60/100 мл  РАЗМЕНЕН
http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Pure-White-Linen-540.html   17-18 /30 мл
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nuit-d-Orchidee-5511.html  60/100 мл
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Innocent-Summer-Flash-715.html   50/ 75 мл
http://www.fragrantica.com/perfume/Britney-Spears/In-Control-Curious-863.html  не знам колко е останало, но малко е ползван

търся Gucci by Gucci EDP, Crystal Noir, Gucci Rush 2,  Maitresse, Daisy, My Queen, Jasmin Noir- може и отливка
Приемам и други предложения. Всякакви комбинации са възможни.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 19:39 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт